Eşimdeki isteksizlik beni bunalıma soktu..

Herkes Libidolu erkek olamıyor . Kendisinden çok partnerini düşünüp onu arzulatmak ve haz yasatmasi gerek . İşin zevkini git geller değil on sevisme denilen tabir veriyor .
Yani kadınımı memnun edeyim diyen yok anca kendileri isteyince o iş olacak bende bazen sinirime dokunup reddediyorum çünkü kendi isteyince yada haftasonu oluncq yapmak istiyor

Söyledim ilk zamanlar kabul etmedi beraber gidelim dedim ama oralı olmadı sırf terapiye gitmemek için benimle ilk birlikteliğini yasadı yani biz 1 ay sonra karı koca olduk evlendikten sonra
Hakikaten hiç hiç normal değil. Benim regl 8 gün sürer. Eşim 4. gün zorlandığını belli eder. Kesinlikle terapi almalısınız.

Yani kadınımı memnun edeyim diyen yok anca kendileri isteyince o iş olacak bende bazen sinirime dokunup reddediyorum çünkü kendi isteyince yada haftasonu oluncq yapmak istiyor
İş hayatı stres yorgunluk ve hava sıcaklığı zorluyo

Sanırım, cinsel terapi düşünüyorum inşallah faydası olur yada inşallah gerek kalmaz
Alın bence de. Niye faydası olmasın. Ben çok tahrik olduğumu düşünüyorum ona bağlıyorum mesela. Bilmiyorum eşim bana gerçekten çok seksi geliyor. Belki siz de odaklanamıyor başka şeyler düşünüyor olabilirsiniz.

Evet psikolojik olabilir rahat bırakmaya çalışıyorum kendimi ama Ben çok tahrik olmuyorum sanki belki de ondan ilişki ortası kuruluk da yaşıyorum

Evet psikolojik olabilir rahat bırakmaya çalışıyorum kendimi ama Ben çok tahrik olmuyorum sanki belki de ondan ilişki ortası kuruluk da yaşıyorum
Kuruluk oluyo bende de bazen ortasındayken onu çözmek kolay. Bir de olmuyorum olmuyorum diye düşünüyo şartlandırıyo da olabilirsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…