- 23 Mayıs 2022
- 475
- 464
- Konu Sahibi beste sena
Kendinize güvenmeyi deneyebilirsiniz. Bununla alakalı bir youtube videosu bilyorum. Dilerseniz paylaşabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok böyle bi huyum yoktu dediğim gibi 1 senedir başımdaKıskanç değilim,olsaydım mutlaka yapardım. Bu sizin huyunuz da olabilir. O daha zor bir durum.
Çok iyi olur lütfenKendinize güvenmeyi deneyebilirsiniz. Bununla alakalı bir youtube videosu bilyorum. Dilerseniz paylaşabilirim
Çok iyi olur lütfenKendinize güvenmeyi deneyebilirsiniz. Bununla alakalı bir youtube videosu bilyorum. Dilerseniz paylaşabilirim
Durumunuz gerçekten hastalıklı görünüyor ben de yardım almanızı öneriyorum.Aşırı kıskanç bi insanım 1 senelik bi ilişkim vardı sonrasında evlendik eşimle 1 aydır evliyiz eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum istiyorum ki bi kafese koyayım orda kalsın daha önce uzun bi ilişkim oldu hiç umrumda olmazdı hiçbir şeyine karışmazdım ve eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor sürekli kafamda kuruyorum her hareketine bi anlam yüklüyorum takıyorum kafayı yiyeceğim
Anlıyorum,belki de yaşadığınız bir olay buna sebep olmuştur. Buna en doğru cevabı siz verirsiniz. Benim teyzem gençliğinden beri aynı durumdaymış, huyu öyleydi sanırım çünkü takıntıları tedavi oldu ancak kıskançlık aynen kalmıştı.Yok böyle bi huyum yoktu dediğim gibi 1 senedir başımda
Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum aynı iş yerindeyizİs guc yok mu?Aksama kadar oturup adami dusunecek vakti nerden buluyosunuz yahu?
Evet sebep olan ufak tefek şeyler varAnlıyorum,belki de yaşadığınız bir olay buna sebep olmuştur. Buna en doğru cevabı siz verirsiniz. Benim teyzem gençliğinden beri aynı durumdaymış, huyu öyleydi sanırım çünkü takıntıları tedavi oldu ancak kıskançlık aynen kalmıştı.
Youtubedan yazın çeşitli şeyler var birini seçip 21 gün yapınBen de çok kıskanç bir yapıdayım, nasıl bir telkin bu?
Ay bide ayni isyerindeYeni gelin sendromu herhdle Yardim alin acil.Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum aynı iş yerindeyiz
Evet sağlıkçıyız hastanenin içinde 1000 tane çalışan varsa 800 tanesi kadın ve kendisi kadınların en yoğun olduğu katta :)Ay bide ayni isyerindeYeni gelin sendromu herhdle Yardim alin acil.
Yan odasında da eski sevgilisinin kuzeninin odası var (aralarını yapan kız oydu zamanında)Evet sağlıkçıyız hastanenin içinde 1000 tane çalışan varsa 800 tanesi kadın ve kendisi kadınların en yoğun olduğu katta :)
Ha eşim onu istemedi ayrıldılar biz görüşmeye başladıktan sonra o kızla ilgili hiçbir şey duymadım ağZından hep pişmanım keşke onu tanımamış olsaydım ilk sen çıksaydın karşıma dedi ama bu tip küçük şeyler kıskançlığımı tetiklemiş olabilirYan odasında da eski sevgilisinin kuzeninin odası var (aralarını yapan kız oydu zamanında)
Şöyle sebepsiz değil ama kendisi bi şey yapmadı ben biraz prensipleri olan bi insandım laubali böyel herkesle samimi olan özellikle karşı cinsle samimi olan bi erkekle birlikte olmadım hiç hayatıma da öyle birisini almazdım eşim iş ortamında nerdeyse hiç erkek olmaması nedeniyle kadınlarla iletişim halindeydi başta bunu kaldıramam diye düşündüm bu yüzden istemedim zaten eşimi ama kendisi değişeceğini sınır çizeceğini söyledi biraz zor olsa da onun için 6 senedir çalıştığı ortam herkes tanıdık kademeli şekilde azalttı çevresini kıstı o evrede ben zaten çok yıprandım üzerine dediğim gibi eski sevgilisinin kuzeni sürekli yanımıza gelip giden bi insandı (çünkü o kız samimi arkadaşıydı) o kızı gördükçe sürekli eski ilişkisi aklıma geldi elimin bana olan sevgisi bağlılığı bizim böyle bi ilişkimizin olması o kızın zoruna gitti kuzeninden dolayı ara bozmaya çalıştı zorlu bi süreçten geçerek evlendi aslında bizim aramızda hiç sorun olmadı eşim bana cidden değer verir isteklerime falan ama 3. Kişiler yordu hepÖnceki ilişkilerinize kıskanç olmayıp eşinizde bunları yaşamanız, mutlaka eşinizle ilgili bazı durumlar yaşadığınızı gösterir.
Son olarak tetiklenmeyle birlikte tüm duygularınız açığa çıkmış. Hiçbir duygu sebepsiz olmaz.
Darlamıyorum ki haberi yok böyle olduğumdan akşam arkadaşlarıyla çıkar gezer tozar ama kadınlardan çok yakın gerçekten güvendiğim insanlar olmadığı sürece konuşması bakması çıldırtıyor beniErkek olsam bu kadar darlamaya gelemezdim gerçekten.
Adam bıkacak ve sizi kapının önüne koyacak sonunda, aferin devam böyle.
Eşinize yazık değil mi? Adamın yanlışı hatası yokken aşırı kıskançlık yaparsanız bir gün yeter be diyebilir ki bence haksız da olmaz. Aklınıza her fesatlık geldiğinde empati yapın, eşim benim hakkımda böyle düşünse ne hissederdim deyin. Böyle düzgün adam bulmuşsunuz kıymetini bilin, kimse vazgeçilmez değildir. 1 aylık evlisiniz daha cicim ayları ama her hareketinde davranışında konuşmasında kıskançlık yaparsanız dünya güzeli olsanız çekilmezsiniz.Aynı iş yerindeyiz
Hayır neden vazgeçilmez olayım kiEşinize yazık değil mi? Adamın yanlışı hatası yokken aşırı kıskançlık yaparsanız bir gün yeter be diyebilir ki bence haksız da olmaz. Aklınıza her fesatlık geldiğinde empati yapın, eşim benim hakkımda böyle düşünse ne hissederdim deyin. Böyle düzgün adam bulmuşsunuz kıymetini bilin, kimse vazgeçilmez değildir. 1 aylık evlisiniz daha cicim ayları ama her hareketinde davranışında konuşmasında kıskançlık yaparsanız dünya güzeli olsanız çekilmezsiniz.
Bütün üyeler aşağı yukarı aynı şeyleri yazacak ama eminim bir kulağınızdan girip öbüründen çıkacak, kendinizi vazgeçilmez sanmaya devam edeceksiniz, değil mi?