eşimden boşanmam gerek ama cesaretim yok

Canım sen kararıni ver ve arkasında dur inan gerisi gelir. Resmen eziyet çekiyorken hala nasıl seviyorum diyebiliyorsun. Sana olan davranışlarıda geçtim kendi çocuklarının sesini bile kaldıramyan adam baba olamaz. Yıllarını heba etme hiç bekleme düzelir diye hayatın gittikçe zorlaşır cesaretini topla ayrıl acıma o sana bir nebze olsun acımamışken ona acıma

çok dengesiz bazen ok boşanalım diyor bazen ne boşanması diyor ama gelip gitmelerdrn sıkılır ve iki üç mahkemeden sonra kabul eder gibime geliyor ama çok kararlıyım ve daha çok güçlendim canım:)

Önceki konuna da yazmıştım. Burada daha detaylı anlatmışsın. Çekilmez böyle.. Sanırım anne oğul ruhsal bozuklukları var ciddi anlamda. Bunu onlara hakaret etmek için söylemiyorum. Durum onu gösteriyor. Öncelikle keşke bir uzmana görünse eşiniz ya da aile terapistine gitseniz ama kabul etmiyor demişsiniz... Zaten kendi kollarını jiletleyen kişi normal değildir..
Ayrılman senin ve çocukların açısından en sağlıklısı.. Ailen de anladığım kadarıyla sana destek. İşe gir, çalış kendi yağınla kavrul huzurlu yaşa çocuklarınla.. En iyisi bu gibi görünüyor.

çok dengesiz bazen ok boşanalım diyor bazen ne boşanması diyor ama gelip gitmelerdrn sıkılır ve iki üç mahkemeden sonra kabul eder gibime geliyor ama çok kararlıyım ve daha çok güçlendim canım:)
herşey gönlünce olsun.... inanıyorum ki sırtındaki bu kamburdan kurtulduğunda daha bi güçlü olacaksın

evet teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten normmal değiller ve tedaviyede yanaşmıyor bi arkadaşımız yazmıştı değişsse bile yaşadıkların ne olcak diye gerçekten yaşadıklarımıda unutamam herşeyde aklıma geliyor güvenimde sarsıldı fazlasıyla boşanmamız en iyiai olucak ve dediğiniz gibi kendi yağımla kavrulucam..

canım önceki konunun linkini atabilir misin
bu arada yavrucakların için en doğru kararı vermişsin düşünsene kreşe bile göndersen en ıfak şeyden nem kaparken kendi çocuğunun cıvıltısına oyuncağına tahammül edemeyen bir öz babaysa ya piskopatttır ya deli

e
Benim anne babamda hic anlasamazdi.inanin keske bosansalardi da o sekilde bi cocukluk yasamasaydim derim hala...
evet gerçektwn daha kötü ama bazen şartlar el vermiyo boşanmaya eminim annenizinde geçerli bir açıklaması vardır...ben çocuklarıma umarım boşanma dönemimi kolaycaatlatabilirim sonrası çok güzel olucak eminim...

Konu sahibi arkadaşım, ne bu aile ne de bu adam çekilmez, bir an önce kurtulmaya bakın bu adamdan. Çocuklarım babasız kalacak demişsiniz ama, çocuk gürültüsünü kaldıramayan, çocuklara sürekli bağıran hatta oyun oynayıp ses yapmasınlar diye oyuncaklarını saklayan bir adam ne kadar babadır sana göre. Çocuklar çok bir şey kaybetmiş olmazlar merak etme. Çok daha huzurlu bir ortamda büyürler. Bir yorumunuzda eşinizin hastanede yattım vb. şeyler söyleyip sonra şaka yapmış gibi güldüğünü söylüyorsunuz. Umarım bu söyledikleri gerçekten şakadır yoksa hayal dünyasında üretip mi size anlatıyor. Eğer öyleyse eşiniz şizofrende olabilir. Size şiddet uygulayan, çocuk gürültüsü kaldıramayan adam ileride aynı şiddeti çocuklarına karşı da uygular bunu unutmayın. Ailenizin yanında geçireceğiniz en kötü gün bu şartlarda eşinizin yanında geçireceğiniz en güzel günden daha iyidir emin olun.

Annemin ailesi hicbir zaman destek olmadi anneme cunku.sizin ne guzel ki desteginiz var.en cok da cocuklarinizi dusunun bu karari verirken.allah yardimciniz olsun...

atardım ama telden giriyorum nasıl atılacağı

İnşallah eşin tez zaman da akıl sağlığına kavuşur..

Eşinizin de ailesininde çekilecek tek bir tarafı yok, çcouklarınız babalarından ayrı kalacak diye üzülmeyin sevinin bence resmen ruh hastası eşiniz, kendini jiletlemesi, çocuklarınızın oyuncaklarına seslerine tahammül edememesi ne kadar kötü bir baba olduğunu gösteriyor, yaptığı hata bir değil üstelik, yaptıklarının hiç biri affedilmez, çocuğunuz hastayken hastaneye götürmeyi istememek ne demek, normal bir insan bunu yapmaz, yalın ayak olsa koşa koşa götürür çocuğunu hastaneye

Aileniz destek sanırım size bu çok iyi, yuva kurmakta dağıtmakta çok zor ama kendiniz var o masum yavrularınız için katlanmayın bu işkenceye, Allah kolaylık versin yolunuzu açık etsin

çok teşekkür ederim ve bunlar sadece çok az anlattığım şeyler ve daha anlatmadığım o kadar çok şey varki....ama eskiye göre daha da güçlüyüm şimdi inşallah atlatıcam...

maşallah anlaşamıyorsunuz ama çocuk yapmaya devam..anlaşamadığın adamdan nede çocuk yapıyorsun..eğer 1 tane çocuğun ayrılman daha kolay olurdu..ayrılırdın 1 çoçuğuda baktırırdın..işe girerdin..insanca hayat sürerdin..kadınlar neden böyle eşlerin kahrını çekmek zorunda..kendi kendinizin hayatını maf ediyorsunuz..dünyaya bir kere geliyoruz..bunu mutlu bir şekilde yaşamak varken..erkeklerin esiri oluyorsunuz..birazda batı ülkelerinden örnek alın..

çoc
uklarım için asla pişman değilim ve olmamda ve bence bir çocuğa verilcek en güzel hediye kardeştir iyiki çocuklarım var ve iyiki öz kardrşler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…