eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum

Aşırı kıskanç bi insanım 1 senelik bi ilişkim vardı sonrasında evlendik eşimle 1 aydır evliyiz eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum istiyorum ki bi kafese koyayım orda kalsın daha önce uzun bi ilişkim oldu hiç umrumda olmazdı hiçbir şeyine karışmazdım ve eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor sürekli kafamda kuruyorum her hareketine bi anlam yüklüyorum takıyorum kafayı yiyeceğim
Maşallah büyük bir aşk hissediyorsunuz.çok şanslısınız.

Aşırı kıskanç bi insanım 1 senelik bi ilişkim vardı sonrasında evlendik eşimle 1 aydır evliyiz eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum istiyorum ki bi kafese koyayım orda kalsın daha önce uzun bi ilişkim oldu hiç umrumda olmazdı hiçbir şeyine karışmazdım ve eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor sürekli kafamda kuruyorum her hareketine bi anlam yüklüyorum takıyorum kafayı yiyeceğim
Esinize kolay gelsin. Sizden daha iyisini hakediyor

eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor
Bu tarz şeyleri çok görüyorum konularda, insan neden eşinin yakışıklılığı ile kendi güzelliğini kıyaslar anlamıyorum. Eşimize karşı da ben senden daha güzelim/yakışıklıyım diye mi övüneceğiz? Başkaları böyle diyor demiş de bana da diyen olmuştur belki, kelimelere dökecek kadar aklımda kalmamış, umursamamışım hangimizin daha iyi göründüğünü. Hem hiçbir önemi yok hem de farkında değilim. Yan yana aynaya bakınca sadece birbirimize yakıştığımızı görüyorum. Aynaya bakıp ben daha güzelim, o daha yakışıklı gibi şeyler düşünmek biraz kendini ezikleştirmek oluyor bence. Bu tarz şeyleri düşünmek de, yersiz aşırı kıskançlık da kendine değer vermemenin, aşırı kırılgan bir benlik algısının sonucu gibi geliyor bana.

X