eşimden boşanmam gerek ama cesaretim yok

siz ailenizin baskısından mı korkuyorsunuz yani... elin adamı vursun kırsın daha iyi mi yani.. illa ki daha kötüye gitmesini beklememek lazım bu gidişin..
yok ya bence senin kendine güvenin yok. aile falan bahane. etrafımda ne sıkı aileler var ve çalışma konusu ilk başta sorun olsada sonra alıştıkça durumu kabullenip karşı çıkmadılar. ve çalışıyorlarda. sen iradeli ol. haketmediğin birşeye de boyun eğme artık.[/QUOTE]
bide ailede boşanan yok diyorsun olmayacak olmamalı gibi. seni öldürsünler daha mı iyi ya...
garipsin valla. haberleri falan izlemiyor mu ailen. bence sen kendini avutuyorsun. sana destek çıkmayan ailen bile olsa dimdik ayakta durabilme gücün olmalı her daim.

bak ne diycem benim kardeşim de boşandı. ailecek destek olduk. biz elalem ne der savaşında değil elalemin pisliği kızımıza zarar vermesin diye uğraştık. birde kızı var ve bizim yanımızda ve biz onu herşeyden üstün tutuyoruz. mözleyince gönderiyoruz çocuğu ama süreli. zaten çocuk gelip anne iyiki bu adamdan ayrılmışsın bile diyor. şimdi küçükken yapmazsan bunu çocukların ilerde işte tam da o noktada kızar sana.tanmam belki kolay değil ayrılık ama gelecek ümidi taşımayan bi ilişki ne sana ne de çocuklarına fayda sağlar. zannetme ki ilerde düzelir değişir.

Esinizin iyi olan tek bir yönu yok ki,olsun idare edeyim diyesin..dayak dersen dayak,cocuklara ilgisizlik dersen ilgisizlik,psikolojik rahatsizlik dersen,kendini jiletleme boyutunda,aldatma dersen oda varr..ee baska ne olsun..bosanmak icin yeterli sebep degil mi bunlar... cocuklarin ve senin icin zor olacak kesin ama bu sartlarda kendini dusunmuyorsan cocuklarini dusun.evliligini surdurerek cocuklarina iyilik degil kotuluk yapiyorsun,babalariyla ayni evi paylasamamak uzer onlari basta ama,cocuklar buyudukce artik akillari her seye yetmeye baslayinca,babalarinda gordukleri olumsuzluklar daha cok uzer onlari,bunu hic dusundunuz mu.
Kayinvalide kayinpeder dersen onlarda ogullarina nasihat edip duzeltebilecek gibi degiller...tutulacak bir yanı kalmamis yani bu evliligin.
Ailenizle paylasin sıkıntilarinizi,eminim onlarda sizin bu sartlar altinda evli kalmaniza razilik gostermezler.

evet zatrn düzeleceğine karşı hiç umudum yok

vardır bence. kendini kesen insan sonuçta. pekçok psikolojik sorunu var bence. dikkat et derim. bu kadar etken varken hala neden duruyorsun anlam da veremedim ya neyse.

evet doğru zatrn kotktuğum ilerde anne sen bu adama neden katlandın demeleri olucaktı kesinlikle sevilcekhiç bir yanı yok aileme anlattım herşeyi onlarda istemiyorlar artık

evet zatrn düzeleceğine karşı hiç umudum yok
bile bile lades deme o zaman. psikolojik sorunları olan sana zarar veren biriyle ve verecek de büyük ihtimal. allah korusun. bizde yıllarca bi psikopatla uğraştık emin ol. boşanma aşamasında ailesi gelip : oğlumuz psikologa gidiyor o çok değişti dediler. babam da : neyi değişti dövme sitilimi dedi :) yani cidden sıkıntılı... gördüğüm kadarıyla sende bizim şahsın benzeriyle evlisin. korkma

bide ailede boşanan yok diyorsun olmayacak olmamalı gibi. seni öldürsünler daha mı iyi ya...
garipsin valla. haberleri falan izlemiyor mu ailen. bence sen kendini avutuyorsun. sana destek çıkmayan ailen bile olsa dimdik ayakta durabilme gücün olmalı her daim.[/QUOTE]
ailem artık boşanmamı istiyor..ama çalışma konusunda biraz şüpheliyim evet yaşafıklarım kolay şryler değil beb sadece evde oturursam bu süreci zor atlatırım çalışırsam daha kolay geçer diye düşündüğüm için o konuda tedirginim evet ama biraz alıştıktan sonra izin verirler belki tamamen benim düşüncem evet sanırım kendime güvenim azaldı belki o yüzden cesaret edemiyorum.

yok artık daha kararlıyım gerçekten yorumlarınız beni dahada cesaretlendirdi bu adam brni hrp aşağıladığı için sanırım jep suçluluk hissine kapıldım herşeyde belki o yüzden ama etrafımdaki herkes benihaklı görüyor onun arkadaşları bile mesela bana ben senin yüzünden böle oldum dio bu gibi şeler o yüzden üzülüp bu kadar uzattım sanırım

yazdıklarınızdan hiç seviyormuşsunuz gibi gelmedi bana
olsa olsa ezilmişlikten doğan özgüvensizliktir yaşadığınız

ailem artık boşanmamı istiyor..ama çalışma konusunda biraz şüpheliyim evet yaşafıklarım kolay şryler değil beb sadece evde oturursam bu süreci zor atlatırım çalışırsam daha kolay geçer diye düşündüğüm için o konuda tedirginim evet ama biraz alıştıktan sonra izin verirler belki tamamen benim düşüncem evet sanırım kendime güvenim azaldı belki o yüzden cesaret edemiyorum.[/QUOTE]
bak ne güzel ailen destekçin. senin yanındalar bu bile sana cesaret vermeli. zamanla aşarsın her zorluğu. sonra geriye dönüp baktığında keşke daha önce hayatımı kazanmak için gayret etseydim diyeceksin. benim ablamda adamın zarar vermesinden korktuğu için ailemden başta sakladı sonra olan oldu. boşandı kurtuldu ve neden ben korktum ki keşke daha önce yapsaydım dedi. bu yüzden korkma diyorum hep

çok doğru tespit yapmışsınız gitgide annesinr benziyor.. evet işte ne olursa olsun zor geliyor boşanmak ama kararlıyım.

sadist herif... ya bırak sen vicdan yapmayı. seni ezip psikolojik baskıyla elinde tutuyor.

yazdıklarınızdan hiç seviyormuşsunuz gibi gelmedi bana
olsa olsa ezilmişlikten doğan özgüvensizliktir yaşadığınız
yada gerçekten alışkanlık ve sadece iyi davranışlarını hatırlamak oda yok gibi bişi aslında yada her kavgada yatım saat sonra aşkım demesi canım demesi hiç bişi olmamış gibi savranması olayları normalmiş gibi göstwrmwyw çalışması

kuzum valla üzülüyorum ama kızıyorum da kusura bakma emi
hayır tabi kızmakta hakkınız var yani çekmem hata geeçekten ama artık kararlıyım gelişmeleri yazıcam size haftaya randrvu aldım avukattan dilrkçeyi o hazırlıycak umarım en kısa zamanda boşanırım ve dava açtığım günde anneme taşınıcam şimdiden eşyalatıöı yoplamaya başlıyorum..

güzel bi gelişme. amaaaaa. karşılıklı boşanma talebi olmadıkça çabuk olması zor. kardeşim 3 yıl mücadele etti. sebepmi !!!!! taraflardan biri ben boşanmak istemiyorum derse hakim boşanma kararını onamaz. yıllarca sürer gider. anlaşma yoluna gitmeye çalış dicem de o adamdan pek beklentim yok. ama sen yılma kararının arkasında dur. sen güçlendikçe emin ol o korkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…