Kızlar merhaba içimi dökmek istedim..
Ocak ayında doğum yaptım.. doğumdan 15 gün sonra şiddetli ağrılarla acile kaldırıldım.. safra kesemde taş olduğu belirlendi.. doktor sütünü etkileyebilir 6. ayı bekleyelim dedi. çarşamba günü ameliyat için gün alacağım.
Neyse gelelim esas konuya.. Ailem benden 17 saat uzakta..Çalışıyorum.. Bebeğime kayınvalidem bakıyor.. kendi annem doğumumda gelemedi bu yüzden ağlamıştım.. Ee şimdi kv çocuğa bakacak Ben hastanedeyken yanımda kalsın diye annemi çağırdım.. Babam yıllık izne ayrılacakmış o yüzden denize gideceklermiş.. Ameliyatını ertele dedi.. 6 aydır ertelediğimi söyledim ki biliyor zaten.. Ben zaten Bodrum da oturuyorum burada girersin denize dedim.. Yeğenim var 1,5 yaşında annesi çalıştığı için annem bakıyor.. onuda getirmem lazım dedi.. bende anneannesi baksın 1 hafta ne olacak sanki dedim.. olmaz dedi.. hastanede yanımda kalacaksın çocuk olursa nasıl kalacaksın dedim.. bilmiyorum dedi.. telefonu kapattıktan sonra çok ağladım.. Eşim geldi sarıldı sonra ben varım burda boşver üzülme ben kalırım yanında dedi..
soracağım şu bu amliyattan sonra hemen ayağa kalkabiliyor muyuz?