- 3 Aralık 2021
- 94
- 28
- 27
-
- Konu Sahibi beste sena
Kıskanc bi insan olduğumu biliyor eşim ama bu kadar olduğumu içimde bu kadar kurduğumu bilmiyor aramız kötü olmasın diye de belli etmiyorumSağlıklı değil bu dediklerin, bence bi terapi ayarlamalısın kendin için.
Aslında çok özgüvenli bi insandım ama içinde bulunduğum iş yeri beni biraz özgüvensizleştirdiKıskançlık aslında kendimizdeki öz güvensizliktir. Kendi öz güveninizi geliştirici telkinler yapın yputube da var.
Telkin en güzel çözüm. 21 gün yağtığınızda farkı göreceksinixAslında çok özgüvenli bi insandım ama içinde bulunduğum iş yeri beni biraz özgüvensizleştirdi
Nasıl yaniTelkin en güzel çözüm. 21 gün yağtığınızda farkı göreceksinix
Aranızın kötü olmaması için değil. Sen kendin için bu durumu düzeltmelisin. Kendine zarar. Belediyenin bile şu zamanda ücretsiz psikologları oluyor. Yardım almaktan çekinmeyin.Kıskanc bi insan olduğumu biliyor eşim ama bu kadar olduğumu içimde bu kadar kurduğumu bilmiyor aramız kötü olmasın diye de belli etmiyorum
Ben de çok kıskanç bir yapıdayım, nasıl bir telkin bu?Telkin en güzel çözüm. 21 gün yağtığınızda farkı göreceksinix
Zaten bana çok zarar veriyor ya ben hiç böyle bi insan değildim uzaktan 3 sene boyunca ilişki yürüttüm bir gün bile sorgulamadım ama eşimle aynı yerde çalışıyoruz aynı ortamdayız hala tatmin değilim her hareketini takip etmek istiyorumAranızın kötü olmaması için değil. Sen kendin için bu durumu düzeltmelisin. Kendine zarar. Belediyenin bile şu zamanda ücretsiz psikologları oluyor. Yardım almaktan çekinmeyin.
Nasıl bir yardım istiyorsunuz tam olarak?Aşırı kıskanç bi insanım 1 senelik bi ilişkim vardı sonrasında evlendik eşimle 1 aydır evliyiz eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum istiyorum ki bi kafese koyayım orda kalsın daha önce uzun bi ilişkim oldu hiç umrumda olmazdı hiçbir şeyine karışmazdım ve eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor sürekli kafamda kuruyorum her hareketine bi anlam yüklüyorum takıyorum kafayı yiyeceğim
Maşallah çok seviyorsun sen bu adamı.çok şanslısın.Aşırı kıskanç bi insanım 1 senelik bi ilişkim vardı sonrasında evlendik eşimle 1 aydır evliyiz eşimden hiç yanlış bi hareket görmedim bi şeyini yakalamadım ama aşırı kıskanıyorum istiyorum ki bi kafese koyayım orda kalsın daha önce uzun bi ilişkim oldu hiç umrumda olmazdı hiçbir şeyine karışmazdım ve eşime göre benim daha güzel olduğumu söylerler hep ona rağmen eşim bana dünyanın en yakışıklısı en iyisi geliyor sürekli kafamda kuruyorum her hareketine bi anlam yüklüyorum takıyorum kafayı yiyeceğim
Benim gibi olan var mı prtada bir şey yokken sürekli kıskanan kafasında kuran bi şey yaptı mı yenebildi miNasıl bir yardım istiyorsunuz tam olarak?
Keşke bu kadar sevmesemMaşallah çok seviyorsun sen bu adamı.çok şanslısın.
Benim gibi olan var mı prtada bir şey yokken sürekli kıskanan kafasında kuran bi şey yaptı mı yenebildi mi
Ve dılardan herkes diyo sana çok aşık her istediğini yapıyor falanKeşke bu kadar sevmesem
mizaç da olabilir, psikolojik bir sorun da olabilir, ama kıskançlık hele de bu kadarı bence çok büyük bir sorun. Kendinizi bir şekilde değiştirmelisiniz yoksa eşinizi kaybetmeniz çok uzun sürmez. Bence terapi alınabilir.Benim gibi olan var mı prtada bir şey yokken sürekli kıskanan kafasında kuran bi şey yaptı mı yenebildi mi