- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 18
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
-
Yokluk derken evim de herseyim var yeme icme bakimindan asla elinde olunca elbisemi alir yedirir de ama gercekten evlilk insandan buyuk bi afedersin popo istiyormuşAy bu ne.Madem yokluk çekiyorsunuz zaten kendi kendinize çekin. Bir de bu adammış çekmek niye.
Yok cnm yablis okumuşsun o kapi kitlemez ben kitlerim o ise gidince nolur nolmaz diyeNeden olmasın ama üzerini kitleyip giden eşin senin üniversite okumana izin verir mi acaba ?
Sen zaten her şeye evet demişsin, he yapılana boyun eğmişsin şimdi de onun pişmanlığını yaşıyorsun. NE o yani eşin bulunmaz hint kumaşı mıydı, dünyada eşi benzeri bulunmaz iyi bir adam mıydı ?
Anlattıklarına göre o da değil....
İşin zor bacım. Evliliğin ilk zamanları zor geçer. Sen önce bir kendi varlığını kabul ettirmeye çalış. Öyle, her istediğine evet deme senin de isteklerin olsun, sen köle değilsin !
kusara bakmayında eşiniz para gönderiyor diye hakkınızı nasıl etmiyorsunuz
siz o halka sahip değilsiniz
benim eşim anne me yada babama gönderdiğim paraya karışamaz o kadar uzun boylu değil
bağımsız olmaya gelince biraz zor
Eşinize çok fazla değer yüklüyorsunuz ne demek kapımı kilitleyim oturdum.Arkadaşlarımlada görüşürüm ailemlede görüşürüm olduArkadaslar ben yeni evliyim hamileyim esimle dün sinirlerim bozuktu biraz münakaşa ettik sorun şu eşimin varinada yokunada katlandim diger kizlar gibi sunu yap lüks yere gotur surekli gezdir demedim bi sene nisanli kaldik disari bile cikmadim izinsiz hala aynıyım bana cok guvenir esim askeri personel uzman cavus yani nobeti olur 2 gun kapimi kitler oturrum evimde biyere cikmam biz evlendigimizde kimse bize destek olmadi esim esyasini altinini kendi aldi babasigil fakirmis de ben o kadar fedakarim ki yada aptl im istediğinizi deyin ozgursunuz nisan elbisesini bile aglatarak aldilar beni esimin halasi aradi annemi kot pantolonu yok mu onla ciksin dedi beni aglattilar gorgusuz durumuna dustum oda ben herkes sinsilik pesindeydi bana kötü kotu bakmalar yeri geldi laf caktilar neyse insan evladiyim sustum ama hamile halimle hep beddua veririm rabbim onlari helak etsin kaynanam esimi arar derki annesi doguma gelmesin der tabi agzinin payini verdim aradim baya sert konuştum esimde demis tabi gelecek annesi demis bende dun esime okadar hıçkırarak aglayarak konustum ki dedim yeter bize kimse akil vermesin bız evlendik ayri bi ev olduk dedim egerki biz burada dugun borcu oduyor esim dedim biz bu sekil borc icindeyken senden annen olsun baban olsyn para isterse hakkim helal degildir haram olsun bendende gizli gonderiyorsa haram olsun dedim benim evimin cocugumin rizkini veriyorsan haram olsun dedim bende yeni gelinim 4 bileziğimi cikardim esime destek oldum araba aldi üstüne para koyarak bu kadarda fedakarim demem o ki eşim de dün biraz saçma sapan konustu dedim harcligimi eksiketme dedim bn para biriktiriyorum bayaniz lazim oluyo dün dediki ben verirsem alirsin artik sinirlemi dedi yoksa ne bilmiyorum zoruma gidiyo nolur universte sinavina hazirlansam hirs yapsam bi meslegim olur mu meslegim olursa kimseyi cekmek zorunda kalmam direk bosanirim bile nolur bana akil verin yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?