Eşimden ailesinden kayınvalidemden herşeyden çok sogudum.

Zamanla azalsada yaşanılanlar maalesef unutulmuo. Şuan bizdede durum eskisi gibi değil kaynanam ilk günlerindeki gibi değil ama temel sağlam atılmadı. Kim düğün günü kaynanasına yemeğe giderki. Yada gitmek ister. Yada evindeki ilk gününde
Kayınbaba yok mu ? Hic bahsetmemissiniz.

KAyınbaba var ama kv yeterli gelmio dsmekki

Benimde hatam yakın oturmak ama böyle oldugunu bilemezdim. Bilsem asla yakında oturmazdım

Her yolu denedim şuan eskisi gibi değil zaten ama geçen zamanı ve kaybettiklerimi yaşadıklarımı değiştiremiyorum şimdi çocuk sahibi olamazsam bunun hesabını bana kim verebilir yada bu durumu kim değiştirebilir

Çok zor.. Çok yıpratıcı...

Karar size kalmış o konuda bi şey diyemiycem fakat benim 6 yaşındaki oğlum eşinizden daha bağımsız. Bensiz anneanne, babaannede kalabiliyor. Aramıyor bile :)) bende aramıyorum aklını çelmemek için.. Bensiz halasıyla, dayısıyla, kuzeniyle vakit geçirir, gezerler eğlenirler..

Eve döndüğünde sarılır annecim seni çok özledim der, öpüşürüz biter gider yani.. 30 yaşındaki herif bu ne böyle?? Allah akıl fikir versin.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için şuan maalesef çalışmıyorum

Küçük değilmişsiniz, desem ki kandirildi..
E çalışan kadınsınız, desem ki saf, insan tanımadı..
2 yıllık flört döneminiz var, desem ki
Apar topar aceleye geldi..

Olacağı varmış.

Anne olamama ihtimalini öğrenmişsiniz, şimdi karar alma zamanı değil.
4 yıl bu hayatin nesine sabrettiniz bilmiyorum, ama şu an geri dönüşü olmayan bir karar vermeyin..
bence evlilik terapisti şartı koşun eşinize.
Belki size de iyi gelir.
Belki yaşadıklarınızı unutturma ana eşiniz telafi etmeye hazirsa, hafifletir.
4 yıl bunlara katlanıp, kavga ve konuşma haricinde bir yaptırım olmaması için çok uzun zaman..

evlendiğim gün sabahın 5ine kadar görümceyleydim. 5 6 saat uyuyup kaynanama gittik, eve gece yarısı döndük. Ertesi gün balayına giderken onlar da peşimize takıldı ve olaylar zinciri öyle gitti. Yazsam 10 cilt roman olur :)) tabi o ilk yılların acısı geçmiyor. Eşim şu an gözümün içine baksa da benim o saf sevgim kalmadı, arada bir sürü kırgınlık ve kızgınlıklarım var. Yani pek yüz vermiyorum kendisine, içimden gelmiyor. O daha fazla sokulmaya çalışıyor falan değişik bir durum

Şimdiki aklım olsa ya hiç evlenmez ya da çocuk olmadan ilk falsosunda ayrılırdım. Babacığım ve anneciğim çok söylediler sen bunla yapamazsın ayrıl diye fakat aşk işte.. Ailede denklik inanılmaz önemliymiş.

Her erkekte başlangıçta anneden kopamama durumu oluyor benim esimde öyleydi inan kavga ederdik evi terk eder ikiz çocuklarla beni evde tek bırakır günlerce orada kalır ama sabahları gelir banyosunu yapar kıyafetlerini değişir giderdi bir gün geldiğinde beni bulamadı 3 ay sonunda boşanma davası açılmışken hatalarını anlayip geldi barıştık.Madem boşanmak istiyorsun sağlam temeller kur kendine ama önce dene aklını başına getirebilir miyim diye.Biraz tek bırak onu ailesiyle kalsın gerekirse takılma bakalım özleyecek mi? Sonra baktın olmuyor boşan 3 5 kişiyle evlilik olmuyor

Ya şu kaynanalar en büyük kötülüğü kendi oğullarına yapıyorlar Allah korusun ölseler oğlanları meydanda kalacak tek başına otuzunu geçmiş Bi yuvası olmamış karısına sahip çıkamamış bir adam bayramlarda düğün dernekde el içinde sap gibi işi gücü parası pulu da olsa kapıyı kapatınca yalnız ölse günlerce arayanı soranı olmayacak yazık bu adam görünümlü bebelere kaynana maşallah hiç ölmeyecek gibi düşünüyor yazık vallahi yazık en çoksize çok üzüldüm inşallah anne olursunuz bu günahı kim ödeyecek

Off kocanın üstüne imam bayıldı pilav cacık falan atasım geldi ye de doy artık ananın yemeğine diye
Acayip sinirlendim.

—————Erken menopoz tanısını izleyen ilk birkaç yıl içerisinde yumurta hücreleri tam tükenmemiştir ve genç kadınlar hem kendiliğinden hem de tüp bebek tedavisi ile gebe kalabilirler. Her ne kadar yüksek serum FSH düzeyleri olan kadınların hamile kalma ihtimallerinin düşük olduğu bilinse de sadece FSH düzeyine göre karar vermek doğru olmaz.
Hormon testleri ve ultrason gibi görüntüleme yöntemleri yumurtalık reservin sayısal değerlendirilmesinde başarılı olsa da hamilelik şansını belirleme konusundaki değerleri sınırlıdır.
Yumurtalık reserv testleri ve klinik değerlendirme sonucunda yumurtalık reservinin azaldığı gösterilen kadınların gebe kalma şansları uygun yumurtlama tedavisi protokolleri ile artırılabilir. Bu kadınlarda zaman kaybedilmemesi çok önemlidir.
Normal menopoz yaşlarında doğal bir süreç olarak menopoza giren bir kadında ise tüp bebek tedavisinin uygulanması dahi gebeliğin gerçekleşmesini sağlamaz.————

Birkaç siteye baktım. Yaşında menapoz belirtileri görülmediği için hala şansın var. Senin yerinde olsam vakit kaybetmeden resti çeker yumuşak bir dille ‘aile İki kişiyle kurulur’ u anlatmaya başlar olmazsa hayatımın en büyük kumarını oynar ve onu bırakırdım. Döner ve hatasını anlarsa ne ala. Tüp bebek tedavisine başlarsınız. Yok anlamazsa da bir an önce ayrılıp yumurtalarınızı dondurmanızı öneririm.

Erkekler ve doymayan iştahları gece gece ciddi sinirlendim kv ye de kocana da

Yani bu adamdan tüm bu yaşadığınız saçmalıklar yüzünden değil de ondan çocuk yapamadığınız için mi boşanacaksınız. Yani Allah yüzünüze bakmış da böyle bi adamdan size çocuk vermemiş. Çocuk olunca yaşayacaklarınızı tahmin edemiyor musunuz? Ve cidden sizin aileniz neresinde tüm bu yaşananların. Neden sizi kendinizi kurtaramadığınız bu saçmalıktan çekip almadı.

Kk da okuduğum en ağır anacı vakası bu... ilk gece ne işiniz vardı orada? Keşke en baştan resti çekseydiniz sizin adınıza üzüldüm 4 yıl dayanmakta kolay olmamıştır aile bilincine sahip değil eşiniz bu kadar bile dayanmanız tam bir mucize

Soğumak için geç bile kalmışınız. Okurken fenalık geçirdim. Allah yardımcınız olsun, ama hayat bunları çekecek kadar kısa değil. Eşimi annesine bırakır, hayatıma devam ederdim ben olsam.

(Bu arada yaşı ilerlemiş ama aday bile olmayan bekar bir arkadaşım yumurtalarını dondurdu. Bir araştırabilirsiniz. )

Son düzenleme:
Bu kaynanalar boyle.
Gecen koydeki akrabanin dugunune gitmistim. Kadinin oglu evleniyor. Oglu ile gelini 1 yil ayni evde kalacak. Kadin bana diyor gel bizde kal bir kac gun. Ben hayir dedikce israr ediyor. Tabii ki, gitmedim.
Baya da sinirlendim ama. Senin gelinin geliyor, evliliyinin ilk gunleri, neden eve yatili misafir davet ediyorsun. O kiz benle 2,5 yaşindaki kizimi cekmek zorunda mi.
Sizin de en hayirlisi boşanmaniz.
Birakin anasinin yaninda mutlu mesut yaşasin.

Çok yazık olmuş ne hayallerle evleniyor insan ama sizin de dediğiniz gibi eşiniz ana kuzusu böyle insanlar evlenmesin

Aynen ailelerin denk olması çok önemli bi faktör evlilikte .bende ailemi hiç dinlemedim senin anlattıklarına yakın şeyler yaşadım ama olmadı çok dayandım psiklojim bozuldu artık iş çığrından çıkınca boşanma davamı açtım boşanıyorum.gitsin anasında yesin artık ölene kadar yemeklerini

Evlenmeden önce bulutların üzerinde olduğunuza adeta ‘prens’ olduğuna inanmıyorum görmek istememişsiniz, bu kadar bağımlılık illa ki renk vermiştir. Sadece evlilik olayına girince sizden beklentiler olunca gözünüze batmaya başlamış. Kv profili benimkine oldukça benziyor eşinizin size bu kadar yansıtmaması gerekiyor. Ne yapılacağı belli hayırlısı olsun.

Çok üzüldüm
Eşin ve annesi iki koldan hayatını mahvetmişler
Eşin memeden kesilmemiş bebek gibi insanın ona saygı duyması imkansız

Bebek için ise yumurtalarınızı dondurmayı düşünmez misiniz
İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…