• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden ayrilmak icin universteyi kazinip meslek sahibi olmak??

Universite okuyarak meslek edinme donemini geceli cok oldu. Yuksek lisans yapiyorum hala meslegim yok. Sinif arkadaslarim birer birer a101e bime migrosa giriyor.
4 sene okuyup zaman kaybedeceginize girin bi yerde calisin. Belli basli iki bolum okumayacaksaniz zaten mezun olunca da cok yuksek ihtimal ayni yerden baslayacaksiniz.

Sana bu sekil yapan insanlara yardim biraz degisik ya siz pollayannasiniz yada ben cok berbat bi insanim

Ben kendime bu şekilde davranılmasina izin vermem. Yok engelleyemiyorsam görüşmem.
Ama eşimin anası babası, bir şekilde bu günlere getirmişler onu, ona karışmam.
Kendinizle ilgili olan kısımda istediğinizi yapın..

Ben kendime bu şekilde davranılmasina izin vermem. Yok engelleyemiyorsam görüşmem.
Ama eşimin anası babası, bir şekilde bu günlere getirmişler onu, ona karışmam.
Kendinizle ilgili olan kısımda istediğinizi yapın..
Ben afedersin aptllik eddim izin verdim taviz verdim ama artik taviz yok

Canım gizli gönderiyosa demişsin. Eşini hiç mi sevmiyorsun? Yani sırf yuvanı kurtarmak adına değil ama aynı evde yaşıyorsan arandaki güven sadece nereye gidip gitmediğinle alaklı olmamalı. Eşnle oturup her meseleyi arkadaş gibi konuşabilmek gerekşyo. Yoksa hoşgeldin beşgittinle iş bitmiyor ki. Ayrıca okumak konusunda hiçbişey için geç değil. Ne yapıyorsan kendin için yapacaksın
Isten eve evden ise gelir esim

Mesela hangileri bi soylermisiniz lutfen
2 yıllık paramedik lise mezunu için KPSS ile memur ataması oluyor onun için çapalayabilirsin 4 yıllık mat öğretmenliği hemşirelik Türkçe öğretmenliği vs biraz da şuan ki durumuna ve iyi olduğun alana bağlı

Insallah aynisini yasarsiniz yada cocugunuz yasar

Gerçekten çok kötü kalpli bir insansınız. Bu ettiğiniz beddualar umarım sizin çocuğunuzdan çıkmaz. Siz kendinize saygı göstermeyip sonra bu saygıyı başkasından bekleyemezsiniz. Aynısını yaşamam çünkü kendime eş seçtim sahip değil. Kocamın benim evden giriş çıkışıma karar verme gibi bir hakkı olamaz. Ona böyle bir hak vermiyorum. Eğer bir gün böyle bir istekle gelirse karşıma çekip gidebilecek gücüm ve cesaretim mevcut. Okudum, mesleğimi elime aldım öyle evlendim. Çocuk doğurmak için 3 sene bekledim hayatım düzene girsin, evliliğim otursun. Eğer kızım kocasına böyle bir hak verirse evet sizin yaşadıklarınızı yaşar ama kendi seçiminin sonucudur bu. Kendi düşen ağlamasın.

Bi bayan olarak bni anlamiyosa empati kurur bi gun oda yasar ki yaşasın istemem ama oyle buyuk konusmaylada olmuyo
Doğrudur.
Bizimle aynı fikirde olmayana,akıl vermeye çalışana hemen beddua savurmalı di mi?
İnanın sizin kafa yapınızdaki bir insana cevap verecek kadın değilim de öylesine yazmış bulundum işte.

Gerçekten çok kötü kalpli bir insansınız. Bu ettiğiniz beddualar umarım sizin çocuğunuzdan çıkmaz. Siz kendinize saygı göstermeyip sonra bu saygıyı başkasından bekleyemezsiniz. Aynısını yaşamam çünkü kendime eş seçtim sahip değil. Kocamın benim evden giriş çıkışıma karar verme gibi bir hakkı olamaz. Ona böyle bir hak vermiyorum. Okudum, mesleğimi elime aldım öyle evlendim. Çocuk doğurmak için 3 sene bekledim hayatım düzene girsin, evliliğim otursun. Eğer kızım kocasına böyle bir hak verirse evet sizin yaşadıklarınızı yaşar ama kendi seçiminin sonucudur bu. Kendi düşen ağlamasın.
Buyuk konusmak boyle bisey hemcins olarak beni anlamaniz gerekirdi ben yanlis anlasildim esim ise gider 2 gun gelmez cunku asker nobeti oluyo bnde kapimi kitler evimde oturrum oturdugum yer ilce yani gezilecek bi yer bile yok makyaj yaparim giyinirim gezerim esim bisey demez tek sorunumuz ailesi bu sekil davranislari +para göndersin istemem cunku bize hic nise yapmadular biz 5 sene borc odeyecez

Back