- 8 Temmuz 2019
- 1.594
- 3.789
Trendyol favorilerini satın alabilmekDerdin neydi kızım ya bu yaşta neden neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trendyol favorilerini satın alabilmekDerdin neydi kızım ya bu yaşta neden neden
Eşiniz evli yemin ederim ama ıspatalyamamkızlar imam nikahlı evliyim eşimi mesleği gereği ayda sadece 1 hafta görebiliyorum çalışmadığım için bir gelirim yok maddi durumumuz çok şükür iyi ama alışveriş yapmayı çok seven biriyim psramı hiç tutamıyorum eşimin hesabıma para attığı an bütün para aynı gece trendyol favorilerimde bitiyo kredi kartımda hiç olmadı daha önce hiç çıkarttırmamıştım banka kartımıda eşim çıkarttı
bazen almak istediğim şeyleri o an hesabımda para olmadığı için alamıyorum zamanı geçincede fiyatlaro artıyo o yüzden kendime kredi kartı çıkarttırmak istedim bi kaç ay önce teklif ettim aşim asla kabul etmedi gerek yok kredi kartı dertten başa değil falan diye ama ben dayanamadım 3-4 gün önce çok ani bir esereklenmeyle online kredi kartı başvurusu yaptım bugünde onaylandı ve inatla bankadan almak istiyorum dememe rapmen kartınız basılmasan adresi değiştiremeyiz dediler o sebeple ilkten ev adresimi vermek zorunda kaldım bugünde kartım onaylandı basım aşamasında
müşteri hizmetleri aynı şeyi söyledi basılmadan teslim alınacak yeri değiştiremeyiz diye
ve pazartesi günü eşim eve geliyor 9 gün beraberiz eşim evdeyken kartım eve geldin istemiyorum
nasıl bankadan teslim alacağımı belirtebilirim yani aslında çok uzattım özetle şunu sorucam kartımın basım aşaması bitince mesaj geliyormu ve ben mesajı gördüğüm gibi arasam bankadan teslim alma işini halledebilirmiyim
korkum şu ki kartımın basıldığı gün kuryeye verilme ihtimali varmı veya verilirse o kartı geri bankaya bıraktırabilirmiyim
görümcemin kartını bir kal ay önce muhtara bırakmışlardı kayınbabam da muhtarla kanka olduğu için görümcemin haberi yokken kartı almıştı görümcemde bi ton azar yemişti benimkinide vermezler umarım
maalesefki bazılarımzın yok imam nikahı mı kaldı yok kocandan mı korkuyosun vb. şeylerini inanın duymak istemiyorum lütfen beni linçlemeyin bu konularda kimseyi ilgilendirmiyor çünkü sadece konu hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Bu kadar uğraş vermeseydin ya beğenmeme işareti için bütün sayfalarda mesajlarımı aramanda ne biliyim işsizlik gibi R Rosalind Franklin
Bence herkes bi gidip yurtdısında bir süre yaşamalı bakış açısını değiştirir
Şaka mısınız siz? :/Bu düşünceleriniz gercekten çok sacm herkes resmi nikah yapmak zorunda değil. Bir imza ile eş olunmuyor. Çoğu kişi resmi nikahlı ayrı yatıyor arkadas gibi
Evet evet, fillerde uçuyor hatta.düğünde takılan altınlar + çeyekleri banka hesabımda gram altına çevirmem + birikmiş paralarım + babamın yıllar önceden ödemeye başlayıp kocamın devraldığı sigortam + üstüme kayıtlı şuan kirada olan dükkan
Karşımızda psikolojik hastalıklara sahip biri var. ://aldığım eğitimleri türkiyedeki her kadının alabileceği yerlerden almadığım için ayrıcalığım olmuş olabilirmi
otu çek köküne bak diye boşuna dememişler ...annemle babamında yok mesela bizim ailemizde resmi nikahı önemsenmiyor eşimin ailesindede aynı şekilde
herkes bir olmuyor
annemle babamında yok mesela bizim ailemizde resmi nikahı önemsenmiyor eşimin ailesindede aynı şekilde
herkes bir olmuyor
Çingene misin? Müge anlıda ne zaman izleyeceğiz seni acaba?annemle babamında yok mesela bizim ailemizde resmi nikahı önemsenmiyor eşimin ailesindede aynı şekilde
herkes bir olmuyor
Aynen kanka kesin öyledir. 18 yalçında üniversiteli olacağına kapama olmuşsun tipsiz hırtoyanikahı olup çocuğu olan boşanma aşamasında adliyeden çok pedagoga uğradığıda oluyor maalesefki bu iş nikahın avantajlarından çok kişide bitiyor bence
At lan aşırı merak ettim. At da o imamı bi ihbar edelim biz cimere.düğün fotoğraflarımı atmamı istermisim tatlım