esimden bosanmayi düşünüyorum artik canina tak etti

canım sende çalıssan dönce eşin burda idare etsenız zor ya gercekten zorr ((

ewet zamnla insan ısınıyor seviyor birbirini...bilmiyorum erkekleri anlamak gerçekten zor..hani bir soz vardır kadınları kitabi olsada oksak diye..asıl erkekelerin kitabı yazılamsı gerekiyor..erkekler için bitirmek de kolay ...
ama neler yaşayıp görüyoruz..düzelmek için bişeyler yapmalıyız..eşinle de sakin bir şekilde konuş..olmadı msj at herşeyi içini boşalt ama sakin bir kafa yapısında..inşalalh düzelir

gercekten zor bi durum Allah sabir versin.. bende yurt disinda dogup buyudum, ve calisak icin gelenler ozellikle ailesini birakip gelenler hep bunalima giriyorlar.. sizin durumun ayri zot onun ki ayri

evt cm haklısın..hele sen daha cok gozlem yapma şansı yakalamissin.neler neler gorfin kimbilir..Bütün bunlari düşünürsem zaten kafayi yemek icten bile degil.sabrediyorum sabrin sonu selamettir diyorum bakalim hayirlisi olsun

evet bunu bende farketmistim evlendikten sonra.evlilik öncesi ödü kopardı kaybedicem diye.hatta bi kere nisanliydik o dönem kız kardeşi sarılmış buna buda demişki kiz fazla sokulma parfümun siner yengen yanlış anlar diye.kiz kardesi bana anlatinca şaşırdım.ama simdi kıskandırmaya çalışır.evlendikten sonra erkekler o psikolojiyi kaldıramiyor bence özgürluklerini geri istiyorlar sevselerde böyle olabiliyor cok bencilce ams biz gibi Yuvamizi kurduk emek verip devam ettirelim ayrilik olurmu elalem ne der onsuz ne yaparım gibi düşünceler yasamiyolar hayat onlara bosanincada cömert çünkü malesef dulluk gibi bi sorunları yok

bence tam tersi güzelim. Boşanmış erkek melek olsa dahi kadınlar temkinli yanaşmıyor... çünkü zaman belli ortam belli kadın cok zor durumda kalmadıkça ayrılmıyor. Bak canım sızın aranızdakı bu mesafe uzaklık daha çok sorun getirebilir emly yani doğrusu ıyı cesaret.. Canım benım görüşüm belli sana dıyebıleceğim tek şey eğer bu yuvayı kurtarmak ıstıyorsan ara eşini ve gelmesini söyle. Borç bır sekılde ödenir aramıza gıren uzaklık bızı başka ınsan yaptı de bunu ona kabul ettir oda anlasın bu tuhaf hallerının sebebi sana olan özlemi ve sonucu hırçınlaşması.

bence tam tersi güzelim. Boşanmış erkek melek olsa dahi kadınlar temkinli yanaşmıyor... çünkü zaman belli ortam belli kadın cok zor durumda kalmadıkça ayrılmıyor. Bak canım sızın aranızdakı bu mesafe uzaklık daha çok sorun getirebilir emly yani doğrusu ıyı cesaret.. Canım benım görüşüm belli sana dıyebıleceğim tek şey eğer bu yuvayı kurtarmak ıstıyorsan ara eşini ve gelmesini söyle. Borç bır sekılde ödenir aramıza gıren uzaklık bızı başka ınsan yaptı de bunu ona kabul ettir oda anlasın bu tuhaf hallerının sebebi sana olan özlemi ve sonucu hırçınlaşması. Buna oda ınansın kı kendını toparlasın

evt o acidan düşünmemistim hic.doğru ben sevgim icin muhtacligim olmadıgi halde çekip gidemiyorum çabalıyorum hangi erkek bu kadar duyarlı.aradığında bunları konusucam canım.benim aramam onu şımartir şimdi.belkide dinlemez bile beni.ama o ararsa anlatacaklarimi dinlemek zorunda.dort gündür konuşmuyoruz bazi şeyleri düşünsun.en sonunda hak verecek bana diye tahmin ediyorum.ama bukadar sabırli olduğumu bilmezdim.onu cok özledim ama herseyi goze alacak kadarda gözümü kararttim.eskiden korkardim kavgaliyken bi hata yapar mi aklı olmucak şeylere kayarmi diye.simdi ne yaparsa yapsın eden eninde sonunda cezasini bulur diyorum zaten bi sey saklayamaz cok saftır bi şekilde ele verir kendini.kıskançlıgıda bıçak gibi kestim attim.eskiden cok kıskanctim an geliyor insan hayatına yeni bi yön vermek istiyor.beni mutsuz eden ne varsa hepsinden arındırmaya çalışıcam kendimi cnm

evet önce kendını sevmeli hatalarını görmeli ki insan sonra karsısındakını anlasın. umrarım bu zor günler gecer demekten başka birsey gelmıyor elimden. benım yasadığım seylerı az cok bılıyorsun, çok emek verdım okadar yılı okadar anıyı silip atamadım bırden.. önceleri sadece kendımı ıyıleştırmek ıcın onunla olduğumu düşünüyordum şuan bu düşüncem okadar uzak ki eğer ayrılsaydım çok daha zor gecerdı. malesef yarada o ilaçta bir nevi. çok düşündüm bende . bak sen eskıden düşündüğünü söyluyorsun kavgalıyken bukadar bunaltmak ıyı değil insanı hataya sürüklüyor ben bunları hıc düşünmemiştim. zaman olgunluk,zaman sabır,zaman mükafatlarımızı verir inŞ...:2:

evt cnm ben eşime karsi herzaman özel davrandim bunu kendiside cevremizde kabul ediyor ama kıymet bildimi bir ise yaradimi bu Hayır.tam tersine esim bunu her fırsatta kullandi.yurtdışına ilk gittiğinde aldatır mi diye cok korkardim.sorun çıkmasin aramız bozulmasın isterdim haklyken bile gönlünü alan ben olurdum benden uzaklaşmasin diye.nemi oldu..ne oldugu ortada.şımarık bencil kustah bir adam.ama ona kızmiyorum.kendim ettim kendim buldum bana bkyle davranilmasini aslinda ben sectim hareketlerimle.simdi zaten sorun ufakta olsun büyükte beni aldatma potansiyeli olan bi adamla hayat olmasin zaten diyorum .ondan ayri bu kadar aci ve zorluk yaşarken vicdani sizlamayip bunu yapjyorsa bana uzak allaha yakin olsun

kızlar esim facebook sifresini degistirmis ama hotmail sifresi ayni sifresini unutmuştu istesem sifre yeniler bakarim ama anlar ve ugrasmiycam bunlar icin.gecenlerde hatirliyomusun sen ben unuttum demişti şifresini .belki kiskandirmak amaçlı yapıyor yada facebooka girecek kadar rahat.her ikisi de olsa sinir bozucu.bugun 5 gun oluyo konuşmayalı ve asla aramicam onu niyetine ulasamiycak

HADİ YA :s .. BENCEDE INADINA YAPMIŞTIR

HADİ YA :s .. BENCEDE INADINA YAPMIŞTIR

evet cnm kıskandırip aramami sağlıcak akli sira uzun zamandır girmiyodu tam kavgaliyken girmesi düşündürücü.bi işler karıştırcagini düşünmüyorum bunu alenen herkesin bildiği facebookundan yapacak kadar aptal degil yani.iyice cocuklasti ergen tripleri yapmaya başladı ya bu adam hizaya gelmicek sanırım

emily,noldu canim ne güzel araniz düzelmisdi :26:

mrb rabiacim nasılsın yazisamadik uzun süredir.seni gördüğüme sevindim burada.
sorma canimya esim geldi o olaylardan sonra burdayken herşey yolundaydı 4, 5 ay.sonra yurtdisina gitti yine başladık.bugün iste 6 ci gun konusmuyoruz.ikimizde inat.cok denedim hatta sen bana demiştin esini sessizliğe alıştırma üzülürsun diye gsliba tamda öyle oldu sma tartışmada yoruldum cnmya hiçbişey olmamış gibi devam edemiyorum burax bensiz kalsin değerimi anlamazsada yapicaj birsey yok.bugüne kadar hep ven çabaladim.ama en ufak seyde başlıyor hakarete kaybetme korkusu sifir yada artik beni sandigim gibi sevmiyor nasıl korkar hale gelir bilmiyorum.

Senin bu esin hakkinda yazdiklarini okuyunca migdem kalkiyo cunku ayni seyleri bende yasadim cok caresiz bi durum surekli karsinda bi aileci bi insanla yasayip sirf evlilik bitmesin diye susmak gormemek cok fena bi durum du benim icin. Sadece sunu diyebilirim esin yaninda olsa bile inan ayni tavirlar sergilerdi hic supen olmasin cunku hala buyumemis bi erkekle evlenmissin mesafe bunu degistirmiyo. Allah ikimizin de yardimcisi olsun bende bosanmaya meyilliyim cunku beni cok ezdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evt cnm bende ailenin nasıl önemli oldugunu eşimle evlendikten sonra anladim sadece esinle degil ailesiylede evleniyorsun önceleri böyle bi aileden esim nasıl çıkmış derken o da değişti malesef.bana karsi doldurusa geliyor sanirim zamanla birlikte askta yerini sevgiye bırakınca kaybetme korkusu gidiyor.ama bilmiyorum esim boyle ama ben hala onu ayni heyecanla seviyorum ama herşey burda bitmiyor tabi.o da kesin beni artik eskisi gibi sevmiyor diyordur aramadığım icin.o Kabahatli oysa kesinlikle aramiyorum artik.uzaklik oluşuyor
senin ne gibi sorunların oldu cnm.seninkide cok düşkün ailesine demek.Allah sonumuzu hayretsin.ne diyelim

Benimkini soylersem kac sayfa cikar benim esim denen insan ailesine laf ettirmezdi iyi veya kotu dayagi atar sustururdu daima annesine aramizda olanlari soyleyip fikir alirdi nasil yapmam lazim ne soyleyim ona gibi seyler..ana kuzusunun tekiydi onun sozuyle kalklar onun sozuyle yatarbunu da onun dedikleri dogrudur benimkisi yanlistir kardeslerine dokunulmaZ laf edemezsin boyle bi hayat surdum...annesi yuzume karsi kizim kizim arkamda meger herseyden haberi olan bi yaratik cikti hani kumanda olur ya uzaktan kontrol etti. Ama buba esim izin verdigi icin boyle oldu tabi yoksa nice esler ver kendi beyniyle hareket eden oturmus karakterler beninkisi cocugun onde gideni. Simdi bunla nasil evlendin hic mi gormedim huyunu suyunu diyenler icin inanin insan saf duygularla asik oldugu zaman karsidaki insanin her kusuruna bi gerekce buluyo gozu kor kulagi sagir oluyo taa ki evlenene kadar anya da konya da bellu oluyo..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende dertliymissin cnmya ..kac yil oldu evleneli.basindan berj böylemiydi cok üzüldüm sana dokunmasina .afedersin hayvan bile daha merhametlidir bu erkeklere ne oluyor böyle.benimki o kadarına cesaret edemedi ama bir kere yeltenir gibi oldu itti beni bavulumu topladim tirsti sanırım.bi daha yok.yanina kar kalacağını dusundurme adama.nefret ediyorum bu kayinvalidelerden .neyi cekemiyolar.insan oglunun yuvasını yıkmaya ugrasirmi.ama esas kabahat erkekte.ince cizgiyi koyamjyor adetli davranamiyor .en sonunda bizi kaybedecekler belki akılları ozman gelicem baslarina ama gec olucak.dedigin gibi benimki tam bi cocuk .ama benim sabrim yok artik onu büyütmeye çalışacak gucumde yok

tskler canim iyiyim
esin nezman gitse ozman olaylar basliyor,bi arada cok iyisiniz :26:
kaybetme korkusu yasatacaksin,seviyorsa korkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…