Esim :((

Inan her an benden vazgecebılecek bırı. Donup arkasını gıdebılecegını hıssedıyorum. Bır kere cok hastaydım aılesının yanına gıtmek ıstedı o sırada gıtme dedım vurdu kapıyı gıttı.. :KK43: baska sehırdeler haftasonu orda kaldı sonra ıs oldugu ıcın geldı mecburen :KK43:
Ve sen bu adamla hala evlisin pes sana değer vermeyen bir adamla hala yaşayarak fantezi mı yapıyorsun yazık değil mi sana neden kendini BUKADAR degersizlestiriyosun

Benim eski eşimde de aynı huylar vardı evi benim geçindirmemi istiyordu. Kendisi de 4 bin lira maaşı olduğu halde benim param yok dışarda yemek yiyorum araba bozuldu tamir ettirdim 200 lirayı yolda düşürdüm vs diyordu.gizli birikim yapıyordu. Boşanıyoruz.benden sonraki hayatını düşünüyormuş demekki

tek ve en güzel tavsiye eğer arada çocuk yoksa kurtarmaya çalıştıysan olmuyorsa zorlama boşa gitsin

Çocuklarının evli olmasinı bir türlü kabul edemeyen ailelerin çocukları ve ana baba kuzusu erkekler bir zahmet evlenmesinler ya! Evlenipte başka insanların başlarını yakmasinlar.. şurada en sinir olduğum ve uzuldugum konulardan..

Biran once esini borca sok canim baska turlu akillanmiyorlar. Ben her ay bisey cikariyorum bprctan firsat bulup ailesine para veremiyor.

E ama gereksiz gördüğü evi bir kenera atıp ailesine para yolluyor.ve durumlar belli ise göndermendeki amaç ne sayın kocacım diyin.Valla çok zor hayatınız kolaylıklar dilemekle beraber pederin konuşması acayip saçma geldi şuan orada değil yanımızda olman gerekli idi ne demek yahu !!!Hani yanımızda olsaydınız çok mutlu olurduk demesi ayrı tekil konuşması ayrı.Şaşırtıcı!!!

O kadar uzuluyorum kı bu duruma :( ve hep kendı tek basına gıdıyor bana sen de gelır mısın bıle demıyor ben dedıgım zamanda ben gıder gelırım sen yorulursun sımdı dıye bahaneler uretıyor. Her gıttıgınde nerdesınız napıyorsunuz dıye sorsam annemlerı yemege cıkardım ya da alısverıs yapıyoruz oluyor cevabı. Bır kere de evdeyız annem su yemegı yapmıs yıyoruz ya da sana selamları var olmuyor :(

Aileniz size yakın mı oturuyor ? .
Siz Eve alış veriş yapmayın listeyi ver kocanın eline alıp getirsin almazsa git annende ye oda başïnın çaresine baksın ailenizin evine yemege çagırmayın . Aylık masraf listesi çıkarın verin eline , sizde maaşınızı ailenize verin ve herkesin dedigi gibi kiraya çıkın resmen altın tepside hayat sunmuşsunuz . Aslında en doğrusu kapının önüne koymak ama neyse .........

Aılem bana yakın. Kendısı zaten cagırsam da gelmez, sen kendın gıt dıyor her zaman.

Bence sana yaptıklarının aynısını sen de ona yap, o ayda iki defa ailesinin yanına gidiyorsa sen her hafta sonu git, yemek falan yapma, o gelince de canım evde bir şey yoktu ben dışardan yedim falan de, o evdeyken onunla ilgilenme saatlerce arkadaşlarınla konuş kahkalar at:KK14:, eve temizlikçi falan çağırma, kıyafetleriyle kendi ilgilensin, hatta kendin için tatil planı yap annenle, sana ne hissettirdiyse bence on katını ona hissettir:KK62: Sen hastayken kapıyı çarpıp çıkan adama her şey müstehak :KK62:

Tamam canım yapıcam, en azından yapmaya calısıcam ıcım rahat etmese de. Cok kırdı benı cok :(

O kadar uzuluyorum kı bu duruma :KK43: ve hep kendı tek basına gıdıyor bana sen de gelır mısın bıle demıyor ben dedıgım zamanda ben gıder gelırım sen yorulursun sımdı dıye bahaneler uretıyor. Her gıttıgınde nerdesınız napıyorsunuz dıye sorsam annemlerı yemege cıkardım ya da alısverıs yapıyoruz oluyor cevabı. Bır kere de evdeyız annem su yemegı yapmıs yıyoruz ya da sana selamları var olmuyor :KK43:
:KK57::KK57::KK57:Acilen çözüm üretmelisiniz ya !!!
Nasıl bir aile nasıl bir kocadır bu:işsiz::işsiz:
Yok artık ya nasıl rahatlık alllah aşkına eşi evde kendisi ailesi ile AVM yada yemeklerde sizsiz.
Hani bir olur iki olur bu nasıl bir sabırdır sizdeki
Ben olsam Allah korusun çoktan çatlar ve sanırım iş çığrından çıkmıştı.
Buradan üzüldüm gerçekten sizi soktukları duruma....

:KK57::KK57::KK57:Acilen çözüm üretmelisiniz ya !!!
Nasıl bir aile nasıl bir kocadır bu:işsiz::işsiz:
Yok artık ya nasıl rahatlık alllah aşkına eşi evde kendisi ailesi ile AVM yada yemeklerde sizsiz.
Hani bir olur iki olur bu nasıl bir sabırdır sizdeki
Ben olsam Allah korusun çoktan çatlar ve sanırım iş çığrından çıkmıştı.
Buradan üzüldüm gerçekten sizi soktukları duruma....

Iste ben de su an kırgınlıktan uzulmekten doldum doldum doldum :( benı kaale almıyorlar aılemı kaale almıyorlar cok uzgunum :(

Iste ben de su an kırgınlıktan uzulmekten doldum doldum doldum :KK43: benı kaale almıyorlar aılemı kaale almıyorlar cok uzgunum :KK43:

PEKİ ailenize bu konuları açtınız mı ?
Çözüm olarak size sundukları nedir ?
Yani bu belliki siz izin verdikçe musamaha gösterdikçe devam decek
Sizde bundan hatta kim olsa mutlu olmayacak
Planınız nedir ?

Back