Esimden cok sogudum :(

E="ezmag87, post: 40299043, member: 640500"]bunlar hep düşük yaptığından yaşadığın sorunlardan bende 6 kez düşük yaptım sanki bütün suçlu oymuş gibi geliyor bana bende çok soğudum eşimden sebebii sorsanız belli değill yokk,adamın günahıda yok hiç kavgamız gürültümüzde yok ama inatttt işte o yüzden yanıma yaklaşmasını bile istemiyorum ,çok üzülüyorum bu duruma .[/QUOTE]

benim dile dokemedigimi sen yazmissin aynen senin yasadigini yasiyorum bugun hatta beni yemege cikardi ama icimdeki ofke bir turlu dinmiyor sinir kupuyum

bizdeki sorunda biraz ailelerimiz benim ailem bu evlilige karsiydi ve ben kactim esime
Bu soğuklukla bebek yapma çabası niye?
bebek yapma cabasi yok sadece esim istiyor suanda ama ben istedigim zaman gozumun yasina bakmadi nuh diyor peygamber demiyordu ve simdi kendi istedigi icin hemen olmasini istiyor yasadigim dusuklerinde etkisiyle sogudum esimden biliyorum onun bi sucu yok ama ellimde degil

cojk uzuldum mevlam sanada banada ve bizim gibi bayanlara sabir versin daha bugun yavrumun kabrine gittim bizim cennete kuslarimiz var artik uzulme herseyin hayirlisi canim

kurumuş b.ku karıştırırsan anca kokutursun. ..Bu işlerde ya hep ya hiç olur ya affeder önüne bakarsın ya da affetmez tekmeyi basarsın affediyim ama surat asayım hırs çekeyim olmaz

Bencil herif. Evet arkadasin dedigi gibi hap kullan. Onun pasa gonlune gore gebe kalamazsin senin hazir hissetmen onemli olan

Ne oldu geçmişte. Neden geçmişi unutamıyorsun.Aldatma olayı ailem
evet canim internete bi yazisma olayi vardi ama aile sorunuda var annem cok karistigi icin ve ayril dedigi icin aileme yollamiyor beni annem gel dese benden bisey rica etse hep yok hep hayir onumuzdeki ay annem tatile gidicek 9 yasinda kardesim var sen bir hafta bakabilirmisin dedi yok diyor esim cok uzuyor beni bu tamam kendisi sevmeye ve gorusmeye bilir ama onlar benim ailem ben gormek zorundayim

Canım eğer affettiysen bunu kafana taktığını asla belli etme eşine ve asla yüzüne vurma.bir evlilikte en önemli şeymiş psikolojide eğer tam tersini yapacaksan affetmeseydin diyorlar

Allah yardımcın olsun canım ne denir.

Bunu unutup yeni sayfa AC fakat sen bunu hic unutmucak gibisin

Kadin unutmaz, bu yuzden soguksunuz...
bu günlerde bunun kaç katını yaşıyorum çok zor soğumak ve ben il defa soğudum bu kadar aşıkken tutkunken söyledikleri çok ağır eyer ömür boyu onunla evli kalırım diyorsan yap bence sen istemssiin çünkü hazırsın

"Hadi her seyi unutup bebek yapalim" Allah'im ya sabir..
Neyse 9 yasindaki kardesinizi evinde istemeyen adamdan sogumak azdir.

Tek bir sey biliyorum
Gecmise takılı kalmak insanı yavaslatır ve gelecekte onu bekleyen güzelliklerin yolunu engeller
Su da var ki daha aranızdaki büyük sorunları yeni atlatmısken 3 ay olmusken ve sizin kafanız hala allak bullakken hadi çocuk yapalım demek biraz sorumsuzluğa kaçıyor sanki
Yapmayın.Çocuk yapmak için acele etmeyin.Kafanızdakiler çözülsün öyle.
Çocuk yapmak öyle çat diye hadi yapalım denilecek bir sey değil çünkü. Çocuk yapacak herkes manevi olarakta hazır olmalı

yorumlariniz icin cok sagolun kizlar kalbim buz gibi bunu atlatirmiyim bilmiyorum ayni sekilde ailesindende sogudum suan annesindeyiz ve ben tek basina oturma odasinda oturuyom esim annesi ve ablasida mutfakta oturup sohbet ediyorlar hic takatim yok yanlarinda oturmaya canim hic istemiyo ve tabi sizin dediginiz gibi asla cocuk filan yapmicam suan once bi kendime gelmem lazim biraz icimdeki sesi dinlemem lazim

adeninasorunlari ost: 40326173 .!.:
hemde nasil bu sirunlar

hemde nasil bu sorunlari hic asamiyoruz hep ayni konu sanki kendisi bu hayataki kabul edilmeyen ilk damat herseyi abartiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…