• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.926
5.124
398
Merhaba sevgili arkadaşlar hemen konuya geçeyim.

28 haftalık hamileyim. Zor ama risksiz bir hamilelik yaşıyorum.
Eşimle İkimzde ailemize uzak şehirdeyiz ama ailem dışımda benim tüm akrabalar burda eşiminkiler bize 10 saat uzak.

Eşimin memleketine en son ekim ayında gittik.
Eşim 15 ağustosta izne ayrılıp tek başına memleketine gitmek istiyor. Ben yaklaşık 32_33 haftalık hamile oluyorum ben asla gidemem. Kendiside götürmez beni çünkü koy ortamı rahat edemem

ama ısrarla kendi gitmek istiyor bebeğim 2 hafta da önden geliyor onuda sayarsak 34, 35 haftalık oluyorum.
Hayat memat meselemi zorunluluk mu zoraki hal mi var diyorum ailemi özledim bir yıl oldu diyor. Bende hergun ağlamaklı ve sinirli haldeyim nasıl beni düşünmez diye.
Son kavgadan sonra gitmeyeceğini söyledi ama bana
'İnşallah sende hasret kalırsın'
dedi
yani gitmese bile onca laf edecek
Şimdi ben ne yapayım gitse istemiyorum ya brisey olursa tek doğum yapmak istemiyorum olmaz olmaz dersin birşey oluverir her dk uçak yok.
Gitme desem hal ve hareketleri sinirimi bozup beni üzüyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Not =giderse yanıma annem gelecek
Not2= ailesi gelemez hayvanları var inek vs bırakacak kimse yok doğuma bile gelmeyen insalar.

Eşimle İkimzde ailemize uzak şehirdeyiz ama ailem dışımda benim tüm akrabalar burda eşiminkiler bize 10 saat uzak.

Eşim 15 ağustosta izne ayrılıp tek başına memleketine gitmek istiyor. Ben yaklaşık 32_33 haftalık hamile oluyorum ben asla gidemem. Kendiside götürmez beni çünkü koy ortamı rahat edemem

ama ısrarla kendi gitmek istiyor bebeğim 2 hafta da önden geliyor onuda sayarsak 34, 35 haftalık oluyorum.
Hayat memat meselemi zorunluluk mu zoraki hal mi var diyorum ailemi özledim bir yıl oldu diyor. Bende hergun ağlamaklı ve sinirli haldeyim nasıl beni düşünmez diye.
dedi
Şimdi ben ne yapayım gitse istemiyorum ya brisey olursa tek doğum yapmak istemiyorum olmaz olmaz dersin birşey oluverir her dk uçak yok.
Gitme desem hal ve hareketleri sinirimi bozup beni üzüyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Not2= ailesi gelemez hayvanları var inek vs bırakacak kimse yok doğuma bile gelmeyen insalar.
Bunu kendisi düşünmeli. Ses etmez salardim olası sonuçları onun boynuna yük olarak asardim. Hatta sana manen ihtiyaçim var. ben bu çocuğu her türlü doğururum keyfine bak derdim.

dedi
Bunu eşinizin dusunmesi gerekiyor. Ne kadar kirildiginizi anliyorum ama birakin istedigini yapsin.

Evet ama ya ben doğum yaparsam o yokken ya birşey olursa ilk doğumum devlette yanıma sancı anında bile gelmedi bu Allah izin verirse özelde olacak her an yanımda olmasının hayalini kuruyorum ya yine olmazsa
Yani bende gitmesini istemezdim belki orta yolu bulmayı deneseniz doğumdan bir iki hafta sonra gitse belli ki aklına koymuş .. Sizi de çok iyi anlıyorum

O kadar memleket meraklısi ki koşa koşa gider
Tamam gitsin. Gittiği ana kadar güçlü dur haftan gelene kadar da mesafeli görüş öyle canım aşkım geceli gündüzlü mesaj atmadan. Doğuma lütfedip dönecektir herhalde. Olaki olumsuz bir şeyler gelişir de annenle bu süreci yürütmek zorunda kalırsanda doğumu annen haber versin. Bu doğum arefesinde memleket sevdası ona dert olsun sana değil.

Yani bende gitmesini istemezdim ama kendi arzusuyla secmeliydi bunu senin icin zorla kalip sana beddua ediyor takma kafani gonder gitsin Allah korusun dogum felan olursa kendi derdine o yansin sen takma

Ah biraz düşüncesi olsa. Çok özledim diyor tamam ama bende her sene hamile olmuyorum sonuçta ne yapcam bilmiyorum
Siz bir sey yapamazsiniz ki ama iste:( sanirim genc bir ciftsiniz cunku akli basinda olgun bir adam sanmiyorum esinin dogumuna ramak kala 10 saatlik yola gitsin :( cok ama cok haklisiniz ama ona sorsaniz en cok O hakli, siz israr ettikce de irrite olacak, scma sapan dusunmeye devam edecek. Birakin kendi versin kararini, o yokken dogum yaparsaniz da onun keşkesi olsun.

Eşinizin ailesinin yanınıza gelme ihtimali yokmuş. Zaten bebek olduğu için koşturmaca yaşayacaksınız en erken 6-8 aydan önce eş memleketine gitmemiş olacaksınız. Bir buçuk seneden fazla bir süre…
Ben sizin aksinize eşinizin tam gitme zamanı olduğunu düşünüyorum. Aynı şehirde arabası olan yakın dostlarımız ya da akrabanız var ise bir sorun olmaz. Acil durum planı oluşturursunuz.
Sizi tamamen haksız bulmadım yanlış anlamayın ama haklı da değilsiniz.
Eşinizin Ağustos başında izne ayrılması mümkünse daha erken çıksın.

34-35 haftalık neden doğurasınız?
Öyle bir durumda zaten doğurtmak için değil bebeği içerde tutmak için uğraşır dr.lar
Öyle bir durumda hemen gelebilir yanınıza
Anneniz gelecekmiş yanınıza
Hamilelğin son zamanlarını anneniz ile keyifli keyifli geçirmek var neden istemiyorsunuz?
Ben olsam kesinlikle annemi tercih ederdim, birlikte uzun uzun kahvaltılar, yürüyüşer yapardık. Bebeğe hazırlanırdık birlikte
Eşde gidip görsün gelsin sanki nekadar kalacak
Bence abartıyorsunuz

Back