keşke koca parası yemek yerine burda yargı dağıtacaklarına çalışsalarResmi nikahlı kocişleriniz öder olmayanlar çatlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke koca parası yemek yerine burda yargı dağıtacaklarına çalışsalarResmi nikahlı kocişleriniz öder olmayanlar çatlasın
Konu sahibesine tam uyuyor. Biz burda metresleri hiç sevmeyiz. Dini nikahı da nikahtan kabul etmeyiz. Nikah herkese açık yapılır ki bu kişilerin ciddi bir müessese içine girdiğini herkes bilsin diye.metres , kapama başka birşey yalnız.
Sessiz sedasız okuyordum buna kahkaha attım ama selam Zuzushh the YARGI MachinePeki mesela ben henry cavili eşim olarak goruyorum. O şekilde hitap edebilir miyim? Sadece ayda bir para- sks iliskimiz yok. Bence bu kucuk bir ayrinti.
Çalışıyolar zaten biz aramızda şakalaşıyoruz siz çok şey yapmayınkeşke koca parası yemek yerine burda yargı dağıtacaklarına çalışsalar
bak burada haklısın.hepimiz işsiziz.kader utansınn.keşke koca parası yemek yerine burda yargı dağıtacaklarına çalışsalar
İlk yorumlar a bakarsanız neden bu kadar savunduğumu anlarsınız . Konu sahibiside kaçtı zaten konu bana kilitlendi
Koca parası mı yiyormusuz bizkeşke koca parası yemek yerine burda yargı dağıtacaklarına çalışsalar
Gidip geldiysen yaşantılarını anlayamamıssındır tek fransa’ da değil nerdeyse çoğu avrupa ülkelerinde böyle çocuklarıyla birlikte yasıyorlar eşimde diyorlarDaha dün ordaydım
Ordada evli olmayanlar birbirine eşim demiyor
Sevgilim, partnerim, benimki falan diyor ama Eşim demiyor
Kesin bilgi
Biz burada hala takas usulü takılıyoruz. Medeniyet değil Lidyalılar bile gelmedi shdjjdbak burada haklısın.hepimiz işsiziz.kader utansınn.
Her resmi nikah yapmayan gayriresmi yaşıyor oluyor yalnız. Eşi olmuyor, dostu, kapaması, metresi vs. oluyor. Biz boşluk koyalım sen tamamlarsın................. ne istersen onu söyle.
Metres kimse sevmez zaten konuda öyle birşey dememiş . Mesleğiyle alakalı gelmediğini söylemişKonu sahibesine tam uyuyor. Biz burda metresleri hiç sevmeyiz. Dini nikahı da nikahtan kabul etmeyiz. Nikah herkese açık yapılır ki bu kişilerin ciddi bir müessese içine girdiğini herkes bilsin diye.
Koca parası yemek en sevdiğim aktivitekeşke koca parası yemek yerine burda yargı dağıtacaklarına çalışsalar
profilinde ilişki durumuna bekarım yazmış ama.konusundaysa eşim diyor.Metres kimse sevmez zaten konuda öyle birşey dememiş . Mesleğiyle alakalı gelmediğini söylemiş
Hım. Alınganız bi de.Metres demeyin Avrupalı modern Dr randevusuna bile sevgilisiyle giden üç meslekli hanımefendi alınıyor
Yoo demiyorlarGidip geldiysen yaşantılarını anlayamamıssındır tek fransa’ da değil nerdeyse çoğu avrupa ülkelerinde böyle çocuklarıyla birlikte yasıyorlar eşimde diyorlar
Fransa'da 3 çocuklu imam nikahlı aile dedin, bir tek Müslüman ailelerin yanında çalıştın galiba. Üzgünüm ama bir haberim var sana... onlar Avrupa'yı temsil etmiyorlar.Gidip geldiysen yaşantılarını anlayamamıssındır tek fransa’ da değil nerdeyse çoğu avrupa ülkelerinde böyle çocuklarıyla birlikte yasıyorlar eşimde diyorlar