- 3 Şubat 2018
- 6.025
- 23.710
- 27
Sana inanmıyoruz düğün fotosu atarsan o zaman inanırıznikahımın 17 yaşımdayken olduğuna benim neden haberim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana inanmıyoruz düğün fotosu atarsan o zaman inanırıznikahımın 17 yaşımdayken olduğuna benim neden haberim yok
Arkadaşlar aşırı modern bireyler buluştu biz kaçalım :dBende konuda öyle birşey okumadım kurgulamış
Mesleğinde alakalı değildir o gelememe. Adam resmi nikahlı eşinin yanındadır. Kaçak göçek vakitlerini buna ayırıyordur. Elini tutup gezemez. Arkadaşı, akrabasıyla tanışamaz. Kendi karmasını oluşturmaya devam eder bi taraftan. Müstahak çünkü.Metres kimse sevmez zaten konuda öyle birşey dememiş . Mesleğiyle alakalı gelmediğini söylemiş
aklını kullanmaya cesaret etKocan, görümcen, kayın baban falan yok. Bir sevgilin var, gelirin yok. Kart borcunu kim ödeyecek? Neyi kimden gizliyorsun?
Böyle bir şeyin aile geleneği haline geldiğini de gördük ya daha neler göreceğizAilecek resmi nikah yapmıyoruz, imam nikahliyim yani eşiz diyor konu sahibi. Üye gelmiş diyor ki avrupaya yetişemeyeceğiz, modernleşemeyeceğiz.
sigortam var ama18 yaşını yeni bitirmiş işi sigortası olmayana kredi kartı veriyorlar mı artık ülkemizde?ben ona şaştım.
Düğün fotosu olması için düğün olmalı sankiSana inanmıyoruz düğün fotosu atarsan o zaman inanırız
Evde imamla çekilmiş fotoları var bence onu diyorDüğün fotosu olması için düğün olmalı sanki
İmam nikahındada düğün yapiyorlarmı yada?
Shshshsh Avrupa'dan mısigortam var ama
kimliğimde hala bekar yazıyo buna rağmen krallar gibi bi aslan kocam varprofilinde ilişki durumuna bekarım yazmış ama.konusundaysa eşim diyor.
Haram lütfen :d imamla selfieEvde imamla çekilmiş fotoları var bence onu diyor
Allah akıl dağıtırken,şemsiye mi tuttun yavrucuğum?kimliğimde hala bekar yazıyo buna rağmen krallar gibi bi aslan kocam var
Ağladığına eminim.kimliğimde hala bekar yazıyo buna rağmen krallar gibi bi aslan kocam var
Fotosunu at da görelim şu yiğidikimliğimde hala bekar yazıyo buna rağmen krallar gibi bi aslan kocam var
Geçen instagramda gördümEvde imamla çekilmiş fotoları var bence onu diyor
parasız çulsuz ?Parasız çulsuz birine banka niye kredi kartı verir bilmiyorum. Devlet buna el atmalı. Sonra ağlayıp üüü mağduruz diye ağlarlar.