Eşimden çekiniyorum...

Kocadan utanilir mi kiz? En azindan sevismeyi baslatmak icin utanilmaz. Bazi kadinlar dans falan ediyorlar. Ben onlardan utaniyorum. Alkol almadan oyle bir sey yapamiyorum. Bunun icin tavsiye varsa alırım.
Iliskiyi baslatmak konusunda da azicik dokunsan elini penis civarında gezdirsen mesajı alir. Penis de ona gereken cevabı verir. Ve olur yani.🥰🤪
Mesele zaten dokunmak diyor işte konu sahibinde sorunu o 🤔😁

İki tarafta istekliyse bir bakışın bile ona yetebilir kuzum ilk zaman Bi bakış olur sonra bir dokunuş Bi süre sonra da gecelik giyersin öyle öyle çözülür 🙂

İnsan eşinden utanır mı 😊 bir kere deneyin sonra arsız olursunuz 😂😂 şaka bi tarafa eğer çok utanıyorsanız yaklaşın eşinize illa yatağa çağırmak zorunda değilsiniz ki.. Madem istiyorsunuz onun aklına düşürün bu işi.. Mesela otururken yanına sırnaşın öpün ne bilim dokunun ya da yatağa girdiğinizde sokulun ona şeysine doğru falan ne diyeyim daha işte anlayın 😂siz yapın gerisini o halleder.😝. Önce bu problemi aşın fantazi konusunu sonra konuşuruz o hallolur yani..
Çekinen çekiniyor aslında 5 yıllık evliyim hala cinsellik konusunda çekinirim neden bilmiyorum ama öyle yorumlarda ki gibi olamıyorum.

Çekinen çekiniyor aslında 5 yıllık evliyim hala cinsellik konusunda çekinirim neden bilmiyorum ama öyle yorumlarda ki gibi olamıyorum.
Bence bir kez gözünüzü karartıp çekinmeden hareket ederseniz sonrası çok rahat olacak bence..

Bence bir kez gözünüzü karartıp çekinmeden hareket ederseniz sonrası çok rahat olacak bence..
Çekinmek şöyle mesela öyle paylaşanlar var kocamın kucağına oturuyorum falan diye. Öyle yapamıyorum, pat diye seni istiyorum gibi cümleler kuramıyorum. Gibi gibi şeyler.

Çekinmek şöyle mesela öyle paylaşanlar var kocamın kucağına oturuyorum falan diye. Öyle yapamıyorum, pat diye seni istiyorum gibi cümleler kuramıyorum. Gibi gibi şeyler.
Eşinizle aranızda bir mesafe mi var yoksa sizden kaynaklı birşey mi?? Mesela eşiniz sizinle nasıl??

Eşinizle aranızda bir mesafe mi var yoksa sizden kaynaklı birşey mi?? Mesela eşiniz sizinle nasıl??
İşi çok yoğun ilk senemizde saatli çalışırdı sabah 8 akşam 19:00 evde olurdu hafta sonu cumartesi pazar tatildi.
Son 4 Yıl hafta içi gündüz evde 4 5 saat ben işte o gece işte ben evde çok öyle sohbet, şakalaşma, ortak işimiz olamıyor. Üstelik cumartesi pazar da çalışıyor öyle kalan zamanda zaten o ister bana fırsat kalmadan bu yüzden aşamadım bu durumu.

X