Eşimden başka kimsem yokmuş anladım..

eymentaa

Eymen'im abi oluyor 😍🙏
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
5.579
9.201
Kızlar merhaba içimi dökmek istedim..
Ocak ayında doğum yaptım.. doğumdan 15 gün sonra şiddetli ağrılarla acile kaldırıldım.. safra kesemde taş olduğu belirlendi.. doktor sütünü etkileyebilir 6. ayı bekleyelim dedi. çarşamba günü ameliyat için gün alacağım.

Neyse gelelim esas konuya.. Ailem benden 17 saat uzakta..Çalışıyorum.. Bebeğime kayınvalidem bakıyor.. kendi annem doğumumda gelemedi bu yüzden ağlamıştım.. Ee şimdi kv çocuğa bakacak Ben hastanedeyken yanımda kalsın diye annemi çağırdım.. Babam yıllık izne ayrılacakmış o yüzden denize gideceklermiş.. Ameliyatını ertele dedi.. 6 aydır ertelediğimi söyledim ki biliyor zaten.. Ben zaten Bodrum da oturuyorum burada girersin denize dedim.. Yeğenim var 1,5 yaşında annesi çalıştığı için annem bakıyor.. onuda getirmem lazım dedi.. bende anneannesi baksın 1 hafta ne olacak sanki dedim.. olmaz dedi.. hastanede yanımda kalacaksın çocuk olursa nasıl kalacaksın dedim.. bilmiyorum dedi.. telefonu kapattıktan sonra çok ağladım.. Eşim geldi sarıldı sonra ben varım burda boşver üzülme ben kalırım yanında dedi..
soracağım şu bu amliyattan sonra hemen ayağa kalkabiliyor muyuz?

Ayy sana çok üzüldüm canım benim. Bilirim anne vefasızlık yapınca daha bi acıtır.... Ama üzülme Allah büyük bak çalışıyorsun en olmadı bakıcı tutarsın bebeğin için.
Ayrıca ameliyat meselesi de benim annem oldu kapalı yapılıyor annem iki güne tam toparlandı. Canını sıkma. Bir gün içinde taburcu olursun.
Belki de annen bir gün diye basit bi ameliyat zaten diye önemsememistir. Ki gercekten büyütülecek bi ameliyat değil. Duygusala baglama dik dur

Evet bende çok üzüldüm.. Ama yapcak bişe yok kimseyi zorlayamam ..
inşallah dedğin gibi hemen toparlanırım..saol cnm

hemen toparlasın...annenin yaptığı ayıp gerçekten..ama elden bir şey gelmez..eşin yanında bak onun desteğiyle dahada çabuk iyileşirsin...
geçmiş olsun...

Hiç sıkıntı yapma annem oldu zaten kapalı yapıyorlar ameliyatı üç delik açıp hallediyorlar. Tuvalete de gidersin kendin.
Ama ara anneni ve hayatında önceliklerin kimde ve neyde olduğunu çok iyi anladığını ve bundan sonra senin önceliklerinin de buna göre ayarlayacağıbı söyle

bi daha ameliyat konusunu açmayacağım telefonda.. kendi açarsa gel yada gelme demeyeceğim.. gelmezse o zaman bende tavrımı koyacağım

Ertesi gün ayağa kalkıyorsun , her şey yolunda gitmişse ..

Hastanede refakatçi nin kralıdır "eş" .

Benim doğumumda eşim , eşimin ameliyatında ben kaldım .

Annende öyle uygun görmüş demek . Çok üzme kendini . Hem sen ameliyat olacaksın diye yanına gelip , senin yaşadığın yerde sürekli denize gitmesi daha saçma .

Yapsın tatilini . Sen de eşinle kal .

inşallah herşey yolunda gider hemen ayağa kalkarım

Bigün annende elden ayaktan kesilir hep böyle dinç kalacak değil. Ozmn bakalım yiğeninin annesi ona bakacakmı .
Üzülüyorum böyle şeylere evlat ayrımına veya değersizliğe evlat başka bişey değilki

o ameliyatı oldum, kapalı ameliyat ise 1/2 güne kalkıyorsunuz.Eşiniz bu sürede destek olur.annenizin tavrına anlam veremedim bu arada.

Bak canım hemen ayağa kalkıliyormus üzülme. annene bişey deyip kırma gönlünü allah gecinden versin ona bişey olsa en çok kız çocuğu olarak senin canın yanar. Ama duygularını belli et mesela sen arama bi müddet o ararsa ameliyat konusuna hiç girme sorarsa konuyu kapat. Kırıldığını anlasın yeter. Benim annemde öyledir o yüzden seni cook iyi anlıyorum. Ben doğum yapacağım zaman abimlerle tatile gitmişti, tapar oğluna cook ağladım hiç belli etmedim üzüldügümü ve pişman oldum çünkü beni umursamaz gördü ve arkası geldi . Gelini torunları nezle olsa içi ezilir yanlarında olamadığı için perişan olur .

Öncelikle geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz.Annenizin tutumu çok tuhaf geldi.Eşiniz ile ilgili kırgınlığı felan mı var.Öz anneniz değil mi?

canım senin adınada üzüldüm.. halbuki bişe olsa ilk biz üzülüyoruz onlar için.. gelinlerin umrunda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…