Söyledim ilk zamanlar kabul etmedi beraber gidelim dedim ama oralı olmadı sırf terapiye gitmemek için benimle ilk birlikteliğini yasadı yani biz 1 ay sonra karı koca olduk evlendikten sonraTerapi almanız gerektiğini söylediniz mi?
Eşiniz nasıl hazirliyo sizi pekivYaa anladım olsun mast çok da şart değil sizinki en güzeli bende hiç bir şekilde olmuyor
Bilmiyorum ne desem. Çünkü anlatmakla dinleyip uygulamayla olabilecek bir şey değil bence.Yaa anladım olsun mast çok da şart değil sizinki en güzeli bende hiç bir şekilde olmuyor
Yani kadınımı memnun edeyim diyen yok anca kendileri isteyince o iş olacak bende bazen sinirime dokunup reddediyorum çünkü kendi isteyince yada haftasonu oluncq yapmak istiyorHerkes Libidolu erkek olamıyor . Kendisinden çok partnerini düşünüp onu arzulatmak ve haz yasatmasi gerek . İşin zevkini git geller değil on sevisme denilen tabir veriyor .
Hakikaten hiç hiç normal değil. Benim regl 8 gün sürer. Eşim 4. gün zorlandığını belli eder. Kesinlikle terapi almalısınız.Söyledim ilk zamanlar kabul etmedi beraber gidelim dedim ama oralı olmadı sırf terapiye gitmemek için benimle ilk birlikteliğini yasadı yani biz 1 ay sonra karı koca olduk evlendikten sonra
İş hayatı stres yorgunluk ve hava sıcaklığı zorluyoYani kadınımı memnun edeyim diyen yok anca kendileri isteyince o iş olacak bende bazen sinirime dokunup reddediyorum çünkü kendi isteyince yada haftasonu oluncq yapmak istiyor
Sanırım, cinsel terapi düşünüyorum inşallah faydası olur yada inşallah gerek kalmazBilmiyorum ne desem. Çünkü anlatmakla dinleyip uygulamayla olabilecek bir şey değil bence. ☹
Hakikaten hiç hiç normal değil. Benim regl 8 gün sürer. Eşim 4. gün zorlandığını belli eder. Kesinlikle terapi almalısınız.
Hava soğukkende aynı yaz kış aynı benim eşimin gün takıntısı var illa haftasonu olacak kü o da bazen olmuyor bileİş hayatı stres yorgunluk ve hava sıcaklığı zorluyo
Alın bence de. Niye faydası olmasın. Ben çok tahrik olduğumu düşünüyorum ona bağlıyorum mesela. Bilmiyorum eşim bana gerçekten çok seksi geliyor.Sanırım, cinsel terapi düşünüyorum inşallah faydası olur yada inşallah gerek kalmaz
Tabi canım yak yeşilışığı.bende benimle olsun diye reglimin bittiğini belli etmeye calışırımm allahık ne günlere kaldıkk
Evet psikolojik olabilir rahat bırakmaya çalışıyorum kendimi amaAlın bence de. Niye faydası olmasın. Ben çok tahrik olduğumu düşünüyorum ona bağlıyorum mesela. Bilmiyorum eşim bana gerçekten çok seksi geliyor.Belki siz de odaklanamıyor başka şeyler düşünüyor olabilirsiniz.
Sende tatminsizlik mi var?sizin sorun bu mu sadeceEvet psikolojik olabilir rahat bırakmaya çalışıyorum kendimi amaBen çok tahrik olmuyorum sanki belki de ondan ilişki ortası kuruluk da yaşıyorum
Kuruluk oluyo bende de bazen ortasındayken onu çözmek kolay. Bir de olmuyorum olmuyorum diye düşünüyo şartlandırıyo da olabilirsin belki.Evet psikolojik olabilir rahat bırakmaya çalışıyorum kendimi amaBen çok tahrik olmuyorum sanki belki de ondan ilişki ortası kuruluk da yaşıyorum
Haftasonu tatil iş yok kafasiyla oluyo demekkiHava soğukkende aynı yaz kış aynı benim eşimin gün takıntısı var illa haftasonu olacak kü o da bazen olmuyor bile
Valla yaka yaka bi hal oluyorum bende saldım artık ayda 1 ayda 2 kere bazen 2 ayda 1 yapmaya yapmaya orası daralıyor canım acıyor bu seferde o kadae zaman geçinceTabi canım yak yeşilışığı.
Evet çok zevk almıyorum aldığım zaman da oluyor ama bitmiyor sonuna gelemiyorum. Daha önce hiç de olamdım maalesefSende tatminsizlik mi var?sizin sorun bu mu sadece
Aynen stresli benim eşim en ufacık seyi büyütür mesela kişisel yasamındada öyle herseyi stres yapar ben isterdim ki biraz güçlü olsum rahat olsun ama maalesefHaftasonu tatil iş yok kafasiyla oluyo demekki
Siz alın terapi ikna et.Valla yaka yaka bi hal oluyorum bende saldım artık ayda 1 ayda 2 kere bazen 2 ayda 1 yapmaya yapmaya orası daralıyor canım acıyor bu seferde o kadae zaman geçince
Olabilir ya bilemiyorumKuruluk oluyo bende de bazen ortasındayken onu çözmek kolay. Bir de olmuyorum olmuyorum diye düşünüyo şartlandırıyo da olabilirsin belki.