• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden ayrilmak icin universteyi kazinip meslek sahibi olmak??

Bende bu konuda izinsiz dısari cıkmam o yokken kapıyı kilitlerim dısarı çıkmam cümlelerinize takıldım. Bunlar övünülecek seyler değil. Eşinize tabii ki sadık olun ama bunu onu sahibinizmiş gibi düşünerek yapmayın. İzin almak yerine haber verilir mesela.Siz ayrı bir bireysiniz. Kendi paranızı kazanmaya çalışın. Üniversiteye de gitme sansınız varsa tabii ki gidin. Bunu sadece bosanıcam düsüncesiyle degil kendiniz icin de yapın.

Hem diyorsun ki yokluk çektim çekiyorum hemde diyorsun ki yemem içmem kıyafetimi gezmemi eksik etmez. Bacım yokluk böyle değil. Sen biraz abartmışsın. Eşininde anne babası istediğini verir. Alamaz ama. 😂 Bende de var oradan biliyorum. Demem o ki Yemen içmen gezmen eksik değilse sus.

Tum bu olanlara sebep aslinda sensin bunu biliyor musun? Esinden izinsiz adim bile atmiyormussun. Bu iyi bir sey mi sence? yoksa kolelik mi? Sen boyle yaparsan adam da ben verirsem harcarsin der sana. Kizma bana ama dost aci soyler. Guven olusturmak icin evden cikmiyordum da ne demek? Evden cikinca ne oluyormus ki? Guvenmiyorsa adam evlenmeyecekti. Evlilik bu degil. Sen es degil kolelik yapiyorsun. Azcik kisikli ol. Senin de haklarin var.
Haklisiniz

Nisan elbisenizi aglayarak aldiracak kadar niye dusuyorsunuz? Nisan elbisenizi kendiniz alsaydiniz ya.. bence de kendi kazancinizi elde etmeye calisin baskasinin eline bakarak hayat gecmez boyle..:KK51:

Bende bu konuda izinsiz dısari cıkmam o yokken kapıyı kilitlerim dısarı çıkmam cümlelerinize takıldım. Bunlar övünülecek seyler değil. Eşinize tabii ki sadık olun ama bunu onu sahibinizmiş gibi düşünerek yapmayın. İzin almak yerine haber verilir mesela.Siz ayrı bir bireysiniz. Kendi paranızı kazanmaya çalışın. Üniversiteye de gitme sansınız varsa tabii ki gidin. Bunu sadece bosanıcam düsüncesiyle degil kendiniz icin de yapın.
çok haklısınız
ben gece arkadaşlarımla içmeye çıkarım eşim olmadan
aldatıyor muyum yani ne alaka
eşim güvenmiyor mu yani 😂

Back