- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sen cidden şaka falanmisin . Arkadasin kocasi cocuk ISTEMIYOR senin kocan istiyormus tamam basta seninkide istemiyormus ama adamin spermini calip hamile kalmaya calismadin degilmi ikna etmeye calismissin adami insallah anlamissindir aminsen beni taniyomusunda hemen karar verdin durumlarımızin farklı olduğuna. önyargılarinizi bırakıp biraz empati yapmaya davet ediyorum seni ayrica. kimsenin hayatını ne yaşadığını bilemezsin.
Tüp bebek tedavisine başladı arkadaş. Bu platformda sizin sorduğunuz uslupta kimseye konuşmamayı öğrendim. Çünkü çoğu üye bu yüzden buraya üye oluyor.peki biz mantiksizsak birde siz yadantinizi anlatın bizde yorum yapalım ne yaptınız evlenir evlenmez çocuk mu yaptınız yada evlimisiniz acaba !
Kendi kendinize demeyi bırakıp,eşinizle düzgün bir iletişim kurup bu konuyu konuşmayı deneyin. Daha böyle önemli bir konuyu konuşamıyorken,çocuk gibi önemli bir mesuliyeti nasıl alacaksınız,bu iletişimsizlikle?Tamam işte kararsız o bende hamile kalırsam diyorum sorun çıkarmaz diyorum
Ne alakası var. Konu sahibi ile kendinizi kıyaslayıp burada konusahibinin yanlış yaptığını söyleyenlere kızmanız çok yersz... sz eşnz ile çocuğa karar verdnz . Ama konuu sahbnn eşi stemyor ve çocuk olursa boşanamam diyor.. demek ki adamın aklında boşanma var.. Birşeyler adamı düşündürtüyor ve çocuk istemiyor.. Belki adam başta kendisini hazr hissediyordu ama hissetmiyor...Sizin hikayeniz ile konu sahibinin hikayesi hiç benzemiyor kendinize pay çıkartmayın bu konudabende senle ayni durumları yaşadım ama burdaki arkadaşların kocası hemen çocuk yapıverdi heralde halden anlamiyorlar
Aynı kişi olabilir mi? Sadece soruyorumNe alakası var. Konu sahibi ile kendinizi kıyaslayıp burada konusahibinin yanlış yaptığını söyleyenlere kızmanız çok yersz... sz eşnz ile çocuğa karar verdnz . Ama konuu sahbnn eşi stemyor ve çocuk olursa boşanamam diyor.. demek ki adamın aklında boşanma var.. Birşeyler adamı düşündürtüyor ve çocuk istemiyor.. Belki adam başta kendisini hazr hissediyordu ama hissetmiyor...Sizin hikayeniz ile konu sahibinin hikayesi hiç benzemiyor kendinize pay çıkartmayın bu konuda
'' Boşanacam da, işte çocuk var, babaya çokkk düşkün ahhh ne yapcam bilemiyorum . '' loading....Hiç durmayın canım sonra biz "Boşanıyorum" diye kimin konularını okuyacagiz
Gürsel soyadlı mankenin ablasıBir magazin dedikodusu vardı beni bayıltıp spermlerimi çaldı diyeYav he bacım hem ister gibi hem istemez gibidir mutlaka zaten seni çok seviyordur aranız da çok iyidir aslında. zaten burada kocasına toz konduranı hiç görmedik böyle konularda. Madem aslında istiyor konuşarak ikna et , dediğin gibiyse ama iki kere boşanmaktan bahseden adamı kafaya koyarsa 10 çocukla da bağlayamazsın haberin olsun.
Sizin anlatma tarzınızdan bunu anladım bence sen beynini kullanmiyorsun eşinden gizli hamile kalmaya çalışıyorsun bunu bi düşün. Kimse sorsan böyle algılar.Ya bosamasin diye değil ne alakası var beyinini kullanarak mi yaziyon bunu o başta istiyordu diyorum insanlar kurtulmak için evlenmez
Bilmem olabilir mi ?Aynı kişi olabilir mi? Sadece soruyorum
evlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsunYaa sen cidden şaka falanmisin . Arkadasin kocasi cocuk ISTEMIYOR senin kocan istiyormus tamam basta seninkide istemiyormus ama adamin spermini calip hamile kalmaya calismadin degilmi ikna etmeye calismissin adami insallah anlamissindir amin
İnsanlar sadece çocuk için evlenmiyorevlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
Neevlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
Benim çocuğum olmuyor. Boşanmalı mıyım şimdi sizin mantığınızla?evlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
Şimdi siz çalışmalara başladınız ya olur da eşinizin çocuk sahibi olamayacağını öğrenirseniz boşanacak mısınız? Evliliğinizin anlamı kalmayacak çünkü sizin düşüncenize göre.evlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun
Ben, ayda yılda bir anca kavga olan evliliğimden yola çıkıp da bu kadar cesurca tavsiyeler veremiyorum; siz ki boşanacak raddeye gelmişsiniz zamanında?bizde boşanacak duruma geldik aramizda çok tartismalar anlasmazliklar çıktı. ama şimdi ikimizde çocuk istiyoruz ve ona yogunlastik tek derdimiz çocuk oldu eskisi gibi kavgalar da yok
ne alaka ya illa çocuk mu yapmak gerek?evlenmeyi kabul ediyorsan çocuğu da kabul etmiş olursun. insanlar çocuk yapıp ailr kurmak için evleniyor ama senin gibiler ne için evlenir bilmiyorum yani kocası onunla evlendiyse çocuğu da kabul etmiş oldu. sperm calma falan yok ortada ayrica sen spermlerle kafayı fena halde bozmuşsun sürekli spermden bahsediyorsun