İftira atıyorsunuz da ameliyat oldum 10 gün önce dikişim patladı sanırım onunla mesgulum suanFarklı browser, birini telefondan ötekini bilgisayardan açma, vpn filan olayını düşünememiş henüz demek ki, geliştirmesi lazım biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İftira atıyorsunuz da ameliyat oldum 10 gün önce dikişim patladı sanırım onunla mesgulum suanFarklı browser, birini telefondan ötekini bilgisayardan açma, vpn filan olayını düşünememiş henüz demek ki, geliştirmesi lazım biraz
Gülmekten dikişin mi patladı:dböyle bişey olmadığı halde kuruntularınızı okumakta bi o kadar komik kocam yokken canım sıkılıyodu iyi oldu güle sırıta okuyorum
Manit mi ahahahahah.Manitin pansuman yapsın sakın çıkma siteden
Geçmiş olsunİftira atıyorsunuz da ameliyat oldum 10 gün önce dikişim patladı sanırım onunla mesgulum suan
Ziyansın.böyle bişey olmadığı halde kuruntularınızı okumakta bi o kadar komik kocam yokken canım sıkılıyodu iyi oldu güle sırıta okuyorum
Niye kaç saattir ağzından köpükler saça saça konu sahibini ve şimdi de kendini savunuyorsun? Senle bu kadar alakasız bir konuysa?İftira atıyorsunuz da ameliyat oldum 10 gün önce dikişim patladı sanırım onunla mesgulum suan
Evetkime göre neye göre düşük limit görmemiş gibi kocam şu kadar para veriyo ama bana yetmiyo bende şu limitte kart çıkarttımmı yazsaydım
Patlayan dikişlere pansuman yapılmıyor yalnız . Vajinoplasti konusuna gidiyorum ben gelinManitin pansuman yapsın sakın çıkma siteden
Kocanız nerde ki bu saatte? Ne iş yaptığını, şu an nerde oldugunuzu yazsanız en azından niye ayda bir hafta goruştugunuz aydınlanır....Burdaki fesatlar da ağzinin payını alirböyle bişey olmadığı halde kuruntularınızı okumakta bi o kadar komik kocam yokken canım sıkılıyodu iyi oldu güle sırıta okuyorum
Öyle ağzımdan köpükler sacmıyordum ama yinede siz öyle kurguladıysanız vajinoplasti konusuna gidiyorum ben gelinNiye kaç saattir ağzından köpükler saça saça konu sahibini ve şimdi de kendini savunuyorsun? Senle bu kadar alakasız bir konuysa?
Dugun fotolarını da unutmayın shsjsjKocanız nerde ki bu saatte? Ne iş yaptığını, şu an nerde oldugunuzu yazsanız en azından niye ayda bir hafta goruştugunuz aydınlanır....Burdaki fesatlar da ağzinin payını alir
Düğün fotolarını oraya mi atacaksın :dPatlayan dikişlere pansuman yapılmıyor yalnız . Vajinoplasti konusuna gidiyorum ben gelin
Sence 100 bin tl ucuz mu pahalı mı doğru söyle amakime göre neye göre düşük limit görmemiş gibi kocam şu kadar para veriyo ama bana yetmiyo bende şu limitte kart çıkarttımmı yazsaydım
Öğrenci bile olmayan, dövizi, birikmişi olmayan 18 yaşında birine ne kadar kredi kartı limiti verebilirler ki zaten?Sen kendin yazmadın mı kart düşük limitli bir şey zaten diye? Şimdi de sanki çok pahalı şeyler almak için çıkarmış gibi konuşuyosun. Kuyruğu dik tutma çabası mı bu şimdi?
Ayyy hemen geliyoruz kıaaazzz.Nedense şu anda erkek olduğunu düşünmeye başladım.İyi trolledin ama,helal olsun.Patlayan dikişlere pansuman yapılmıyor yalnız . Vajinoplasti konusuna gidiyorum ben gelin
Evinde ailesinin yanındaKocanız nerde ki bu saatte? Ne iş yaptığını, şu an nerde oldugunuzu yazsanız en azından niye ayda bir hafta goruştugunuz aydınlanır....Burdaki fesatlar da ağzinin payını alir
Teşekkürler vajinoplasti ameliyatı için doktoruma yazıcamGeçmiş olsun
Kocanız gibi kişi dr.a getirse sizi keşke
Konu sahibisi değilim benDüğün fotolarını oraya mi atacaksın :d
Sevgilinizinki içinmi?Teşekkürler vajinoplasti ameliyatı için doktoruma yazıcam