Öyle içimde kalacağına böyle kalsin diyorsun diyorsun yaniBen yatağa atıyom direkt. Öyle. İçimde tutmam. Sonra nevroz oluyom, ne gerek var?
Hayır, gayet rahat oluyorum ama dediğim gibi ilk adımı atamıyorumİlk adımı o attığında ilişkiniz nasıl oluyor ? Yine çekiniyor musunuz ?
Eşinizin size o adımı atması, sizi nasıl mutlu ediyorsa ve keşke istese diyorsanız oda sizin için öyle düşünüyordur.Erkekler ilk adımı kadının atmasından çok hoşlanırlar.1.5 yıl olmuş oda bekliyordur artık sizden.Beraber film izlerken öpmeniz bile bir adım.Deneyin bence :)Hayır, gayet rahat oluyorum ama dediğim gibi ilk adımı atamıyorum
O kadar haklısınız ki, çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için umarım deneyeceğim :)Eşinizin size o adımı atması, sizi nasıl mutlu ediyorsa ve keşke istese diyorsanız oda sizin için öyle düşünüyordur.Erkekler ilk adımı kadının atmasından çok hoşlanırlar.1.5 yıl olmuş oda bekliyordur artık sizden.Beraber film izlerken öpmeniz bile bir adım.Deneyin bence :)
Aslında ben biraz derine indimÇekinme hepimizde oldu bı zamanlar ama en başlarda ilk aylarda sizinki bir buçuk yıl biraz fazla gercketen acaba neden derine inmek lazım nedennacaba çünkü uzun süre ..
Aklınıza türlü türlü fanteziler ne buarada bugün ne duyacasfantezileri hemen söylemeyin tabi siz zamanla önce alışın sonea söyleyin veya soyletin.
Yok ya istekliyle reddetmez tabi biraz işveli cilvelide olman lazim :)) cesaretlli ol özgüvenli ol bunlara rağmen yine falso yaparsa sende aynısı yap da görsün gününü :))Aslında ben biraz derine indimyakın bir arkadaşımın eşi “bir kerede sen iste senden de duyalım” gibi şeyler söylüyordu bir gün arkadaş söylemiş adam tamam dur şunu halledeyim yok şu program bitsin falan diye oyalamış sonra gidip uyumuş öküz sanırım o duruma düşmekten korkuyoru
O kadar öküzü de azdır her halde, düşünme öyle şeyleriAslında ben biraz derine indimyakın bir arkadaşımın eşi “bir kerede sen iste senden de duyalım” gibi şeyler söylüyordu bir gün arkadaş söylemiş adam tamam dur şunu halledeyim yok şu program bitsin falan diye oyalamış sonra gidip uyumuş öküz sanırım o duruma düşmekten korkuyorum
İnsan eşinden utanır mıMerhaba, eşimi yatağa çağırmaktan çok çekiniyorum 1,5 yıllık evliyim zamanla bu durumu aşarım diyordum ama asla aşamadım aklıma türlü türlü fanteziler geliyor söylemekten çekiniyorum bazen çok istekli oluyorum keşke istese falan diye içimden dua ediyorum resmen nasıl aşılır bu durum benim gibi bu sorunu yaşayanlar var mı?