eşimden boşanmam gerek ama cesaretim yok

Daha doğrusunu bilirsin ama bak araa çocuklar da olduğu için şöylede yapabilirsin. Açık ve net ol avukatına tamam mı eşinin yapmış olduğu bu tutumlar gerekçesiyle boşanma değil mahkeme kararı ile ayrılık davası ve nafaka davası aç bu şekilde hem sen hem çocuklar boşanmanın provasını da yapmış olursunuz ve tamamen boşanmak için hem ruhsal hem bedensel olarak kendinizi hazırlamış olursunuz sanıyorum bu şekilde olunca mahkeme aracılığı ile size barınmanız için bir ev sağlanıyor.Lütfen hukuk sitelerinden avukatınızdan muhakkak net bilgiler alın hangi şehirdesiniz avukatınız bayan mı erkek mi baronun ücretsiz avukatlarından mı?

Çok güzel yazmış bu arkadaş gerçekten çok doğru

Kollarini jiletlemis.........

Dahasini okumaya gerek yok

Arkana bakmadan kac, ailenin yanina

yeni gelişmeler oldu eşim gerçekten inandı boşaanmak istediğime ve ban tamam dedi terapiste gidelim dedi ama ben gerçektwn hala düzeleceğine inanmıyorum ama sırf bunuda denemek için dememem gerektiğine inanıyorum...ne dersiniz bilmiyorum..annemle konuştum az evvel bana dediki göz korkutmuş olursun belki düzelir ve sonra dedimki ona ben kararlıyım boşanıcam ve dava açtığım gün hiç bi şekilde görüşmüycem çocukları görmesi gerektiğinde kardeşimle görüşsün dedim sonra sende çocuklatıma bakarsın dedim bende çalışırım dedim bana dediği şey ayy babanı bilmiomusun adın dul kadına çıkıcak izin verirmi çalışmana bende tabiki sinirlensim hangi devirde yaşıyoruz dedim ya boşandım diye evde hapismi olucam dedim yok böşe bi saçmalık dedimm..karışamazçalışamama dedim ..sonra bana bende bakamam dedi halim yok benim çocuk bakmaya dedi hiç öle halsiz hasta falanda değil....bakarmısınız durumuma ya ne kadar acı...işte bu yüzden bu zaman kadar bekledim...bu arada avukat arkadaşım liseden erkek sadece bana dilrkçe yazmakta yardım edicek onun dışında barodan avukat twmin edicem..

ben istanbuldayım..

Sen kararsızsın sanırım eşim inandı boşanmak istediğime demişsin canım boşanmak isteyen bir insan kendini kimseye eşi dahil inandırmak zorunda değil ki oyun değil bu yani inansa ne değişir bu saatten sonra inanmasa ne değişir?
Bence ince bir detay var bu zamana kadar yaptıkları kolunu fln kesmeler vs gibi şeylerle hep seni kendine inandırmış, yine sana inanmış gibi görünüp te seni kandırıyor olabilir bu kadar kolay inanma peşin hüküm verme dört yıldır aynı karakteri sürdüren bir adam sen üç kere evi terk edip gitmişsin o zaman inanmamış ta şimdi mi inanıyor?
Ailenin tavrı önemli tabii ama diyorum ya her şeyi göze almalısın dişinle tırnağınla mücadele edeceksen gir bu yola yoksa çocukların heba olacaksa boşandıktan sonra onları yarı yolda bırakacaksan bir şekilde hem babasız hemde annesiz kalmış olacaklarsa düşün derim.
Çalışma konusuna gelince şu aşamada olmasa da bazı şeyler netleşince çalışırsın ama ilk önce çocukların bakımı gelmeli.
Eşin ne iş yapıyor eviniz kira mı kendinize aitse evden o gitsin sen değil sana vurduğunda polisi ara bir daha evden uzaklaştırmayı fazlasıyla hak etmiş.

Birde nacizane bir uyarı olucak şu aşamada ikili ilişkilerinize dikkat edin malum herkesin gözü sizin üzerinizde olucak avukata gidecekseniz lütfen ofisine gidin liseden erkek arkdaşınızda olsa samimi olmayın avukat müvekkilk ilişkii dışına taşmasın avukatınızın sizi tanımayan biri olmasını tavsiye ederim daha iyi savunucaktır meseleyi iyi bilmesi yeterli olucaktır. Dilekçeyi keninizde yazabilirsiniz bu konuda örnekler var siteden de bulabilrsini dilekçe yazmyaya karar verirseniz yardımcı olurum size ama mutlaka avukat yardımı alın. Özel avukat tutma imkanınız olsa çok iyi olur. Masrafları tasitle bölürebilirsiniz peşin ödeme yapmadan da avukat tutabilirsiniz.

evet şimdi terapiye girmesinle kararaız kaldım hala aslında brni incitmesine izin veriyorum eşim bijuteri sektöründe satış personeli sürekli iş değiştiriyor ev kira değil ama kendi üstünede değil babasının üstüne müstakil apartman ayrılsamda burda yaşayamam o zaman sürekli rahatsız eder beni. .ama hala kendimi kandırıyorum geeçektwn...çünkü wkonomik özgürlüğüm yok çünkü bakmam gereken iki çocuğum var babasınada bırakamam çocuklar çok kötü olur . bana bu davranışlatının hep bi borcumuz olduğundan dolayı olduğunj söyler çok fazla kafaya takıyo gerçekten ben ywni evliykwn çalıştığım zamanlar çok iyi davranıyordu bana şimdi iki çocuk tek maaş ona fazla geldide o yüzsenmi böyle davranıyor bilemiyorum annen baksın ben çalışıyım diyorum o zamanda annem bakmaz diyor bakıcı tutsam o zamanda maaşı bakıcoya vercem dwğişen hiç bir şey olmayacak

yabiki ofisine gideceğim ama o bana daha etkili bi şekilde yazmam için uardım edicek..özel avukat tutma gibide hiç bir şansım yok malesef

''En Kötü Karar Bile Kararsızlıktan İyidir''
Allah sana isabetli kararlar almayı nasib etsin inşallah bu çıkmazdan en haayırlı şekilde kurtulursun.
evet buda doğru haklısınız şuanki düşüncem çarşamba gidixem dilekçeyi hazırlayıp davamı açıcam eşimlede terapiye gidixem bu süredeailemin yanına gitmeyi düşünüyorum...terapininde pek bir sonuç verceğine inanmıyorum aslında ama işte keşke onuda deneseydim dememek için..eşim benim ondan hiç inanmıodu boşancaıma çünkü onu çok sevdiğimi biliodu şimdi artık hiç bişi yaptıklarını kapatmıyor dedim ve biz bir haftadırda boşanma olayını lonuşuyorum bıçak kemiğine dayandı ve şimdi bu bi haftadır bana iyi davranmaya çalışıyor ama yinede eski ben gibi dacranmıyorum hemen yuöuşuyordum şimdi nebyapsa kararlıyım o yüzden inandı sanırım dedim. .tabiki haklısınız birisini inandırmak için yapılan bişey değil çok mantmantklı yaklaşıyorsunuz ve sayenizde kafamı dahada rahatlatıyorum..çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…