Esimden cok sogudum :(

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
34
Iyi geceler kizlar,

uzun zamandir buraya konu acmaz oldum. dedim bu gece bari derdimi size anlatayim. kizlar su 3 veya 4 gundur cok asabiyim herseye sinirleniyorum esime cok sinirli ve soguk davraniyorum ellimde degil cunku gecmiste olanlari unutamiyorum. daha gecen sene beni 1 ay annemin evine yolladi. kendisi bana eski tlf verdi ve orda cat sayfalarina girmis ve silmemis bende bunu gorunce o sayfaya kayit oldum ve esimi aradim aksam eve gelince hesap sordum ve bundan kavga cikti anneme gittim neyse gecmis gecmisde kalsin diyorum ama bir turlu unutamiyorum. birde isin icine bebek olayi girdi hadi herseyi unutalim bebek yapalim dedi bende kabul ettim cunku iki dusuk yasadim ve coktan bebek istiyodum ama ben istedigim donemde hep yok diyordu cocuk kandirir gibi uc ay uc ay erteliyodu sirf calisabilim diye simdi bir kac aydir cok iyiyiz ama benin kafam cok karisik ve ona karsi cok ofkeliyim bunlar aklima geldikce uzuluyorum ve esimden uzaklasiyorum ve kotu davraniyorum su an yatakta yanindayim ve o soguklugu hissediyorum offfff offfff kafam cok karisik ve yorgunum artik.....

eskıyı düşünme canımm..düşündükçe mutlu olmayı bekleme..madem kabul ettın herseyını sıneye cektın mutsuz olmaya gerek yookk..kendını yıpratırsın..günlük 400yada 600 ya vedud cekk..cook faydasını gorceksın..esınle muhabbetınız artça ınsallah

Eşinizin falsosu ve ilişkiniz hakkında yorum yapamayacağım.
Ama kafanızın karışıklığı her anlamda geçene kadar bebek çalışmasına girmeyin.
Ben kafamı toplayamadan bu durum ekstra gerginlik yaratır diyorsanız, bir süre, kafanızı toplayana kadar ondan gizli hap kullanmanızı önerebilirim.

Hamile misin şu anda? Anlamadım o kısmı ben pek.. Bebek istiyordum diyorsun ?
Adamın önemi nerede burada? Bebek sevdiğin insandan yanında bir parça değil midir ? Napıyorsunuz abla Allah aşkına ya ? Bebek istiyorsun ama adamı sevmiyorsun o çocuğa hiç mi acımıyorsun? Ya mutsuz sevgisiz sorunlu bir ailede büyüyecek yada boşanmış anne babada , suçu ne bu yavrunun

tavsiyen icin cok sagol canim uygulicam bu sorunlari bende atlatmak istiyorum ama unutamiyorum 26 yasina geldim uc yildir evliyim ve ben hep cocuk istedim iki bebegimi kaybetim ve dusuklerimden sonra resmen yalvardim cocuk icin hep yok dedi ve simdide olmuyor hep erteledigi icin dr ikinci dusukten sonra rahim daha temizken hamile kal dedi ama beyfendi yok istemedi simdide olmasi icin yalvariyor

canım benım bızımde bı dusugumuz varr ve maalesef ıkımızdede sorun olmamasına rağmen bızımde olmuyoo..demek kı allahında bı bıldıgı var dıe dusunuyorumm

hayatim ben sevmiyorum igreniyorum demedim ki sadece sogudum dedim cocuk kisminda bende emin degilim zaten dusuklerimden sonra uzuntumden istiyordum ama suan kafam karisik esim cok istiyor ki zaten olmuyor su an

zaten sorun yasiyorum canim su an hamile kalamiyorum belkide bizim icin hayirlisi bu ondan olmuyor

Bence biraz aklı başına gelmiş ve ondan uzaklaştığınızı da anlamış olacak ki çocuğu bu nedenle istiyordur. Zaten olan olmuş, bir kere affetmişsiniz geriye unutmak ve mutlu olmak kalıyor. Geçmişi unutun, soğuk durmayın ki o da soğumasın ama biraz da ayık olmakta fayda var, ne olur ne olmaz. Çocuk içinde bir kaç ay daha bekleyin bence yaşınız da buna müsait.

bebek yapıyorsun sonra yanında uyurken soğudum diyorsun...önce kendine bunu sor hangisini istiyorsun..bebek ve eşinse geçmişle yaşamıcaksın..eşine karşı soğukluksa boşanacaksın...

hayatim ben sevmiyorum igreniyorum demedim ki sadece sogudum dedim cocuk kisminda bende emin degilim zaten dusuklerimden sonra uzuntumden istiyordum ama suan kafam karisik esim cok istiyor ki zaten olmuyor su an

zaten sorun yasiyorum canim su an hamile kalamiyorum belkide bizim icin hayirlisi bu ondan olmuyor

arkadaşım, ne demek zaten şu an hamile kalamıyorum? hadi yarın kalırsan???
hem emin değilsin, hem korunmuyorsun
iki düşük yaptım, üzüntümden istiyorum
eşim çok istiyor vs vs vs için çocuk yapılır mı?
oyuncak bebek mi bu?

ilk yazdığın mesajdan çok net anlaşılıyor ki mutsuzsun!
önce kendi iç hesaplaşmanı halletmen lazım
yoksa büyük bencillik etmiş olursun
@Saikano çok güzel yazmış,

"Ya mutsuz sevgisiz sorunlu bir ailede büyüyecek yada boşanmış anne babada , suçu ne bu yavrunun"

eğer eşinizi sevdiğinize inanıyorsanız geçmişe bir sünger çekin önünüze bakın geçmiş sadece yaralar huzursuz eder ne gerek var genceciksiniz hayatınızı yaşayın hakkınızda hayırlı olanı diliyorm

Eskiyi düşünmenin size bir fayda getirdiğini sanıyorsanız bu yolda devam edin ya da bu birlikteliği sonlandırıp kendinize eziyet etmeyin ama bu evliliği kurtarıp mutlu olmak istiyorsanız GEÇMİŞE MAZİ DERLER deyip işin içinden çıkın, hayatla barışık olduğunuz müddetçe her şeyin yolunda gideceğini göreceksiniz zaten ...

Ya unutucaksin, ya da bosanicaksin.

Ama her iki durumda da evliligi kurtarmak icin bebek YAPMA.

bunlar hep düşük yaptığından yaşadığın sorunlardan bende 6 kez düşük yaptım sanki bütün suçlu oymuş gibi geliyor bana bende çok soğudum eşimden sebebii sorsanız belli değill yokk,adamın günahıda yok hiç kavgamız gürültümüzde yok ama inatttt işte o yüzden yanıma yaklaşmasını bile istemiyorum ,çok üzülüyorum bu duruma .

herşeyin hayırlısı eskiyi düşündükçe eşinden soğursun bende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli soğuyorum bazen ayrı bile uyuyorum ondan bazende çok seviyorum sesini duymak için sürekli arıyorum yani evlilik zor bak stresten de düşük oluyo eğer stresli ve mutsuzsan bebek deneme dış gebelik yaşayabilirsin bende sürekli sıkıntılı dönemdeyken bebek olmadı oldu düştü oldu dış gebelik oldu sonra anladım ki hepsi stresten oluyor yani bebek istiyorsa eskiye sünger çekecen yoksa olsada sıkıntılı hamilelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…