o kadar midesiz değilimAyda bir hafta gelen imam nikahlı koca...
Başkasının kocasını paylaşıyorsunuz ve bunu biliyorsunuz muhtemelen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar midesiz değilimAyda bir hafta gelen imam nikahlı koca...
Başkasının kocasını paylaşıyorsunuz ve bunu biliyorsunuz muhtemelen.
Müthiş ayrıcalık görüntülü aramak gerçektengörüntülü bile arıyorum istediğim her an metres falan değilim merak etmeyin
Derdin neydi kızım ya bu yaşta neden neden19 olmama 3 gün kaldı
Kaç bin limiti? Size tavsiyem kenara biraz nakit para saklayın. Siz yersiniz nakidi gerçi para hesabı tutamıyorsunuz, yememek için en güzeli kenara ufak bir altın yapın koyun bari. Adamdan hiçbir resmi güvenceniz yok, bırakırsa kartınızın borcunu öder kapatırsınız.zaten çok düşük limiti ödeyemeyecepim bir şey değil sadece taksit vb kolaylıkları için
İşinden dolayı ayda bir hafta gelebiliyormuş
Parasını verip eve kapatmış
Kapama işte
Midesiz değilsiniz zateno kadar midesiz değilim
güzellik uzmanı + kalıcı makyaj uzmanı olduğum için çok şükür Allahıma avucumu yalayacağımı düşünmüyorumÇocuğunuz olursa? ‘Eşiniz’ 9 günlüğüne yanınıza gelirken kaza geçirip ölse nikah varsa ömür boyu maaşını alacaksınız, yoksa avucunuzu yalayıp Trendyol favorilerinize bakacaksınız
Sizce bu ufak bi fark mı?
o kadar midesiz değilim
Ay yoktur yaaa bugün eşim internete düşmüş bi yeme içme hesabı gösterdi 280 bin TL. Pavyondan bi hesap, yok bayana viski yok bayana bilmem ne iyi düdüklemişler herifi, beter olsun dedim. Evdeki karısı iki bilezik istese mırın kırın ederlerAdam arada hesaba para atıyormuş ya ordan öderim diye düşündü metres bacı herhal
İnşallah karısınında kredi kartı hemde limitsiz vardır yoksada alır inşallahda sürünür pis herif
İşinden dolayı ayda bir hafta gelebiliyormuş
Parasını verip eve kapatmış
Kapama işte
annemle babamında yok mesela bizim ailemizde resmi nikahı önemsenmiyor eşimin ailesindede aynı şekilde
herkes bir olmuyor
18 yaşında nasıl uzman oldunuzgüzellik uzmanı + kalıcı makyaj uzmanı olduğum için çok şükür Allahıma avucumu yalayacağımı düşünmüyorum
Hem akılsız hem metres ahahhahaha bari metresliğin hakkını versin.%100000
Konu sahibesi metresse cidden akilsiz yani, benim bildigim adamlar kapamalri paraya boguyor. Konu sahibesi bogaz tokluguna kapamalik yapmiyordur umarim!
Ee o zaman elin adamından niye korkuyorsunuz kartı görürse diye? Görürse görsün param var mesleğim var gerekirse çalışır öderim diyebilirsinizgüzellik uzmanı + kalıcı makyaj uzmanı olduğum için çok şükür Allahıma avucumu yalayacağımı düşünmüyorum
Adam zengindir o yüzden kızın ailesi de para yiyordur oh Ortadoğu’da sıradan bir günEşim dediği kişi genç bir kız bulmuş öyle takılıyor işte. Başkasıyla evli olduğundan veya başkasıyla evli olmasa bile ayağına dolanmasın diye resmi nikah kıymıyor. Ayda bir gelip takılıyor. Muhtemelen adamın çevresinde kimse konu sahibini bilmiyor bile. Ne düğün ne kız isteme hiçbir şey olmadı. Konu sahibi kendi kendine evliyiz diyor
nikahı olup çocuğu olan boşanma aşamasında adliyeden çok pedagoga uğradığıda oluyor maalesefki bu iş nikahın avantajlarından çok kişide bitiyor bence
annemin 2 dairesi bi miktar toprağı ve 50 küsür büyükbaş hayvanı var yalnız emekli maaşıda alıyor sigortasını babam ödediği içinMuhtemelen annenizin işi gücü de yoktur. Dolayısıyla sigortası da yoktur. Babanız vefat edince emeklisinden yararlanamayacak, yani garanti sabit maaşı olmayacak. Taş mı yiyecekmiş? Kim para verecek, ondan bundan dilenecek mi?
düğün fotoğraflarımı atmamı istermisim tatlımEşim dediği kişi genç bir kız bulmuş öyle takılıyor işte. Başkasıyla evli olduğundan veya başkasıyla evli olmasa bile ayağına dolanmasın diye resmi nikah kıymıyor. Ayda bir gelip takılıyor. Muhtemelen adamın çevresinde kimse konu sahibini bilmiyor bile. Ne düğün ne kız isteme hiçbir şey olmadı. Konu sahibi kendi kendine evliyiz diyor