- 24 Aralık 2007
- 9.169
- 28.820
He ondan bilmiyorumHayır canım imam nikahlı olup gizli kredi kartı çıkartıp yusuf yusuf olana veriyorlar
Şimdi anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ondan bilmiyorumHayır canım imam nikahlı olup gizli kredi kartı çıkartıp yusuf yusuf olana veriyorlar
Niye catlıyımÇabuk çatlamışsınız
18 yaşını yeni bitirmiş işi sigortası olmayana kredi kartı veriyorlar mı artık ülkemizde?ben ona şaştım.He ondan bilmiyorum
Şimdi anladım
Ben de sevgilimle yaşıyorum, burda başka birçok kişi de sevgilisiyle yaşıyordur. Eşim, kocam, ya da my husband deme gereği de duymadım, niye diyeyim yani? İmam nikahını eleştirip 18 yaşındaki metres kıza evli değilsiniz dememizden bu yüzden alınabiliyorsa cidden anlama problemi var demektir.Kendisi sevgilisiyle beraber yasadigi icin burada yazilan yorumlara icerlemis. Halbuki konu bambaskaydi
Şakamısınız siz ya . Yorumda biri alakasız sekilde koca parası yiyoruz catlasınlar yazmıslar . Ne derdimiz olacaz kendiinizi cok fazla önemsiyorsunuzNe oluyor koca parası yiyince?
En büyük hobimdir koca parası yemek
Milletin kocası, parası dert olmasın size bu kadar.
Ogrenciye bile veriyorlar. Benim vardi. Ustelik ogrenci oldugum icin "aidatsiz" vermişlerdi. 25 yas+mezun olunca kartin ozelligi degisti hatta. O zamanin parasi 300tl limit istiyorum deyince adam 300tl limit mi olur bari 500 yapalim demişti18 yaşını yeni bitirmiş işi sigortası olmayana kredi kartı veriyorlar mı artık ülkemizde?ben ona şaştım.
Çatlamaya devam :dŞakamısınız siz ya . Yorumda biri alakasız sekilde koca parası yiyoruz catlasınlar yazmıslar . Ne derdimiz olacaz kendiinizi cok fazla önemsiyorsunuz
Aynen aynenÇatlamaya devam :d
Konuda üçüncü kişinin varlığından bahsedilmemiş. Mesleğiyle alakalı gelmediği yazılmışhayatı birlikte paylaştığı diğer kadın ne oluyor bu durumda?
resmi nikahlı ayın 3 haftasını birlikte geçirdiği kadın?
anladım.ödenmezse nasıl tahsil ediliyor bir araştırayım bunu.Ogrenciye bile veriyorlar. Benim vardi. Ustelik ogrenci oldugum icin "aidatsiz" vermişlerdi. 25 yas+mezun olunca kartin ozelligi degisti hatta. O zamanin parasi 300tl limit istiyorum deyince adam 300tl limit mi olur bari 500 yapalim demişlerdi
Kendi maaşımı kendim alıp çatır çutur kimseden korkmadan harcıyorum ayyy çatlıyorummm koca param yokÇatlamaya devam :d
Hanımefendi ben evli bile değilim. Şu an yırtık dondan fırladınız haberiniz olsun :d önceki sayfalara :dKendi maaşımı kendim alıp çatır çutur kimseden korkmadan harcıyorum ayyy çatlıyorummm koca param yok
Kocalarımız öder demişler orada siz niye olayı çalışmamaya getirdiniz, çalışılırken de yeniyor koca parası. Her türlü gideri var yani. Siz kendinizin fazla önemseyip, konuda alınganlık gösterdiniz. 18 yaşında imam nikahlı muhtemelen evli sevgilisi olan aklı bir karış havada gence edilen laflardan kendi hayatınızla bağlantı kurarak rahatsız oldunuz. Sizinle hiç alakası yoktu konunun.Şakamısınız siz ya . Yorumda biri alakasız sekilde koca parası yiyoruz catlasınlar yazmıslar . Ne derdimiz olacaz kendiinizi cok fazla önemsiyorsunuz
İyice nüfuz ettin yani vaaooov
Yok hayır alıntıladığınız yoruma gidecektim lütfen yanlış anlamayın .Hanımefendi ben evli bile değilim. Şu an yırtık dondan fırladınız haberiniz olsun :d önceki sayfalara :d
Konu sahibisi ücüncü sahıstan bahsetmemiş . İğrenc yorumlara sessiz kalamadım konun benle bir ilgisi yok.Kocalarımız öder demişler orada siz niye olayı çalışmamaya getirdiniz, çalışılırken de yeniyor koca parası. Her türlü gideri var yani. Siz kendinizin fazla önemseyip, konuda alınganlık gösterdiniz. 18 yaşında imam nikahlı muhtemelen evli sevgilisi olan aklı bir karış havada gence edilen laflardan kendi hayatınızla bağlantı kurarak rahatsız oldunuz. Sizinle hiç alakası yoktu konunun.
Yorulmadinda yeldegirmenleriyle savaşır gibi hunharca savaştin valla helal olsunKonu sahibisi ücüncü sahıstan bahsetmemiş . İğrenc yorumlara sessiz kalamadım konun benle bir ilgisi yok.
Çıkarım yapma yetin yok mu senin? Okuduğun her şeye olduğu gibi inanıyorsun galiba? İğrenç olan o adamın yaptığı şey, burdaki yorumlar değil.Konu sahibisi ücüncü sahıstan bahsetmemiş . İğrenc yorumlara sessiz kalamadım konun benle bir ilgisi yok.