Millet benim yorumuma atladıKonu sahibiyle karıştırmışım ben sizi, bir saniye.
Ama yine de söylediklerinizin saçmalığını değiştirmiyor.
Bi bakiyim düşüncem değişmiş mi? Iıı yok, değişmemiş. Milletin yorumuna salça olmasanız ölürsünüz dimi? :/
Konuyu neden saptırıyorsunuzAyrica dunya sadece Schengen ulkelerinden mi olusuyorBenim kocam Ispanyol, biz asya kitasinda bir ulkede yasiyoruz ve seneye yine bu kitada baska bir ulkeye tasinma planimiz var. Iki ulkede de esimin Ispanya vatandasligi bir ise yaramadi, gayet de sirketi sponsor olup profesyonel calisma vizesi cikardi. Benim ABD vatandasligim da ayni sekilde bir ise yaramadi, benim sirketim de profesyonel calisma vizesi cikardi. Ama diyelim ki ikimizden birinin is degistirmesi gerekti, bekleme surecinde birimiz digerine bagli ulkede kalabiliyor. Eger resmi nikahimiz olmasaydi ayri kalacaktik calisma vizesi cikana kadar. Yani bunu anlamak neden bu kadar zor arkadas icin ben de bunu anlamadim
Konuyu neden saptırıyorsunuzburda kadının imam nikahı yaptığı için kendi tercihidir . Resmi nikah yapmadığı için metres ,kapama olmuyor . Bu yorumlarıda savunuyorsunuz demekki . İnsanlara hakaret etmekten , laf soktuğunuzu çalışmaktan kendi egolarınızı bu siteden tatmin ediyorsunuz . Biraz sosyal medyadan cıkın . Dısarıdaki imam nikahlı birine metres diye diyin bakalım nasıl tepki veriyor
Güzellik merkezi mi?Evet calısmadığım doğru işletmem var suan evde oturuyorum kendi paramı yiyorum bunun hesabınıda size verecek değilim
Ben de bunu diyorum işte. Sizle alakası yokken sizle alakalı gibi cevap vermişsinizBahsedilen vize vs seyler benle alakası yokboş yorum yapmak yerine insanların istediği gibi hitap etmesine mudahele etmeyin
Versin. Birisi metresse metrestir. Yani adı o. O duruma huggulu diye bir kelime verseydi TDK huggulu derdik. Her imam nikahlı yaşayan metres degil tabi o başka bir mevzu.Konuyu neden saptırıyorsunuzburda kadının imam nikahı yaptığı için kendi tercihidir . Resmi nikah yapmadığı için metres ,kapama olmuyor . Bu yorumlarıda savunuyorsunuz demekki . İnsanlara hakaret etmekten , laf soktuğunuzu çalışmaktan kendi egolarınızı bu siteden tatmin ediyorsunuz . Biraz sosyal medyadan cıkın . Dısarıdaki imam nikahlı birine metres diye diyin bakalım nasıl tepki veriyor
Ee benim dediğim de bu zatenVersin. Birisi metresse metrestir. Yani adı o. O duruma huggulu diye bir kelime verseydi TDK huggulu derdik. Her imam nikahlı yaşayan metres degil tabi o başka bir mevzu.
Selamlar. Beni bdvnin en derin cukurlarindaki abuk konularda bulabilirsiniz.
Evde oturup ayda bir gördüğün *SEVGİLİN* para göndersin diye bekleyene kadar gir bi işe de çalış. Adam zaten evli sanırım zatenkızlar imam nikahlı evliyim eşimi mesleği gereği ayda sadece 1 hafta görebiliyorum çalışmadığım için bir gelirim yok maddi durumumuz çok şükür iyi ama alışveriş yapmayı çok seven biriyim psramı hiç tutamıyorum eşimin hesabıma para attığı an bütün para aynı gece trendyol favorilerimde bitiyokredi kartımda hiç olmadı daha önce hiç çıkarttırmamıştım banka kartımıda eşim çıkarttı
bazen almak istediğim şeyleri o an hesabımda para olmadığı için alamıyorum zamanı geçincede fiyatlaro artıyo o yüzden kendime kredi kartı çıkarttırmak istedim bi kaç ay önce teklif ettim aşim asla kabul etmedi gerek yok kredi kartı dertten başa değil falan diye ama ben dayanamadım 3-4 gün önce çok ani bir esereklenmeyle online kredi kartı başvurusu yaptım bugünde onaylandı ve inatla bankadan almak istiyorum dememe rapmen kartınız basılmasan adresi değiştiremeyiz dediler o sebeple ilkten ev adresimi vermek zorunda kaldım bugünde kartım onaylandı basım aşamasında
müşteri hizmetleri aynı şeyi söyledi basılmadan teslim alınacak yeri değiştiremeyiz diye
ve pazartesi günü eşim eve geliyor 9 gün beraberizeşim evdeyken kartım eve geldin istemiyorum
nasıl bankadan teslim alacağımı belirtebilirim yani aslında çok uzattım özetle şunu sorucam kartımın basım aşaması bitince mesaj geliyormu ve ben mesajı gördüğüm gibi arasam bankadan teslim alma işini halledebilirmiyim
korkum şu ki kartımın basıldığı gün kuryeye verilme ihtimali varmıveya verilirse o kartı geri bankaya bıraktırabilirmiyim
görümcemin kartını bir kal ay önce muhtara bırakmışlardı kayınbabam da muhtarla kanka olduğu için görümcemin haberi yokken kartı almıştı görümcemde bi ton azar yemişti benimkinide vermezler umarım
maalesefki bazılarımzın yok imam nikahı mı kaldı yok kocandan mı korkuyosun vb. şeylerini inanın duymak istemiyorum lütfen beni linçlemeyin bu konularda kimseyi ilgilendirmiyor çünküsadece konu hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Çalışmıyor mu bu adam peki,siz mi bakıyor sunuz?Ya da 7/24 birlikte olduğunuza göre geçiminizi nasıl sağlıyor sunuz?Yanımda 7/24erken regl olmusum doktorumla konuştum merak ettiğiniz için sağolun
Ayyy içim şişti. Sizin özelinizde yorum yapmamış R Rosalind Franklin zaten.Bahsedilen vize vs seyler benle alakası yokboş yorum yapmak yerine insanların istediği gibi hitap etmesine mudahele etmeyin
Bir ara masterfit'e de beklerizSelamlar. Beni bdvnin en derin cukurlarindaki abuk konularda bulabilirsiniz.
2 tane kendi işletmesi var ayrıca traderÇalışmıyor mu bu adam peki,siz mi bakıyor sunuz?Ya da 7/24 birlikte olduğunuza göre geçiminizi nasıl sağlıyor sunuz?
Konu sahibi böyle memnun belki zorla mı resmi nikah yaptıracaksınız istemiyor ise konu sahibi belkide . konuda bunlardan bahsedilmemişAyyy içim şişti. Sizin özelinizde yorum yapmamış R Rosalind Franklin zaten.
Bir insan birine eşim diyorsa, o zaman en basitinden yasalar tarafından da tanınmalı diyor. Mesela en basiti hastane örneği. Yapılacak tedaviyi seçebilmeniz için resmen eşi olmanız gerekiyor. Doktora tutup da ben eşim diyorum, resmi nikah olmasa da eşimdir diyemezsiniz. Yani o "hissedilerek" söylenen eşim kelimesi bir işe yaramaz, çünkü ortada bir "eş" yok. Uyduruktan eşim dedin diye eşin olmuyor diyor. O yüzden dersen komik duruyor işte.
Vize örneği de benzer durumlardan biri. Tüm dünyada evlilik içim imza atılıyor, kıstas bu işte. Eğer evlilik için iki kişinin ağaca çıkıp belgelemesi gerekseydi, bugün niye ağaca çıkmadınız diye sorardık.Ama günümüz şartlarında iki kişi imza atıyor, eş istiyorsan gidip imzanı atacaksın. Analoji yaparak anlattım, lütfen anlayın artık. Hayır, iyi de bir öğretmenim, konu da basit.
Konu sahibi gitti bende gidiyim artıkÇalışmıyor mu bu adam peki,siz mi bakıyor sunuz?Ya da 7/24 birlikte olduğunuza göre geçiminizi nasıl sağlıyor sunuz?
Cunkü o bir çocuk....kendi iradesiyle kart bile alamıyor, koca zannettiği adamdan korkuyor, nikah ne bilmiyor...okuduğunu anlamıyor musun?Konu sahibi böyle memnun belki zorla mı resmi nikah yaptıracaksınız istemiyor ise konu sahibi belkide . konuda bunlardan bahsedilmemiş
Hii anladım ben sizi ,boşanma durumu falan olursa adliyede ugrasmayalim diye nikah kiyilmamis, kızlar siz de hemen lincliyorsunuz aşk olsun yani, herşeyin bir amacı varnikahı olup çocuğu olan boşanma aşamasında adliyeden çok pedagoga uğradığıda oluyor maalesefki bu iş nikahın avantajlarından çok kişide bitiyor bence
Yaşını yazmadığı için bilemiyorumCunkü o bir çocuk....kendi iradesiyle kart bile alamıyor, koca zannettiği adamdan korkuyor, nikah ne bilmiyor...okuduğunu anlamıyor musun?
Defalarca yazdı 18 yaşındayım 17 yaşında evlendim (aslında ailesi tarafindan satılmış, o evlendim zannediyor) diye....Yaşını yazmadığı için bilemiyorum
Kendi iradesi olması gerekiyor tabiki . Adam istemiyor diye kredi kart cıkarmamak ne münasebet.