esimden bosanmayi düşünüyorum artik canina tak etti

emily456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
707
54
53
İzmir
merhaba ben eşimi çok sevmeme ragmen artik sacma saoan davranışlarına dayanamıyorum ona olan sevgimden emin ve istediği şekilde davranmaktan çekinmiyor cok üzülüyorum beni ailemin yanına yazliga göndermiyor kiskandigi icin kendisi yurtdışında gorevde.ailesuyle görüşmüyorum zateb onlar dolduruyor oda buba izin veriyor malesef.erkek kardesi uzerime yurudu bana vurmaya kalktı bundan 8 ay once bir tartışmada bende butun ipleri kopardim onlarla bizi hep ayirmak icin mücadele verdiler bende görüşmeyi kesmistim simdi esim yokken kardesi gelicekmis benim ustume saldiran adam yani ben onlari agirlayacakmisim gezdjrecekmisim utanmadan benden bunu istedi hayir degince madem anahtari ver onlar orda kalsin sen ailenin yanina git dedi bana tabi yazlik haric yani diger eve git dedi.emri vaki.cesmeye tatile gelceklermis ev lazimmis bizde izmirdeyiz ben yokken evime gelceklerdi tamam dedim ama suan ailemin aydindaki evimdeyim iki gun istedim anahtari teslim etmek icin kabul edilmedi ben aninda 3 saat yolu gidip anahtari verip donucekmisim.kavga ettik ben kolemiyim isim gucum var iki gun sonra gelsinler dedim onlarda olay cikarmis bekleyemezlermis okadar sonuc esim bana ne halin varsa gor dedi teli suratima kapatti bu ilk degil tabi biktim bu adamdan bana saygi duymuyor artik ciddi ciddi bosanmayi düşünüyorum

anlattığınıza göre eşiniz ailesi aracılığıyla fazla gaz almış. dikkat etsin her an bir yere toslayabilir. ne münasebet kardeşimi gezdir falan... gelsin kendisi gezdirsin. o kardeşte yengesinin tek başına olduğu evde nasıl rahat edecekse artık... düşüncesizlik...

Eşinizle ailesi yüzünden aranızı bozmayın derim iki kişinin arasına üçüncünün girmesi doğru değil eşiniz yurtdışında olduğu içindir ki sizi yazlığa göndermemiş aynı şeyleri bende yaşadım eşim yurtdışındayken oda bu konularda öok hassastı malesef bence eşinizle görüşüp konuşun yüzyüze

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm sormaya esim kafayi yedi artik saglikli davranamiyor gecen kendide itiraf etti psikolojim pek yerinde degil diye tavir yspip aramiyorum iki gun sonra pismsnlik duyuyor iyi degilim uzatmayalim barisalim diyor sonra yine huzursuz ediyor erkek kardesi ve kiz kardeşi beraber gekiceklerdi kiz kardesi gelebilir ama erkek kardesine tahammulum yok dedim barismak istemiyorum cunku hepayni hikaye ben zarar ggörüyorum olan bana oluyor ailemde bunaldi uzulmucek olsan bi sn durdurmam bu adamla diyorlar

hadi yazlık olayi neyse cnm da sürekli sorun cikariyo teli 5 dk acmiyim basliyo nerdesin ne karistiriyosun vs.bazen sorun cikmasin diye yalan soylemek zorunda kaliyorum hic istemeden.yaptigim hicbisey yok ki halbuki esimi çok seviyorum cok tavizkar davranirim ona ama deger bilmez ailesi lanet zaten bunu herkes gordu bi o gormedi ama kendisi de evlendikten sonra asiri degisti artik seve seve bile ayrilmayi düşünüyorum cunku yiprandim kendime oln guvenim bile gitti buna hakki yok

daha önceki konularınında bılıyorum ya eşin gelsin bence uzakta çalışıyordu bırakıp gelsın yoksa bu yuva yurumezz

Eşi haklı oldugu halde ailesini savunan ezdiren erkek kusura bkmayn ama karaktersizdir.daha ergendir pısırıktır gözümde .

daha önceki konularınında bılıyorum ya eşin gelsin bence uzakta çalışıyordu bırakıp gelsın yoksa bu yuva yurumezz

evet cnm zaten tadimiz tuzumuz kalmadi hic sanki pamuk ipliğine bagli derlerya oyle işte..gelmesi zor cunku yeni ev aldik hem seneti hemde banka kredisini odememiz gerekiyor yurt disinda iyi kazaniyor bi kac sene boyle gidip gelmesi devam edicek sonra donucek ama boyle giderse dayanmam zor esim karakter olarak gittikce bozdu

Eşi haklı oldugu halde ailesini savunan ezdiren erkek kusura bkmayn ama karaktersizdir.daha ergendir pısırıktır gözümde .

cnm onlari bile gectim gerçek sorun esimmis djyorum artik o kadar mantıksız hareket etmeye basladi ki herkes şaşırıyor bizimkiler bikti babam tansiyon hastasi adam etkiliniyor uzuluyor cok cok kızgınim esimede artik guvenim kalmadı seven boyle yaparmi eziyrt edermi hicbirsorun yokken sanki beni uzmek icin cabaliyor yoksa rahat edemiyor biryandan cok sevdigini soyluyor guzel karim der hep sonra birden esiyor hakarete basliyor cok ykrdum kizlar evlilik kabus oldu

emily bıraz bırbırınıze zaman verın gunlerce aynı evın ıcınde yıllarca yasayanlartanıyamıyor bazen , uzaklık hırcın yapar dengesını bozar gercekten. Orda kalmak zorundamı bence donsun bırazda beraber gecırın

evet cnm kalmak zorunda yoksa işini kaybeder birkere dönmüştu zamansız sikintilari vardi şirketiyle kötü olmustu tekrarlarsa atarlar diyor bende yüzyüze olsak bu kadar kötü olmaz dusuncesindeyim ama mecburuz buda sorun yaratıyor isi problemli ve bana yansitiyor herseyi cok bencil o mutsuzsa kimse mutlu olsun istemiyor

kizlar esimle 3 gundur konusmuyoruz yurt disinda kullandigi icin dakikalarimiza bakiyorum hat ustume baktim online self servisten kardesleriyle görüşmüş heralde soğutma calismalarindalar alttan alttan iyice dusman edecekler

Aman bir yürüsün gitsin öyle bir hayat yok.
Evden git ama yazlığa değil.
Yok ya oldu!! Karısını ordan oraya atacak ailesinin keyfi için ve sen kıskançlık işte
uzak benden ne yapayım diyerek ailenin yanına bile gidemeyeceksin.

Gerçekten yürüsün gitsin. O kadar da değil

Sinir oldum burada ben Allah sana yardım etsin..

evet cnm bende biktim artik bütün gun kafamda boşanirsam sonrasinda yasayacaklarim bosanmazsam yasayacaklarim kafamda donup duruyor ailesi onun icin cok onemliydi herzaman ama benide dusunurdu simdi ise sadece emir cumleriyle konusuyor hata ettim ben cok simarttim kaybetme korkusu yok artik onda.son bir aydir sürekli kavga ediyoruz asla alttan almıyorum o düzeltiyor arayi suclu oldugu icin ama tekrar kavga çıkarıyor akıllanmiyor uzaklasiyoruz bende tavjr koyunca.birde daha yeni ev aldık borcumuzda var bosanma olayı nasıl olucak bilmiyorum

Canım keşke ev almak için acele etmeseydiniz ilk yıllar zaten zor geçer.
Ayrı hepten zorlaşmış üstüne borç gibi bir sıkıntı.

Boşan hemen demiyorum ama boşanmak istiyorum artık yeter diye bir cinnet geçir.
Belki kendine gelir..
Kendi ailesine değer verirken senin ailen nasıl hissediyor hesaba katıyor mu?
Kıskançlık adı altında onları da üzüyor neler düşünüyorlardır yazık.
Derdi açık giyinmen, bikiniyle yüzmen falansa ( yazlık dedin ya) bir derece anlarım.
Sen de söz ver onun aklının kalmayacağı şekilde ama o da huzur versin.
Böyle hayat mı olur :S

Allah yar ve yardımcınız olsun ..
zor durum .. insallah düzelir mi diyim,hakkınızda hayırlısı mı bilemedim ..

cnm esim kiradan kurtulmak istedi ev sahibi kirayi arttirdi cok yuksek kira ödüyorduk birden karar verdik aldik evi.kazanci iyi eşimin biraz nakit odeyerek biraz kredi derken tabi borc altina girdik esim kiskanctir yanindayken bile biri bakıyormu diye tedirgin dolaşır.ailem uzuluyor tabi hatta yarin annem kucuk bi operasyon geciricek rahminden edim bunu bildigi halde csgirdi kardeşlerini ben dedim ki madem gelecekler illa halamlarda kalırız annemle ameliyat sonrasi dedim belki vazgeçer duyunca diye beraber kalin isre barisin dedi kalamam dedim.hic onemsemedi kucuk operasyon bisi olmaz diyip durdu yani kardeşinin zevki icin bizi halamlarda postalicak dusunun bu adam badi bu hale geldi cok cok Üzgünüm uyku uyuyamaz oldum

Duygusuz şey barışın demek ne kolay.
Ona kimse bir şey yapmadı çünkü, çirkef ailelerini çok güzel aklarlar.

Gıcık oluyorum hepsine.
Yaz uzun uzun zoruna gidecek ne varsa rahatla, o uyuyamasın canım.

Allah yar ve yardımcınız olsun ..
zor durum .. insallah düzelir mi diyim,hakkınızda hayırlısı mı bilemedim ..

saol cnm inşallah cok yanlış tanımısim esimi evlendigimden beri hergunum dertli yorgunum Hâlbuki yasama sevibci doluydum babam bile geçenlerde bicir bicir neseli halini özledim kizim uzme kendini dedi bogazim düğümlendi cekip gitmek istiyorum yapamıyorum

evlilik gercekten sans ..
hakkınızda hayırlısı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…