- 13 Mayıs 2017
- 1.647
- 7.315
annemle babamında yok mesela bizim ailemizde resmi nikahı önemsenmiyor eşimin ailesindede aynı şekilde
herkes bir olmuyor
zaten çok düşük limiti ödeyemeyecepim bir şey değil sadece taksit vb kolaylıkları içinÇıkartmasaydınız keşke, sizi kapıya koyması bir boş ol demesine bakar. Sonra elde yok avuçta yok ekstreyi nasıl ödeyeceksiniz?
Adamın parasını yiyip ,içiyor adam herşeyin hesabını sorarevli olmadığınız adama kartın hesabını vermek zorunda değilsiniz. Ona ne? O kim ki?
Adam arada hesaba para atıyormuş ya ordan öderim diye düşündü metres bacı herhalE iyi de adam zaten bu hafta kartın geldiğini görmese öbür ay ekstreyi görecek? Ha eşek gibi öder o ayrı metres işleri ucuza olacak işler değil
Kyla Jade megerse kylie jennermis herkes şok.Genis genis evde takiliyonuz yani?Kardashianlara mi gelin gittin sen ablacim?
çalılmıyorum ama her ay eşim para veriyor vermese bile çalışmak istesem çalışırım zaten güzellik uzmanıyım birikmiş paramda var ama onu harcamak istemiyorum eşimdende her an para istemem aslaDağıtım adresini değiştiremezsiniz
Kredi kartınızın ödemesini neyle yapmayı düşünüyorsunuz geliriniz yokken?
Eşine(!) istediğin her an mesaj atabiliyor musun mesela :dçalılmıyorum ama her ay eşim para veriyor vermese bile çalışmak istesem çalışırım zaten güzellik uzmanıyım birikmiş paramda var ama onu harcamak istemiyorum eşimdende her an para istemem asla
taksit vb kolaylıkları için
borcum yokkiÖzellikle belirttiğiniz şeyden linç alırsınız. İlgilenilmeyeceğini düşünüyorsanız durumunuzun o kısmını anlatmayıp sorunu yazarsınız ki ilgi çeksin istemişsiniz. Merak etmeyin o ilgi alaka yağacak birazdan sayfa sayfa buraya..
Evli olsaydınız yaptığınız habersiz borç işi (kredi kartı, kredi gibi) boşanma sebebi!
19 olmama 3 gün kaldıYaş 18, imam nikahı, bence konuyu okumaya bile gerek yok...
Kredi kartın olmamış olması normal çünkü daha yeni reşit oldun. Te allaam ya.
adam başkasıyla resmi nikahla evli di mi hadi kabul et artık. Mesajlara ölü taklidi yapıyosun şu ançalılmıyorum ama her ay eşim para veriyor vermese bile çalışmak istesem çalışırım zaten güzellik uzmanıyım birikmiş paramda var ama onu harcamak istemiyorum eşimdende her an para istemem asla
görüntülü bile arıyorum istediğim her an metres falan değilim merak etmeyinEşine(!) istediğin her an mesaj atabiliyor musun mesela :d
Neden ısrarla eşim diyorsunuzçalılmıyorum ama her ay eşim para veriyor vermese bile çalışmak istesem çalışırım zaten güzellik uzmanıyım birikmiş paramda var ama onu harcamak istemiyorum eşimdende her an para istemem asla
Bence de metres imam nikahı mı kaldı yaMetres misiniz anlayamadim?
Borcun olmaz çünkü daha 18 yaşındasın ahshshshs bir sene önce kart alamıyordun zaten :dborcum yokkikredide çekmedim aylık esktremi ödeyecek paramda çok şükür var sadece taksit vb olaylarından dolayı çıkarttırdım
Olayın ehemmiyetinin farkında bile değilsiniz diyecek birşey yok belli ki erkek arkadaşınız nikah istemiyor size yazık olurnikahı olup çocuğu olan boşanma aşamasında adliyeden çok pedagoga uğradığıda oluyor maalesefki bu iş nikahın avantajlarından çok kişide bitiyor bence