yok canım.. eşim hiç krmadı onları.. her özel gününde falan benden önce eşim ararÖncelikle geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz.Annenizin tutumu çok tuhaf geldi.Eşiniz ile ilgili kırgınlığı felan mı var.Öz anneniz değil mi?
Kızlar merhaba içimi dökmek istedim..
Ocak ayında doğum yaptım.. doğumdan 15 gün sonra şiddetli ağrılarla acile kaldırıldım.. safra kesemde taş olduğu belirlendi.. doktor sütünü etkileyebilir 6. ayı bekleyelim dedi. çarşamba günü ameliyat için gün alacağım.
Neyse gelelim esas konuya.. Ailem benden 17 saat uzakta..Çalışıyorum.. Bebeğime kayınvalidem bakıyor.. kendi annem doğumumda gelemedi bu yüzden ağlamıştım.. Ee şimdi kv çocuğa bakacak Ben hastanedeyken yanımda kalsın diye annemi çağırdım.. Babam yıllık izne ayrılacakmış o yüzden denize gideceklermiş.. Ameliyatını ertele dedi.. 6 aydır ertelediğimi söyledim ki biliyor zaten.. Ben zaten Bodrum da oturuyorum burada girersin denize dedim.. Yeğenim var 1,5 yaşında annesi çalıştığı için annem bakıyor.. onuda getirmem lazım dedi.. bende anneannesi baksın 1 hafta ne olacak sanki dedim.. olmaz dedi.. hastanede yanımda kalacaksın çocuk olursa nasıl kalacaksın dedim.. bilmiyorum dedi.. telefonu kapattıktan sonra çok ağladım.. Eşim geldi sarıldı sonra ben varım burda boşver üzülme ben kalırım yanında dedi..
soracağım şu bu amliyattan sonra hemen ayağa kalkabiliyor muyuz?
Az önce yemekteyken babam aradı. Annen yanına gelecek dedi. Neden dedim. Ameliyat için dedi.. Denize gitcekti vazgeçti yanına gelecek dedi.. gerek yok eşim kalacak yanımda dedim.. sonra neyse kendi bilir dedim..
Büyük ihtimal pişman oldu..
çok şükür canım eşim çok iyidirNe murlu size öyle bir eşiniz var.Benim böyle eşim olsaydı aileme muhtac etmezdim kendimi.
Benim annemde ameliyat oldu iki gune toparlanirsiniz korkulacak birsey yok.
teşekkürler ocak annesiRabbim şifa versin. çabucak iyileşin İnşaallah..
Evet kapalı yaparız demişti doktor..Kalkarsin, hic uzulme. Laparoskopik yapiyorlar genelde. Oyle kocaman dikisler yok eskisi gibi.
Benim ailem burnumun dibinde de ne oluyor sanki? Ameliyattan çıktım esim yanimda kaldi, çıktım eve geldim disaridan yemek siparis ettim 3 gun... Ama annem hastalaninca gunlerce hastanede yaninda kaldim, okula giden iki cocugu esime birakip...
Esin yanindaysa dusunme gerisini. En yikilmaz dagin esin olsun hep inşallah.
Simdiden gecmis olsun..
Keske ben de eşimden razı olsaydım da annem vefasız olsaydı..eşinden çekmek daha zor. Çünkü sonucta esinle yaşıyorsun ..hayatinin kalaninda o olacak..imrendim derdine desem kızmasın insallah. Cok gecmis olsun.Evet ayıp etti.. onun için varsa yoksa abim önemli zaten..
Eşimden razıyım .. Allahta ondan razı olsun
inşallah canım sağolAllah şifa versin.Hıc korkma cok kolay bi ameliyat bir günde çikariyolar.Eşinde yaninda olunca kimseye ihtiyacın olmaz.
Allah yardımcın olsun cnm...Keske ben de eşimden razı olsaydım da annem vefasız olsaydı..eşinden çekmek daha zor. Çünkü sonucta esinle yaşıyorsun ..hayatinin kalaninda o olacak..imrendim derdine desem kızmasın insallah. Cok gecmis olsun.
Ameliyat kolayda annen bi tuhaf caninKızlar merhaba içimi dökmek istedim..
Ocak ayında doğum yaptım.. doğumdan 15 gün sonra şiddetli ağrılarla acile kaldırıldım.. safra kesemde taş olduğu belirlendi.. doktor sütünü etkileyebilir 6. ayı bekleyelim dedi. çarşamba günü ameliyat için gün alacağım.
Neyse gelelim esas konuya.. Ailem benden 17 saat uzakta..Çalışıyorum.. Bebeğime kayınvalidem bakıyor.. kendi annem doğumumda gelemedi bu yüzden ağlamıştım.. Ee şimdi kv çocuğa bakacak Ben hastanedeyken yanımda kalsın diye annemi çağırdım.. Babam yıllık izne ayrılacakmış o yüzden denize gideceklermiş.. Ameliyatını ertele dedi.. 6 aydır ertelediğimi söyledim ki biliyor zaten.. Ben zaten Bodrum da oturuyorum burada girersin denize dedim.. Yeğenim var 1,5 yaşında annesi çalıştığı için annem bakıyor.. onuda getirmem lazım dedi.. bende anneannesi baksın 1 hafta ne olacak sanki dedim.. olmaz dedi.. hastanede yanımda kalacaksın çocuk olursa nasıl kalacaksın dedim.. bilmiyorum dedi.. telefonu kapattıktan sonra çok ağladım.. Eşim geldi sarıldı sonra ben varım burda boşver üzülme ben kalırım yanında dedi..
soracağım şu bu amliyattan sonra hemen ayağa kalkabiliyor muyuz?