Ben 27 eşim 33
Benim düştüğüm hataya düşmeyin eğer uzun bir süre çocuk yapmayı düşünmüyorsanız bu konuyu mutlaka bir doktora danışın hakkınızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 27 eşim 33
Kocası tarafından mutlu edilen bir kadın oğluna da kızına da gelini de damadına da hayatı dondan etmez.
Kayınpeder ilgi göstermez ceremesini biz çekeriz.
Anneler kocalarından doğan boşluğu oğullarıyla kapatmaya çalışır çünkü.
Çok zor.. Çok yıpratıcı...
Karar size kalmış o konuda bi şey diyemiycem fakat benim 6 yaşındaki oğlum eşinizden daha bağımsız. Bensiz anneanne, babaannede kalabiliyor. Aramıyor bile :)) bende aramıyorum aklını çelmemek için.. Bensiz halasıyla, dayısıyla, kuzeniyle vakit geçirir, gezerler eğlenirler..
Eve döndüğünde sarılır annecim seni çok özledim der, öpüşürüz biter gider yani.. 30 yaşındaki herif bu ne böyle?? Allah akıl fikir versin.
Küçük değilmişsiniz, desem ki kandirildi..
E çalışan kadınsınız, desem ki saf, insan tanımadı..
2 yıllık flört döneminiz var, desem ki
Apar topar aceleye geldi..
Olacağı varmış.
Anne olamama ihtimalini öğrenmişsiniz, şimdi karar alma zamanı değil.
4 yıl bu hayatin nesine sabrettiniz bilmiyorum, ama şu an geri dönüşü olmayan bir karar vermeyin..
bence evlilik terapisti şartı koşun eşinize.
Belki size de iyi gelir.
Belki yaşadıklarınızı unutturma ana eşiniz telafi etmeye hazirsa, hafifletir.
4 yıl bunlara katlanıp, kavga ve konuşma haricinde bir yaptırım olmaması için çok uzun zaman..
evlendiğim gün sabahın 5ine kadar görümceyleydim. 5 6 saat uyuyup kaynanama gittik, eve gece yarısı döndük. Ertesi gün balayına giderken onlar da peşimize takıldı ve olaylar zinciri öyle gitti. Yazsam 10 cilt roman olur :)) tabi o ilk yılların acısı geçmiyor. Eşim şu an gözümün içine baksa da benim o saf sevgim kalmadı, arada bir sürü kırgınlık ve kızgınlıklarım var. Yani pek yüz vermiyorum kendisine, içimden gelmiyor. O daha fazla sokulmaya çalışıyor falan değişik bir durum
Şimdiki aklım olsa ya hiç evlenmez ya da çocuk olmadan ilk falsosunda ayrılırdım. Babacığım ve anneciğim çok söylediler sen bunla yapamazsın ayrıl diye fakat aşk işte.. Ailede denklik inanılmaz önemliymiş.
Size 4 yıl psikolojik eziyet eden adama o kötü biri değil, annesi kötü demek de neyin nesi?Eşimin kötü biri olmadığını bildigim için katlandım. Düzelir dedim evet düzeldi de şuan ilk yıllardaki gibi değil %50 düzeldi ama işte düzelmeyen bişey var o süreçte birbirimizi çok yıprattık. İşte bu düzelmiyor ikimizinde hiç birşeye tahammülü kalmadı ben mesela annenin a sını dahi duymak istemiyorum belkide o yüzden doğurganlığım azaldı
Her erkekte başlangıçta anneden kopamama durumu oluyor benim esimde öyleydi inan kavga ederdik evi terk eder ikiz çocuklarla beni evde tek bırakır günlerce orada kalır ama sabahları gelir banyosunu yapar kıyafetlerini değişir giderdi bir gün geldiğinde beni bulamadı 3 ay sonunda boşanma davası açılmışken hatalarını anlayip geldi barıştık.Madem boşanmak istiyorsun sağlam temeller kur kendine ama önce dene aklını başına getirebilir miyim diye.Biraz tek bırak onu ailesiyle kalsın gerekirse takılma bakalım özleyecek mi? Sonra baktın olmuyor boşan 3 5 kişiyle evlilik olmuyor
ben dayanamadım boşancaktım bikaç defa boşanmanın eşiğine gidince, bana ulaşamayınca kaybedeceğini anlayınca düzelme yoluna girdi. Çocuğumuz varmış falan durdurmadı beni. Annesi çok fitneci bir kadındır boşanalım diye çok istedi. Hala da istiyor olabilir pek muhattap olmadığım için bilemiycem.Peki sen nasıl başaçıkabildin bu durumla. Nasıl atlattın o günleri. Benzer şeyleri yaşamışıź anlaşılan. Şuan kaç yıllık evlisin.
Ya şu kaynanalar en büyük kötülüğü kendi oğullarına yapıyorlar Allah korusun ölseler oğlanları meydanda kalacak tek başına otuzunu geçmiş Bi yuvası olmamış karısına sahip çıkamamış bir adam bayramlarda düğün dernekde el içinde sap gibi işi gücü parası pulu da olsa kapıyı kapatınca yalnız ölse günlerce arayanı soranı olmayacak yazık bu adam görünümlü bebelere kaynana maşallah hiç ölmeyecek gibi düşünüyor yazık vallahi yazık en çoksize çok üzüldüm inşallah anne olursunuz bu günahı kim ödeyecek
ben dayanamadım boşancaktım bikaç defa boşanmanın eşiğine gidince, bana ulaşamayınca kaybedeceğini anlayınca düzelme yoluna girdi. Çocuğumuz varmış falan durdurmadı beni. Annesi çok fitneci bir kadındır boşanalım diye çok istedi. Hala da istiyor olabilir pek muhattap olmadığım için bilemiycem.
Eşim de yalan söyleyip ortalığı karıştırdığını anlayınca bensiz görüşmez, telefonla bile aramaz oldu annesini.
Şu an 9 yıl olmak üzere. Ama o evliliğimin burnumdan gelen ilk yılları, kan kusturdukları ilk doğumum içimde yaradır.. Benim eşime kırgınlığım da kızgınlığım da geçmez, hele ailesine hiiçççç.
Yani bu adamdan tüm bu yaşadığınız saçmalıklar yüzünden değil de ondan çocuk yapamadığınız için mi boşanacaksınız. Yani Allah yüzünüze bakmış da böyle bi adamdan size çocuk vermemiş. Çocuk olunca yaşayacaklarınızı tahmin edemiyor musunuz? Ve cidden sizin aileniz neresinde tüm bu yaşananların. Neden sizi kendinizi kurtaramadığınız bu saçmalıktan çekip almadı.
İyi insanlar bazen sadece iyi insan oluyorlar. İyi bi eş olamıyorlar. Sizin durumunuz da eşiniz iyi bi evlat annesi açısından ama kesinlikle iyi bi insan izlenimi vermiyor. Dört yılınızı heba etmiş, şuan çocuğunuzun olması dediğinize göre çok zor ama hala umrunda değil adamın. Yani bişeyin düzeldiği yok. Kendinizi daha fazla kandırmayın.Eşimin kötü biri olmadığını bildigim için katlandım. Düzelir dedim evet düzeldi de şuan ilk yıllardaki gibi değil %50 düzeldi ama işte düzelmeyen bişey var o süreçte birbirimizi çok yıprattık. İşte bu düzelmiyor ikimizinde hiç birşeye tahammülü kalmadı ben mesela annenin a sını dahi duymak istemiyorum belkide o yüzden doğurganlığım azaldı
ah gelmiyo kuzum gelmiyo.. Eşin anlıycak gibi değilse daha da yıpranırsın. Sinir sahibi yapıyolar insanı.Eşinin durumu anlamış olması çok güzel. Sonuçta hatasından dönmüş umarım sizi gelecekte mutlu şeyler bekliyordur. Ama işte şuan ağzıyla kuş tutsaaada geçen yıllar gelmio
Ay ben ne okudum
O da kendine erkek mi diyor ?
Eşiniz şimdi hatasının farkına nasıl vardı?
Bir de bu konuyu hiç kv ile konuşmadınız mı
ah gelmiyo kuzum gelmiyo.. Eşin anlıycak gibi değilse daha da yıpranırsın. Sinir sahibi yapıyolar insanı.
Ben anneme giderdim, eşim annesini çağırırdı bize yer içer öyle bırakırlardı etrafı sinirden deli olurdum. Bir ara kabile gibi yaşıyorduk.
Ay Allahım nerde varsa yardım etsin kurtarsın inşallah.