2 yıl baya çekmişsin sen de düzelmesine sevindim ama. umarım ben eşimden tamamen soğumadan bizimki de düzelir
canım ailesine gelmeyin diyemez ama o da çağırıyo. bana deseki evet düşüncesizlik ediyolar ama napayım gelmeyin mi diyeyim o zaman anlarım. en azından eşime sinir olmam.annesi öyle bir yetiştirmişki grip diye biz 4 saatlik yola gidiyoz. minnacık bişey de bana kızıyo. bağırıyo vuracak gibi oluyo hamileyim bir de korkuyorum. kuzu gibi adam ailesi konu olunca kaplana dönüyo
eşinle sert bir şekilde konuşacaksın eğer ailenden ayrı duramıyorsan evlenelim diye çıkmayacaktın ortaya diye ve bnm de ailem var diyeceksin ayrıca suçun yarısıda sende her dediğine tamam demişin anladığım kadarıyla pes yani kaçan kovalanır eğer avucunda olduğunu görürse istersen git bile der diye heryer de basbağırım söyleniyor duymadınız mı hiç
birde su var heryerde söylüyorum 2 aile var evet ama birde kurulan yeni aile birligi var bunu anlamıyolar yaa
BIRDE HAMILEYMISSIN yeni gördümm.. allah tamini erdirsin. fazla üzme kendini yavruna yazik, kac aylik simdi?? nekadr güzel yaaa bende istiyorummmm, allahim banada nasip eyle bir totis bebiss
Erkekler genelde başlarda ailelerinden özellikle anneden çekiniyolar.Karısının lafına bakıyor , karısına söz geçiremedi , karısını bize tercih ediyor.
gibi sözler duymak istemiyorlar..
Kaynanalar da bunu çok güzel kullanıyolar.
Ama zamanla geçiyor merak etme.Bu arada en güzel günlerde mahfoluyor a ayrı.Ama napıcan .
Banada eskileri düşününce sinir geliyor.Eşim hiç beni savunmazdı.Şimdi o günler aklıma geliyo yine tartışıyoruz.
Bebeğin doğunca inşallah herşey daha farklı olur.Eşin sana bebeğine daha çok bağlanır.
Ayrıca sen de anneni babanı sık sık çağır bakalım özellikle onların geldiği zamanlarda.Hem için rahat eder hem belki azaltırlar.
Eşin annemi ara dediği zamanlarda arama.Başı ağrıyormuş ne gerek var canım aramaya AMA ertesi gün nasılsın demeye ara.
mutluluklar sana
ha bu arada 5 senelik evliyim 1,5 sene çektim.Yeni düzene girdi.
Erkekler genelde başlarda ailelerinden özellikle anneden çekiniyolar.Karısının lafına bakıyor , karısına söz geçiremedi , karısını bize tercih ediyor.
Ama zamanla geçiyor merak etme.Bu arada en güzel günlerde mahfoluyor a ayrı.Ama napıcan .
Banada eskileri düşününce sinir geliyor.Eşim hiç beni savunmazdı.Şimdi o günler aklıma geliyo yine tartışıyoruz.
Bebeğin doğunca inşallah herşey daha farklı olur.Eşin sana bebeğine daha çok bağlanır.
Ayrıca sen de anneni babanı sık sık çağır bakalım özellikle onların geldiği zamanlarda.Hem için rahat eder hem belki azaltırlar.
Eşin annemi ara dediği zamanlarda arama.Başı ağrıyormuş ne gerek var canım aramaya AMA ertesi gün nasılsın demeye ara.
mutluluklar sana
mutluluklar sana
doğru söylüyosun ama baksana eşime annemler gelecek diyorum bizimkiler gelecek ona göre plan yapın diyo. artık ablamları annemi babamı sürekli çağıracam ben de. gerçi eşim onların gelmesine de bişey demez arıyo çağırıyo kendisi ama aldığı cevap rahatsız etmeyelim yeni evlisiniz oldu şimdiye kadar ama haklısın bundan sonra bizimkiler de sık sık gelsinler. kayınvalideme laf vurdum bikere balayı dönüşünde ablamları da çağırdım gelin diye ama sizi rahatsız etmeyelim dediler dedim. ayy canımm biz rahatsız olmayız gelsinler dedi:)
tek ben değilim demekki 1,5 sene de az değilmiş. geçmiş olsun:)
benimkide baslarda öyleydi 3 yillik evliyim su 1 yildir esimle iyyim- 2 yil boyunca kaynanam istedi esim yapti , yaptirdi.. ben yanliz kalmak isterdim sen benim ailemi istemiyorsun derdi.. kavga etti ailesine saydirdim(saydirdim derken küfür degil beni istemiyorlar sunu yapiyorlar faln filan) bosanma durumuna geldik ,kaynanam aradi aradi bosansinlar ,biletini aliyoruz babasini ariyoruz dediler (simdi inkar ediyor.. kendi kulaklarimda duydugum seyi demedim diyor.. yalanlar konusuyor) sirf kaynanama inat döndüm esime barisalim cocuklutu dedim. esim ne dedi annemden özür dile( osira kaynanamla tek kelime etmedik aracilar vardi) annem affederse affederim bosan derse bosanirim düsün yani öyle bir koca simdi annesiyle 2 hafta 1 haftaya bir konusuyor .. kaynanamda okadar diskindimki artik yaklasmiyorum yanina simdi arkanda dört dönüyor ama nafile anladim onun ikinci yüzünü..
evlilik yıldönümünü düğün gibi birlikte mi kutlayalımaynen canım istiyolarki sevgi yumağı olalım.herşeyi birlikte yapalım.eşimin doğum günümde bile geldiler. annesi bana diyoki çok da tatlı dillidir canım bitanem evlilik yıldönümünüzü düğün gibi kutlayalım. ne diyeceğimi şaşırdım.
Canım bak senin ailen gelmediği sürece, seni sahipsiz bile sanabilirler.
Her fırsatta ablanla, annenle, babanla görüş.
Veya sen git.
Şimdilerde ipi onlara verirsen, ailenin ayağı kesilir. Gelmezler.
Buda kaynananın işine gelir.
Yakanızdan düşmez.
Tatlı dil alışkanlık olabilir herkesle aynı şekilde konuşan insanlar var.
Ailenin arkanda oldugunu görsünler.
Benim ramazan bayramında kardeşlerim gelmişti. Abim ve kız kardeşim. 1,5-2 aylık evliyken.
Milletin bana dediklerini görsen. ' ne güzel bak işte insanın arkası olması. Ailenin yanında olması. '
Salı günüde annem ilk defa gelecek. Kız kardeşimde.
Annem rahatsız ederiz az kalalım dedi.Ama ben yalvar yakar geleceksin dedim.Biletleride aldım kafama göre.
Tam 15 gün kalacaklar.
Eşimin annesi baba 2 saatlik uzaklıkta.
Herkese eşitim onlarda gelir kalır.
Geçenlerde 1 hafta bizdelerdi kaynanam ve kaynatam.
Demem o ki , aileni her daim yanına çağır.Yalnız oldugunu hissederlerse, çok üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?