Esim :((

Ama boyle devam edecegını bılemedım, ben para bırıktırırız ev alırız dıye dusundum :KK43:

Hatanız burda zaten.Bu konuyu daha ailenizin evine geçmeden konuşup halletmeniz gerekirdi.
Oraya geçince değişeceğini düşünmek hata.Karşınızdaki adamın önce bu fedakarlığa layık olduğunu görmeliydiniz.Halbuki o sizi enayi yerine koymuş minnet duyacağına.

Ben olsam, böyle bir adam için eve kuruş harcamam...
Mutfak masrafını da karşılasın, faturaları da ödesin..
Hatta evden de kiraya çıkın..
Birşeyleri bahane edin...
Ayrıca da eşin seni eş olarak görmüyor malesef, evlilik bu değil.. Sizinki iş anlaşması olmuş..
Bu arada sana karşı nasıl? aşk var mı?, ilgili mi? ev işlerinde yardım ediyor mu?

Ben olsam, böyle bir adam için eve kuruş harcamam...
Mutfak masrafını da karşılasın, faturaları da ödesin..
Hatta evden de kiraya çıkın..
Birşeyleri bahane edin...
Ayrıca da eşin seni eş olarak görmüyor malesef, evlilik bu değil.. Sizinki iş anlaşması olmuş..
Bu arada sana karşı nasıl? aşk var mı?, ilgili mi? ev işlerinde yardım ediyor mu?

Ev ıslerınde soyle, yanı bır abla var anneme yardıma gelen bana da haftada 1 gun gelıyor genel temızlık yapıyor, kıyafetlerımız genelde ısımız geregı takım elbıse tarzı oldugu ıcın kuru temızleme oluyor mecburen ama mesela evın supurulmesı gerekıyor o an, alır elımden sen yprgunsun der yapar. O konularda cok ıyı uzun sure yalnız yasamıs herseyı yapabılıyor, utuye yardım eder, yemek yerız masayı toplar.

Aska gelınce oper koklar sarılır ama cok tutkulu bır ask hıssetmıyorum.

Ben onların yanında cok vakıt gecırmedım ama gecırdıgım zamanlar ıcın soyluyorum genelde babası konusuyor, babası boyle ders verıcı hıkayeler anlatıyor, ve babasının klasık lafı ne yaparsanız yapın benden onay alacaksınız sızın aklınız ermez (esımle benden bahsedıyor) ablası da cok konusuyor, esım de dınlıyor, annesıyle de her gun muhakkak konusur telefonda mın yarım saat. Onun dısında devamlı whatsapp dan mesajlasır annesı babasıyla ve ablasıyla. gun ıcınde ne oluyorsa ıste evde onları bırebır anlatır ne eksık ne fazla aynısını.

Çok tuhaf ya. Valla. Ne duydum ne gördüm böylesini. Koskocaman insanlarsınız. Neden aklınız ermezmiş. Boşanmayı mi düşünüyorsun, nolacak bu işin sonu

Eve gırelım gıbı bır seyler soyledıgımde cevabı hemen soyle sımdı ev fıyatları cok gereksız arttı aldıgın ev o paraya degmıyor, durumlar belllı dııl borclanamayız gıbı seyler soyluyor.
Belki soyleyen olmustur. Sonraki yazıları okuyamadım ama ailene kira vermeyı teklıf et. Teklıf degıl, dırek kıra verıcez de ve o parayı kenara at

Evet doğru demiş babası

Senin yanında değil ailesinin yanında olmalı.sen kimsin ki dimi ama ya ..bırak yol ver gitsin daha esin evliliğin ne olduğunu kavrayamamis..bundan böyle k.pederinde huzurlu olsun ,mutlu mesut yaşasınlar postala gitsin.

Evet doğru demiş babası

Senin yanında değil ailesinin yanında olmalı.sen kimsin ki dimi ama ya ..bırak yol ver gitsin daha esin evliliğin ne olduğunu kavrayamamis..bundan böyle k.pederinde huzurlu olsun ,mutlu mesut yaşasınlar postala gitsin.

Haklısın bazen aılesıyle arasına gırmıs bırı gıbı hıssedıyorum, mesela devamlı bana ıste amcamlar bıE gelmıs tum aıle bırlıkte bır ben orda dıılım felan dıye trıp atıyor sankı benım yuumden ıstanbulda halbuko senelerdır ıstanbulda yasıyor

Canım annem hayatta zaten, o da asla boyle bırseyı kabul etmez, o ev senın zaten dıyor.
o zaman evden çıkın kiraya
annemler kiraaya verecek deyin ve parasınıda siz alın
bence onun biraz sıkışmaya ihtiyacı var sonrada ev mi alsak ki deyin kira ödemektense
ev sahibi olalım deyin
valla kocanın taraf güzel yere çadır kurmuşlar

o zaman evden çıkın kiraya
annemler kiraaya verecek deyin ve parasınıda siz alın
bence onun biraz sıkışmaya ihtiyacı var sonrada ev mi alsak ki deyin kira ödemektense
ev sahibi olalım deyin
valla kocanın taraf güzel yere çadır kurmuşlar

En mantıklısı bu su anda ev varken kıraya gıtmek hıc ıstemıyorum ama baska turlu olmayacak

En mantıklısı bu su anda ev varken kıraya gıtmek hıc ıstemıyorum ama baska turlu olmayacak
siz yavaş yavaş ona itin evin ihtiyaçlarını gelirken şunu al bunu al
yada liste yapın eline verin bunlar bugün alınacak deyin
siz biraz onu zorlayın
eğer size cimrilik yapıyorsa boşanın kocalık görevidir bu siz kendi maaşınızı eve harcamak zorunda değilsiniz çünkü

Cok vazgecmeye calıstım cunku esım sımdıye kadar tum oarasını aılesıne vrrmıs ama bana evlenınce cok mutlu olucaz hersey duzene gırecek felan dıye dıye ıkna ettı.
o zaman mutfak alis verisinide yapma disarda ye kendine kadar al ye. temizlikci cagirma evi bok gotursun o yapsin. bundan sonra beraber temizlik yapiyoruz de. ac kalsin bakalim ne oluyo. mumkunse eve hic alışveriş yapma.

Aynen, ben de onu dedım mesele para meselesı dııl, beraber el ele vermek dedım, bana dıyor kı hayır senın meselen para meselesı :KK43:

Mesela aıleden bırının dugunlerı oldu esım benı goturmedı bıle sanırım onlar ıcın aıleden bırı degılım :KK43:
sizi hic benimsememis o zaman

bir tavsiye yazmak istiyorum ama bu adamın elle tutulur hiçbir yanı yok. 36 yaşındaki birini değiştiremezsiniz. hastayken bile kapıyı çarpıp gitti diyorsunuz. kapatın bu defteri, daha fazla gününüzü ziyan etmeyin bence.

bir tavsiye yazmak istiyorum ama bu adamın elle tutulur hiçbir yanı yok. 36 yaşındaki birini değiştiremezsiniz. hastayken bile kapıyı çarpıp gitti diyorsunuz. kapatın bu defteri, daha fazla gününüzü ziyan etmeyin bence.

O 36 ben de 34 yasındayım :( omur gecıp gıdıyor boyle mutsuzluklarla ve o kadar emınım kı bugun gıtsem umrunda olmaz hayatına aynen devam eder

O 36 ben de 34 yasındayım :KK43: omur gecıp gıdıyor boyle mutsuzluklarla ve o kadar emınım kı bugun gıtsem umrunda olmaz hayatına aynen devam eder

sizinde umurunuzda olmasın o zaman. sizde hayatınıza devam edin. zaten sevildiğimi hissetmiyorum diyorsunuz. ne kaybedeceksiniz. geçen zamanınıza yazık.

Oyle konusulabılecek ınsanlar degıller, esım hep su mantıktaydı, benım ıcın en kıymetlı aılem ve akrabalarım arkadas sevgılı es bunların yerı dolar ama onların dolmaz. Bu da babasının lafı, whatsapp ında bıle oyle bırsey yazıyor, herkes gelır gecer aılen kalır gıbısınden.
Yapmayın market alışverişini falan. Beraber gidelim taşıyamıyorum deyin o yapsın. Sadece kendiniz için harcayın paranzı gerisini biriktirin bir köşede. Eşiniz sizi ailesi olarak görmüyorsa bu iş boşanmayla sonuçlanabilir demektir. Çünkü zaten harcanabilirsiniz onun gözünde. Ev kirasını siz ödüyor sayılırsınız, sizin ailenizin evi. Gerisine hiç karışmayın. Mutfak malzemesi almayı kabul etmezse evde bir şey yok deyip yemek yapmayın. Hem sizinle evlenmiş ailesi gibi görmeyeceği halde hem de kendini besletiyor bedava evde oturup, oh ne güzel dünya.
Şimdi o bütün maaşını veriyor ya, siz bir hesabınıza yatırsanız boşanırken o hesabın yarısını yine ona vereceksiniz. Onunkiler gitmiş olacak. O yüzden güvendiğiniz aileden birisi varsa ona verin onda biriksin derim.
Normalde evliliklerde maddi durumların böyle ayrı olmasına çok karşıyım her şey bir olsun, hesap kitap yapılmasın derim ama malesef adam sizi karısı olarak görmüyor.

Back