Duygusuz şey barışın demek ne kolay.
Ona kimse bir şey yapmadı çünkü, çirkef ailelerini çok güzel aklarlar.
Gıcık oluyorum hepsine.
Yaz uzun uzun zoruna gidecek ne varsa rahatla, o uyuyamasın canım.
evlilik gercekten sans ..
hakkınızda hayırlısı olsun ..
slm kizlar hala bi gelişme yok esimden gittikce soguyorum ve nefret ediyorum
yapacağın cok basit bas git annenerin yazlığına sende de suç var ne tavizi ya valla şu adamlara 3 para etmez adamları 5 paralık değer vermeyin az cesur olsan daha bu olayları yaşamazsın ben artık kadınları haksız buluyorum senin üstüne yürüyen yüzsüz kardeşi gelip senin evinde kalacak ha sokağımdan geçemez akıllı ol bu arada evliyim ve 1 yavrum var mesafeler evet büyük sorun ama en büyük sorun eşiniz sizi eski konularınızdan hatırlıyorum hiç arayıp sorma annenlere git ta yurtdışından seni yönetiyor
nezman gelıcek peki izne falan
haklisin cnm diyorumya bende hata ettim esim beni benim onu sevdiğim gibi temiz duygularla sevmiyor cok planli ve çıkarci.hic sevmiyor diyemem ama kesinlikle fedakâr bir es degil o mutsuzsa sende mutsuz ol istiyor bunu anladım elinde olsa dışarı adim attirmicak.bende bayramdan once yazliga gidicem zaten resti cekicem annemin babamin elini öpemeyecekmiyim diye suan calismiyorum o yuzden kendini bisey sanar oldu en yakin zamanda ise giricem.kardesini eve sokmak isteyen kim ama ailem evime gelemicekmi diyor adam beni dovucekti nerdeyse dudaklarini isira isira yumrugunu sikip ustume atlamaya kalkti evden defol dedi bunlari biliyor hala kardeşim diyor anlattikca ofkem artıyor
cnm belli degil ama bir ay sonra sanirim
bırak kardeşiyle mutlu mesut yaşasın o zaman,bu erkeklere noluyor böyle ya allah ıslah etsin
evet cnm sonumuz öyle olucak galiba esim biktirdi artik ozlemez oldum eskiden aradığında heyecanlanan ben artik huzursuz oluyorum
Eşinizdeki nasıl bir özgüven acaba sizi ailenizin yanına bile bırakmıyorLütfen kendinize bunun yapılmasına izin vermeyin sizinde bi tavrınız olsun.
yani doğal olarak aradığında ne diycek canımı sıkacak diye huzursuz oluyosun,kolay değil
dur bi acele etme hemen bpşanmak fln ailesine o fırsatı verem bır gelsın eşin olayın ciddiyetını anlatmak ıcın ailen ailesini çağırsın babalar anneler bır konusun nedemek ustune yurumek ya çok ilginç geldi
cnm bu olaydan sonra gorusmuyor aileler evime zorla altinlarimi almaya bile geldiler bizimkiler nası konussun babam zaten melek gibidir etraftakiler peygamber gibi adam derler kimeyi istesede kiramaz o yuzden esim rahat otorite yok üstünde.esim babamı cok sever ama bildigini okur
senin üzerine yürüyen adamın senin evde ne işi var orasını anlamadım..sende izin vermeme hakkına sahipsin dimicnm onlari bile gectim gerçek sorun esimmis djyorum artik o kadar mantıksız hareket etmeye basladi ki herkes şaşırıyor bizimkiler bikti babam tansiyon hastasi adam etkiliniyor uzuluyor cok cok kızgınim esimede artik guvenim kalmadı seven boyle yaparmi eziyrt edermi hicbirsorun yokken sanki beni uzmek icin cabaliyor yoksa rahat edemiyor biryandan cok sevdigini soyluyor guzel karim der hep sonra birden esiyor hakarete basliyor cok ykrdum kizlar evlilik kabus oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?