Esim :((

Ayrıl ya!!! Bu ne böyle densiz bişey!!! Vallahi konuyu ve sonrasını okudum.kaslarım çatildi,yüzüm asıldı,içim sıkıldı. Bu adam evlat olsa sevilmez. Kendini bir şey zannediyor. Evden kovunda kim olduğunu hatırlasın

Kesinlikle yaptigin harcamalari azalt yada hic yapma .Birak herseyi çok bilen esin yapsin sen birikim yap ilerisi icin.Babasi anasi nasil kabul ediyor bu parayi onuda anlamis deyilim.Benim oglum para gonderse kesinlikle kabul etmem.

yuva yıkın demek haddime değil ama sizi kızımmışsınız gibi düşündüm de içim acıdı, ben olsam o damadı parça pinçik ederdim. ele güne ve ailesine ders olurdu.

çok geçmeden yolunuzu çizin. insanların günahına girmenin bedeli böyle ucuz kurtularak gitmesine izin vermek olmamalı ama eden de bulur elbet. bırakın da başkasından bulsunlar, siz yolunuzu çizin.

Sevgili arkadaslarım merhaba,

Kendı konuma benzer konuları ararken buraya denk geldım aranızdakı dayanısmayı gordum ve uye olup sızlerden fıkır almaya karar verdım.

Konumu mumkun oldugunca kısa anlatmaya calısacagım.

Yaklasık 1,5 yıllık evlıyım ama bu 1,5 yılda hıc evlı gıbı degıldım. Evlenmeden oncesınde esımın evlenelım cok mutlu olucaz demesıyle ıkna oldum kı bır cok soru ısaretı varken aklımda.

Benım sorunum cogu kısının oldugu gıbı esım ve esımın aılesıyle olan ılıskılerı. Ama bızde farklı olarak esım kendı maasından sadece kendısıne harclık ayırıp gerı kalanını aılesıne gonderıyor, belırteyım ıhtıyacları yok kendı maasları evlerı arabaları var. Arabalarını esım almıstı bız nısanlıyken borcu bıtmıstı. Bu konuyu actıgımda da bana benım maasımın da ıyı oldugunu ve bana fazlasıyla yettıgını ona karısmamam gerektıgını soyluyor. Ve tartısmaya donuyor konu. Su an benım aılemın evı vardı bos, kıra vermemek ıcın orda oturalım dedım ve esım kabul ettı ama bunu teklıf etmemdekı neden kıra vermez para bırıktırır ve ev alırız dıyeydı.

Ve esım ıcın annesının babasının ablasının ve amcasının soyledıgı kesın dogru, yanı sadece bızımle ılgılı konularda degıl herseyle ılgılı, hayatla ılgılı onların soyledıklerı kesın dogru dıyor herseye. Ben ama oyle degıl dedıgımde de sen benım aılemı sevmıyorsun ondan onların dogru dedıklerıne yanlıs dıyorsun dıyor.

Yılbasında evdeydık ıkımız, babasının mesajını gordum, su an orda degıl bızım yanımızda olmalıydın ve esım sonra bana surat asmaya basladı gıbı ufak gozuken ama bır suru sey.

Kısaca anlatmaya calıstım. Ne yapacagımı sasırdım cozemıyorum konusamıyoruz :KK43:
Boyle erkeklerle ve aileleriyle bas etmek zor. Allah yardimciniz olsun.

Şu yaşıma kadar öğrendiğim bi şey varsa böyle erkeklere ister ağlayarak anlat bi yuva kurduğunu ister bağıra çağıra... Değişmiyo ikisi de çok daha ağır cevaplarla yine sizin kötü kalpli birisi olduğunuza ailesini sevmediğinize bencilliğinize geliyo. Yani akıl vermek haddim asla değil yanlış anlamayın lütfen. Sessizliğinizle öldürebilirsiniz ancak.. Ya kendisi açacak konuyu insan gibi uzlaşacak sizinle. Ya da ailesinden şöyle heybetli bi kazık yiyecek ah benim karım ağzını açmadı be diyecek. İlk ihtimal 10 gün sürer. İkincisi 10 sene. Siz bu adama 1 gün bile nasıl tahammül edebiliyosunuz.... Tebrik ediyorum sabrınızı. Ohh eşinin ailesinin evinde otur. Ödemeleri eşine yık. Üstüne laf et, kalp kır.. O fazladan taşıdığı tövbe estağfurullah onunla sadece erkek olabilir. Cinsiyet yani... Hani Allah'ın yarattığı eril-dişi.. O eril. Ama adam değil!!!

Yuva kurmak zor bozmak daha zor ama tek kişilik evlilik olmuyor malesef . Eşiniz gelince boşanma konusunu konuşup hemen evden gönderin bir gece bile evde kalmasına müsade etmeyin resmen sizi kullanıyor emin olun hayatıız güzelleşir .

Benim kardeşiminde böyle sorumsuz eşi var çalışmaz birde eve senede iki defa icra gelirdi inat etti düzeltmek için iki daire parası gitti borca en sonunda ne oldu 12 yıl sonra evlilik bitti .

Böyle kangren olmuş kişiliksiz erkeklere hayatınızî emeginizi harcamanïz çok üzücü malesef . Geç kalmadan bir karar vermek zorundasınïz ya kendi hayatïnız yada koca müsvettesini ve ailesini krallar gibi yaşatmaya devam edeceksiniz.

Bu adami bosamiyacaksan bile annenlerin evinden bari cikar.Annem evi satacakmis cikmamiz lazim kiralik ev ariyorum yapcak bisey yok de böyle gayet sakin.Ondan sonra git luks bir sitede ev bul ve onu tut.Böyle esin parasiyla gecinmeye benzemez bu isler.Evede fazla bir harcamada yapma sakin gizli hesap ac oraya yatir.Görsün ev nasil gecindiriliyor.Ama muhakkak annenlerin evinden cikar bu adami yada tekmeyi bas at evden.

Ben olsam "benim maasim artik bana yetmiyor, evin kirasinin yarisinida bana odemeni istiyorum" derdim.

Allah kolaylık versin cnm. Evlenmeseydi keşke... Baba ya da sinir oldum. Asıl yılbaşında eşiyle birlikte olması ne güzel ne özel ...
İnşallah eşinize fazla müdahale etmezler, yada eşin onların etkisinde kalıp seni üzmez dilerim.
Allah yardımcın olsun,
Mutluluklar dilerim...

Evet cok baglı, yanı soyle onlar ıstanbulda dııl o yuzden her ay ıkı haftasonu gıder annelerının yanına, annesıne babasına sormadan adım atmaz yanı herseyı detayı detayına onlara anlatır ve sonra hareket eder. Maddı olarak zor gecmemıs yanı orta halde bır aıle, anne baba ıkısı de calısıyormus, kasabada yasıyorlarmıs evlerı varmıs.
Allah aşkına böyle bir sunepe karakterin nesini seviyorsunuz??
Kendi ruh sağlığınız için bir terapiste gidin ve bu tek hücreli amipten kurtulun kendine yeni bir ev arkadaşı bulsun.

Yanı tabıı sevıyorum zaten sevdıgımı dusundugum ıcın evlendım hıcbır seyı olmadıgını bıle bıle ıyı bırı cok evlenmek ıstıyor benımle dıyıp ıste evlendım :KK43:
Aynı şekilde berbat sevilmeye layık biri olmadığını anladigin için de bosanabilirsin.
Yoksa hayatın komple üzgün surat şeklinde geçecek kanımca.

En mantıklısı bu su anda ev varken kıraya gıtmek hıc ıstemıyorum ama baska turlu olmayacak
Hayır işe yaramaz gene kendi harçlığından kisar ailesine gönderir bi şekilde.
36 yasinda adam değişmez , ki o halinden memnun değişmek de istemiyor.
Ev sizinmis zaten valizini verin eline ailesinin yanına gitsin.
Daha gencsiniz güzel insanlar tanırsınız sizin de mutlu olmaya hakkınız var.

Kendine harçlık alıp ailesine mi veriyor benim algı sistemimmi çöktü ve siz hala bu adama eşim diyorsunuz neden evlenmiş ki bu adam bide sizin evinizde oturup kira vermeden ee ne kadar sırtınız da taşıyacaksiniz

Ben böyle adamı kapının önüne koyar, sevgili babacığının yılbaşı için yazdığı mesajı süresiz zamana çevirirdim.
Böyle evlilik de olmaz, koca da
Koca ise hangi konuda??
Bu mu yani tek olay?

Inan her an benden vazgecebılecek bırı. Donup arkasını gıdebılecegını hıssedıyorum. Bır kere cok hastaydım aılesının yanına gıtmek ıstedı o sırada gıtme dedım vurdu kapıyı gıttı.. :KK43: baska sehırdeler haftasonu orda kaldı sonra ıs oldugu ıcın geldı mecburen :KK43:

BOŞAN.

Allah yardim cin olsun esinin çok hataları var. Evli bir bayana bosan demek hiç icimden gelmez. Ben olsaydım karşılıklı güzel dille sorunları çözmeye çalışırdım. Eğer karşı taraf hiç ılımlı yaklasmiyorsa ayrılmayı denerdim. Boşanmak da çok kötü ya allah yardım etsin böyle huzursuz aile yasanyalara. Amin

Back