- 23 Aralık 2018
- 253
- 255
- 33
- 36
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Sagolun anlayisla yanıtladığınız icin ama bna yaptigi hareketleri kaldiramiyo artik bunyem hamile hamile kaynana aramis esimi demiski bu semiha neden aramiyo bisey mi oldu iste dakikam yoktu inan dakika bile olmuyo sıkısigiz anliyorum esimi sonra esimi doldurmus buda hamile hamile beni dövdü hakkım helal degildir sonra annesi dediki ogluma naptinda oglum sana bunu yaptiHımm mesleğin olursa direk boşarsın.. bence sen direk boşa.. biraz yapıcı ol bana kalırsa. Hamilesin bir de . Kaynanalara karşı demiyorum onların zihniyeti zaten belli ama eşin normalde sana sıkımtı çoğaltmaysan biri ise bu durumu da konuşarak aşmaya çalış. Ki öyle herkes te lüks istemiyor. Hepimiz ya da çoğumuz diyeyim bu devirde eşler birlikte yapıp birlikte evleniyor. Ben de memurum şükür ama her şeyi eşimle yaptık. Ki sizinkini sadece eşiniz yapmış. Benim bir çok arkadaşım da bu devirde böyle evleniyor iki kişi yapıyorlar aileden kimse yardım etmiyor ayrıca herkes bileziği ile ev araba vs alıyor.. anlayacağın eskiden di o Aİleler yapıyor
Size katılıyorum cahillikle yazmış oldğu bişey bence. Ama hanımefendinin psikolojisinide anlamak lazım..Gerçekten çok kötü kalpli bir insansınız. Bu ettiğiniz beddualar umarım sizin çocuğunuzdan çıkmaz. Siz kendinize saygı göstermeyip sonra bu saygıyı başkasından bekleyemezsiniz. Aynısını yaşamam çünkü kendime eş seçtim sahip değil. Kocamın benim evden giriş çıkışıma karar verme gibi bir hakkı olamaz. Ona böyle bir hak vermiyorum. Eğer bir gün böyle bir istekle gelirse karşıma çekip gidebilecek gücüm ve cesaretim mevcut. Okudum, mesleğimi elime aldım öyle evlendim. Çocuk doğurmak için 3 sene bekledim hayatım düzene girsin, evliliğim otursun. Eğer kızım kocasına böyle bir hak verirse evet sizin yaşadıklarınızı yaşar ama kendi seçiminin sonucudur bu. Kendi düşen ağlamasın.
Buyuk konusmak boyle bisey hemcins olarak beni anlamaniz gerekirdi ben yanlis anlasildim esim ise gider 2 gun gelmez cunku asker nobeti oluyo bnde kapimi kitler evimde oturrum oturdugum yer ilce yani gezilecek bi yer bile yok makyaj yaparim giyinirim gezerim esim bisey demez tek sorunumuz ailesi bu sekil davranislari +para göndersin istemem cunku bize hic nise yapmadular biz 5 sene borc odeyecez
Canım sen bu kadar sıkıntı çekerken ailen niye sahip çıkmıyor sana? Yada sen niye sığınmıyorsun onlara. Anladğm kadrıyla pek özgüvenli değilsin ama güçlü olmak zorundasn çocuğunuda düşünmen gerekiyor. Valla boşan diye kimse akıl veremez öyle kolay değil bu işler ama önce sen çözüm odaklı olacaksın öyle elime meslek alıp boşanayım fln geç bunları önce şuanki durumu düzeltmeye bak. Çoğu şey kadınların elindeSagolun anlayisla yanıtladığınız icin ama bna yaptigi hareketleri kaldiramiyo artik bunyem hamile hamile kaynana aramis esimi demiski bu semiha neden aramiyo bisey mi oldu iste dakikam yoktu inan dakika bile olmuyo sıkısigiz anliyorum esimi sonra esimi doldurmus buda hamile hamile beni dövdü hakkım helal degildir sonra annesi dediki ogluma naptinda oglum sana bunu yapti
Esim sinirli normalde sakindir boyle sever ama bi sinirlensin iter dover kolum bi ara ful mordu uzun kol giyiyodumCanım sen bu kadar sıkıntı çekerken ailen niye sahip çıkmıyor sana? Yada sen niye sığınmıyorsun onlara. Anladğm kadrıyla pek özgüvenli değilsin ama güçlü olmak zorundasn çocuğunuda düşünmen gerekiyor. Valla boşan diye kimse akıl veremez öyle kolay değil bu işler ama önce sen çözüm odaklı olacaksın öyle elime meslek alıp boşanayım fln geç bunları önce şuanki durumu düzeltmeye bak. Çoğu şey kadınların elinde
Sadece şikayet odaklı hanımefendi ilk okudğumda yazık falan dedm ama biraz kendininde yaptığı olumsuzluklar sanırım..Hemcinsimsiniz diye size hak vermek zorunda mıyım? Nişanlıyken izinsiz dışarı bile çıkmadım hala aynıyım sizin cümleniz. Şimdi eşim bir şey demez diyorsunuz? Hangisi doğru? Aynı cümlede hem gezilecek yer yok diyorsunuz hem geziyorum?
Tabi ki ödiyceksiniz hepimiz borç ödedik. Sizin evliliğinizin borcunu neden başkası ödesin? Borç ödemek istemiyorduysanız düğün yapmasaydınız. Yok eğer düğün yapmakta ısrarcıysanız para biriktirip öyle evlenseydiniz. 5 yıl borç ödeyeceksiniz bile isteye bebek yapmışsınız. Borcunuz var madem neden işe girmediniz. Kocanız izin vermiyor diye mi? Konuyu nerden tutsak elde kalıyor.
Oww ne demek hamile hamile dövdü. O zaman işin rengi değişir tabiki.. yani bu çok vahşice.. ailene açsan bu durumu. Baban konuşsa bence çok çok iyi olur. Yabi hatta bilemiyorum dışardan yorum yapmak kolay ama ben bana hamile iken şiddet uygulayan bir adamla aynı evde yaşamazdım ailemin yanına giderdim. Allah yardımcın olaunSagolun anlayisla yanıtladığınız icin ama bna yaptigi hareketleri kaldiramiyo artik bunyem hamile hamile kaynana aramis esimi demiski bu semiha neden aramiyo bisey mi oldu iste dakikam yoktu inan dakika bile olmuyo sıkısigiz anliyorum esimi sonra esimi doldurmus buda hamile hamile beni dövdü hakkım helal degildir sonra annesi dediki ogluma naptinda oglum sana bunu yapti
Size katılıyorum cahillikle yazmış oldğu bişey bence. Ama hanımefendinin psikolojisinide anlamak lazım..
Hamile halinizle sizi döven eşinizse sorun kayinvalide, gönderilen para vs değil, eşinizdir.Sagolun anlayisla yanıtladığınız icin ama bna yaptigi hareketleri kaldiramiyo artik bunyem hamile hamile kaynana aramis esimi demiski bu semiha neden aramiyo bisey mi oldu iste dakikam yoktu inan dakika bile olmuyo sıkısigiz anliyorum esimi sonra esimi doldurmus buda hamile hamile beni dövdü hakkım helal degildir sonra annesi dediki ogluma naptinda oglum sana bunu yapti
Ay sanki kocasız hayat yaşanmıyor yaa ben anlamıyorum bu kafaları. Eş olarak değil ihtiyaç karşılayıcı olarak evleniliyor galiba yada kör sıkıntıları görmeden evleniliuor sonuç hüsranHanımefendiyi anliycam diye benim psikolojim bozuldu valla burda. Yazık bu genç kızlara aynı temalı kaçıncı konu bu forumda okuduğum. Hayır kimse de akıllanmıyor. Gerçekten üzülüyorum, yıl nerdeyse 2020 gencecik kızlar hala kocam ne derse o olur diye yaşıyorlar
Saol annem geldi zaten ayni gun annemi aradim apartmadakiler bile demis hamile kizi dovuyo diye sonra da tartismadik bu denli ama tokat atip atletli kapiya bile koyucakti aksam aksam ustumde bi atlet vardi bi pijama kapiya koydu sonra kapiyi caldim actiOww ne demek hamile hamile dövdü. O zaman işin rengi değişir tabiki.. yani bu çok vahşice.. ailene açsan bu durumu. Baban konuşsa bence çok çok iyi olur. Yabi hatta bilemiyorum dışardan yorum yapmak kolay ama ben bana hamile iken şiddet uygulayan bir adamla aynı evde yaşamazdım ailemin yanına giderdim. Allah yardımcın olaun
Haklisin ne diyimİzinsiz dışarı çıkmıyorsunuz diye madalya taktılar mı bari?
Bir insan kendine bu kötülüğü neden yapar hiç anlamıyorum. Hayatınızın ilk bilmem kaç senesinde yoktu bile bu adam.
Ananız babanız karışsa olay çıkarırsınız, elin adamına "peki bey" diyorsunuz.
Dışarı çıkmak için elin oğlundan izin alırsanız annenizin doğuma gelip gelmeyeceğine karışmaları çok normal değil mi? Sonuçta siz ne zaman, nereye gideceğine kendisi karar veremeyen bir insansınız onların gözünde.
Biraz kendinize gelin bence.
İsterseniz üniversite sınavını kazanırsınız ama "siz" isterseniz kazanırsınız.
Kocası istediğinde ve izin verdiğinde dışarı çıkan "siz" değil.
korunmuyorsunuz hamile kalıyorsunuz sonra allah verdi oluyor. hadi bakalım şimdi de bu adamdan ayrılacak şartları yine allah versin diye bekleyin bakalım.Gercek dunyadayim korunmadik cunku bebis istitoduk allahin verdigi bebegede isyan etmem sadece cok hassasim
Evlenmeden önce de bu şekilde şiddet eğilimi var mıydı? Siz onun eşisiniz sizi kapıya koymaya hakkı yok.Saol annem geldi zaten ayni gun annemi aradim apartmadakiler bile demis hamile kizi dovuyo diye sonra da tartismadik bu denli ama tokat atip atletli kapiya bile koyucakti aksam aksam ustumde bi atlet vardi bi pijama kapiya koydu sonra kapiyi caldim acti
Insallah aynisini yasarsiniz yada cocugunuz yasar
Yani çok bölüm var araştırmak lazım ben sayısalcj olduğum için pek bilgim yokSozelde iyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?