Eşimden ailesinden kayınvalidemden herşeyden çok sogudum.

Boşa geçen koskoca 4 yıl.
Ayrılın.
Sakın bu adamı baba yapıp ömür boyu başınıza bela etmeyin.

Okurken aynısını düşündüm bu kaynanalar
oğlum ben olmazsam ne yapacak diye hiç düşünmüyor mu?
Bu defa anneler ölünce büyük bir depresyon yalnızlıkla başbaşa kalıyorlar
Hoş bağımlı bireyler şeklinde yetiştikleri için yine bağımlı olacakları birini buluyorlar

Bizim komşumuz öyleydi 45 yaşında adam annesi ölünce gidip teyzesine sarmıştı sürekli ona gidip kalmaya başlamıştı

Bu konuları okudukça oğlumu nasıl yetiştirmem gerektiğini öğreniyorum teşekkür ederim konu sahibi. Sen her yolu denemişsin güzelce konuşmuşsun kavga çıkarmışsın hatta evi bile terk etmişsin ama adam düzelmemiş. Boşan o da annesinin yanına yerleşsin yatsın koynunda

hiç düzelmedi mi? O aklını başına alamadı mı? Eşim epey yol katetti, ailesi bana laf söyleyemez sokulamaz oldu. Yoksa bende boşanıyodum, 2 hafta ayrı kaldık perişan olup geldiydi :))

Eskisi gibi degili allah rızası ıcın bosver
Bahane arama su adam ıcın nası sogumuyosun ya? 4 yıl bosa gecen koskoca 4 yıl?

İşin kötü tarafı ne bilio musun evimde yemek olmadığı tek bir gün bile olmamıştır
Bir şey söyleyeyim mi? Pisirdigim yemeği yemeyen herife zıkkım ye der sadece kemdime yemek pisirirdim.
Çok verici olmuşsun.
Sinir krizini onun değil senin geçirmen gerekiyordu.

Kocası tarafından mutlu edilen bir kadın oğluna da kızına da gelini de damadına da hayatı dondan etmez.

Kayınpeder ilgi göstermez ceremesini biz çekeriz.
Anneler kocalarından doğan boşluğu oğullarıyla kapatmaya çalışır çünkü.

4 yıl boşuna çekmişsin bence. devam etmen hata. işi neden bıraktığını ise hiç anlamadım valla.

Canım yuvayi kurmak zor yıkmak kolaydır, 4 sene boyunca sürekli Esin'le kavga ederek durumu iza etmeye çalışmışsın anan sakince karsina alarak konuşmayı dene , düzelmez ise boşanacağını filan söyle, ama öncelikle yapman gereken kaynanan ile bu durumu konuşman. Evliliğinizin onun yüzünden kötüye gittiğini bilsin, söylemekten utanma o utansın bırak.

Tek bildiğim kimse değişmiyor.. Değişsilerde cookk zaman gecmiş oluyor.. Genclik gitmiş oluyor.. Umarum çok mutlu olursunuz

Yumurtalarınızı dondurtabiliyor musunuz?

Yaşadığınız stresler hormonlarınızı da etkilemiş olabilir. Tekrar stressiz olunca, mutlu olunca hormonlarınız da olumlu etkilenir belki. Bunu evliyken yapabilir misiniz yoksa acaba ayrılmak sizin için daha mı iyi olur bilmiyorum.

Kocanız adam olmaz gibi duruyor

Başkaları için huzursuzlukla yaşanmış 4 yıl insan kolay kolay sindiremez ama pekte düzelecek bir durum gibi gözükmüyor.Boşanma kararı almanıza rağmen geleceğinizi düşünün derim.Bir tanıdığım nişanlı iken erken menepoza girdiğini öğrendi ve hemen nişanlısı ile evlenmeden tüp bebek tedavisi ile embriyo dondurma işlemi yaptırdı.Tek başına yumurta dondurma işlemi var mı bilmiyorum ama muhtemelen vardır bence boşanma olayından önce bu durumu araştırıp önleminizi alın yaşınız daha genç boşanmadan evlilik düşünüyor gibi olacak ama bence bu durumları da düşünmelisiniz

Yüzüne de söyleseydiniz keşke. Söyleye söyleye eğitmek lazım. En azından dışarıdan onlara şaşırıldığını görsünler, görgüsüz olarak algılandıklarını farketsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…