eşimden boşanmam gerek ama cesaretim yok

çoc

uklarım için asla pişman değilim ve olmamda ve bence bir çocuğa verilcek en güzel hediye kardeştir iyiki çocuklarım var ve iyiki öz kardrşler.....

kardeşlik hediye ama mutlu olmadığın bir adamdan değil..o zaman 3 er tane daha yap ...böyle ortamda çocukların ruh sağlığıda sağlıklı değil..onun için söyledim..siz yanlış kişiden çocuk yapmayın diye..

Allah yardımcın olsun
çocuklara çok üzüldüm
böyle bir ortamda büyüdükleri için

Hiç boşanma ya kalkma hala seviyorum diyorsan. Yine keser kollarını gelir sende bunu sevgisinin bir kanıtı sanar devam edersin.

Yazık o yavrucuklara çok üzülüyorum ve kk sayesinde bu şekilde ortamlarda yaşayan nekadar çok çocuk olduğunu anlıyorum allah o melek lere yardım etsin hep yollarını açık etsin.

hayatıma tekrar iyi birinin çıkacağını bilemem , yada tekrar evlenceğimi , onlar bana allah ın nimetleri ...

hayatıma tekrar iyi birinin çıkacağını bilemem , yada tekrar evlenceğimi , onlar bana allah ın nimetleri ...
ayrıca iki çocuğuma bakabilirim 3 çocuk daha yapmak bi düşünceeeyle de dalga geçmenize çok üzüldüm umarım bigün benim durumuma düşmezsiniz.

işin içinde jilet milet var eşin tam bir psikopatmış

neden 2 çocuk yaptın bu adamdan başından beri böyleymiş bu evlilik

Bide söylemeden edemiyeceğim ,neden böyle bitişik yazdın çok zor okunuyor,

zar zor anlaşılıyor.

Bu konuyu Dunde acmistin sen ..

Baska bir sekilde anlatmidtin ama , jilet felan cocuk yoktu ortada ..

hımm buda başka bir şey tabii
hayal gücü geniş sanırım..
dün anlattıklarımda doğru bugünde doğru dün başka yaşafıklarımı anlattım bugünde başka..inanıp inanmamak size kalmış deli falan değilim kafamdan olaylar anlatıcak bir sürü hikayemm var anlatıcak daha isterseniz onlarıda anlatabilirim..

Allah herkesin karşısına hayırlı insan çıkarsın.
Eşiniz olduğu için birşey söylemek bana düşmez ama... Herkesin bir sabrı vardır.
Öfkeyle düşünmeyin pişman olacağınız şeyler olabilir..
Siz eşinizi herkesten iyi bilirsiniz. Şansı hakedip etmeyeceğinide...

ben bilmiyorum kardeş konunu kızma..
illa ki vardır..

Dunku baslikta esimi seviyorum ama ayrilmam gerek , yani anlamiyorum neden burda oturup hikaye yaziyorlarki ..
burdada bugün yine sevdiğimi yazmışım dikkat ettiyseniz eğer kopyala yapıştır yapamadım o yüzden bu şekilde anlattım ordaki konuyuda buraya aktaramadım...hemen hemen benzer şeyler değilmi yani orda ekstradan sölediğim müstakil apartmanda yaşafığım ama kaynanam memlekete taşındı arada geliyor yazmışım bu yazımda daha çok yaşadıklarım çıkıyor bence baştaki yorumları okurssanız yinede sevdiğimi yazmışım ama şimdi alışkanlık belkide diyorum...ayrıca dediğim gibi bigün iyi bi gün kötü nekadar hata da yapsa hep inandım düzeleceğine evet aptalmışım ama şimdi gerçekleri daha net görüyorum.

artık şansı hakettiğini düşünmüyorum heep düzelicek dedim ama malesef en fazla iki üç gün iyi...malesef ben o iyi davranışlatına kandım hep

Umarim ben yanlis anlamisimdir , diger taraftada soyledim boyle sevgi olmaz olsun..

Aldstan bir adami , siddrt uygulayan bir adami , ana kuzusu bir adami nasil seviyorum dersin hala .
Hosunami gidiyor aldatilmak hirpalanmak ?

Böyle evlilik mi olur ya çok üzüldüm gerçekten canım eşinin ciddi şekilde sorunları var piskopatın önde gideni kollarını jiletlemekte nedemek.. Bian önce ayrıl çocuklarına yazık kurtul bu adamdan sana ve yuvasına saygısı yok bikere gram değer vermiyor ailesine belli.. Hiç üzülme düşünme bile bian önce boşan bu adamdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…