profilinde ilişki durumuna bekarım yazmış ama.konusundaysa eşim diyor.
Daha önceden açmıştır hesabı belki düzeltmemiştir sonrasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
profilinde ilişki durumuna bekarım yazmış ama.konusundaysa eşim diyor.
Evliliği sadece sevişmek olarak görürseniz imam nikahlı olmaya da evli gibiyiz dersiniz tabii.Bu düşünceleriniz gercekten çok sacm herkes resmi nikah yapmak zorunda değil. Bir imza ile eş olunmuyor. Çoğu kişi resmi nikahlı ayrı yatıyor arkadas gibi
Orda evli gibi ibaresi yok ya ondanprofilinde ilişki durumuna bekarım yazmış ama.konusundaysa eşim diyor.
Fransız dı kadın erkek müslümanFransa'da 3 çocuklu imam nikahlı aile dedin, bir tek Müslüman ailelerin yanında çalıştın galiba. Üzgünüm ama bir haberim var sana... onlar Avrupa'yı temsil etmiyorlar.
Yorumlara bakarsanız sevişmek ile alakalı brişey demedim ilgi alakada olabiliyor bu vs vsEvliliği sadece sevişmek olarak görürseniz imam nikahlı olmaya da evli gibiyiz dersiniz tabii.
Hiç yani! Konuyu sevgiliden gizli kredi kartı almaktan "Evlilik dışı ilişki modernlik ölçütü müdür?"e getirdi. 18'lik konu sahibinin umrunda değil bu konudaki görüşler. Kredi kartını çaktırmadan nasıl alabilir, mesele bu. Sanki babası ödeyecek faturayı.buradaki konu bambaska hatta ben evlenmeden once ayni evde yasanmasini siddetle tavsiye ederim, siz bambaska bir konuyla ortaya atlayip sabote ediyorsunuz saatlerdir.
Ne oluyor koca parası yiyince?keşke koca parası yemek yerine burda yargı dağıtacaklarına çalışsalar
Yani varki yiyoruzNe oluyor koca parası yiyince?
En büyük hobimdir koca parası yemek
Milletin kocası, parası dert olmasın size bu kadar.
Haha neyin hayal dünyasındasınız .. gidip gelmiyorum . Çoğu avrupa ülkesinde çalıştım ve yaşadım . Avrupa vatandasıyımYoo demiyorlar
Avrupa ülkesinde yaşiyorum çünkü ordan biliyorum
Sizin gibi 2-3 gün gidip dönmüyorum
Burda evli olmayan kimse sevgilisine eşim demiyor, birlikte yaşiyor ama ya nişanlıysa nişanlım diyor yoksa partnerim diyor
Boş boş atıp tutana kadar biraz araştırın
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sevgili 3 meslekli, nikah karşıtı ama kontrol düşkünü hanfendi
Yorumlara bakarsanız sevişmek ile alakalı brişey demedim ilgi alakada olabiliyor bu vs vs
Evet sadece evli kadınların seks hayatını eleştirmiş oldunuzBu düşünceleriniz gercekten çok sacm herkes resmi nikah yapmak zorunda değil. Bir imza ile eş olunmuyor. Çoğu kişi resmi nikahlı ayrı yatıyor arkadas gibi
Dert değil zaten catlasın yazmıs da biri ona ithafen dedimNe oluyor koca parası yiyince?
En büyük hobimdir koca parası yemek
Milletin kocası, parası dert olmasın size bu kadar.
Kimsun senAşk olsun Bibibella burada metres gömmeli konu var da bana neden haber vermediniz. Hadi diğer kızlar neyse de biz seninle ahretlik değilmiydik. İki kürek toparak da ben ataydım ne olurdu sanki.
Evet kesinHaha neyin hayal dünyasındasınız .. gidip gelmiyorum . Çoğu avrupa ülkesinde çalıştım ve yaşadım . Avrupa vatandasıyım
Kendisi sevgilisiyle beraber yasadigi icin burada yazilan yorumlara icerlemis. Halbuki konu bambaskaydiHiç yani! Konuyu sevgiliden gizli kredi kartı almaktan "Evlilik dışı ilişki modernlik ölçütü müdür?"e getirdi. 18'lik konu sahibinin umrunda değil bu konudaki görüşler. Kredi kartını çaktırmadan nasıl alabilir, mesele bu. Sanki babası ödeyecek faturayı.
Çabuk çatlamışsınızDert değil zaten catlasın yazmıs da biri ona ithafen dedim
Seks yapmıyorlar yazmıyor orda. Ayrı yatmak uyumak gercekten nedir ? Sizin bakış acılarınız cok farklı gercekten .Evet sadece evli kadınların seks hayatını eleştirmiş oldunuz
Hayır canım imam nikahlı olup gizli kredi kartı çıkartıp yusuf yusuf olana veriyorlarEvet kesin
Avrupa vatandaşlığı ne tam olarak
Eşi olmayanlaramı veriyorlar?
Çevir kazı yanmasın diyorsunuzSeks yapmıyorlar yazmıyor orda. Ayrı yatmak uyumak gercekten nedir ? Sizin bakış acılarınız cok farklı gercekten .