Gitse daha iyiydi. Bunlar unutulmuyor. Hep sancım olduğu için bir şey olmaz diye düşündü herhalde. İlerleyen zamanda sancılardan kese patladı zaten.
24 haftada erken dogum riski ve sancilar yuzunden yataga mahkum oldum bende..ve tayin oldugumuz kimsemizin olmadigi bir sehirde..ve ustelik anaokuluna giden bir cocugum vardi....
Yatmak korku ile yasamak nedir ben bilirim psikolajiden eser kalmiyor kimseyi Rabbim sinamasin...Ama eşim olmasaydi o gunleri nasil atlatirdim ben...Her gece her gun basimi oksayan beni teselli eden bunlarin bir sinav oldugunu gececegini her saat başı soylemeyen esim olnasaydi nasil gecerdi...Gecerdi ama zor gecerdi...Ben ben olmazdim...Esim yapardi butun evin isini bana wc harici kalmak yasak oldugundan aksam gelir yemek yapar, kizimi ve beni doyurur, hafta sonlari kizimizi yıkar, evin tum temizligi ve alisverisini o hallededi...
Ve her gun is yerinden attigi o guzel mesajlari is yerinde olsa bile kalbi kalbimle atan esim olnasaydi nasil gecerdi o gunler...
Cok kez hastaneye kaldirildim sancilarim yüzünden ve ben haftam gec olmasina ragmen serklaj oldum iki kat dikkat ve ozen isteyen durumum vardi...Hastane odasinda o koltukta yari uykulu benimle sabahlayan esim olmasa nasil gecerdi o gunler...Coraplarimi giydiren,bana her gun yanimda oldugunu hissettiren eşim...
Ve biliyormusunuz benim kadin doğum Dr um bana sen ne kadar sanslisin eşin sana nasil guzel bakiyor nasil seviyor dedi...Evet öyle..
Esimin ailesi ile ayni sikintilari yasadik sizin ki gibi ama yanimda oldu...Gorusmek istemiyorsam gorusmem kime ne...Neyin acisini cektirebilir bana...Cunku esim merhametli olduğu kadar da akilli..Gozleri goruyor cok şükür...Ayrica ben bir bireyim ve saygi beklerim sukur ki görüyorum..
Oglunuza gelince aynisini yasadim sanirim hamilelikte yasattiklari sikintiyi devam ettiriyorlar:)) Kalk yat yapmaktan belimde gecmeyen aci gece yarisi kollarda sinir sikismasi bacaklarda hissizlik vs vs...Esim bu surectede yanimda fazlasiyla oldu...Hic bir zman tek uyanmadim esim de kalkti cocugu kucakladi salladi uyuttu..Hadi sen kizimizin odasina gec ben onunla uyurum diye haftada bir kac gun dinlenmem icin bana musade etti...
Peki bziim hic mi kotu günlerimiz olmadi cok oldu evliligimizin ilk yillari zehir gibiydi...Bosanma durumlari vs vs
Ama geçti çünkü olgunlastik ve buyuduk ben 18 esim 23 yasindaydi evlendigimizde...maddi sikintilar aile sikintilari da cabasi...Aştık o gunleri esim ailesinin bizim yani yanımızda oldu...Çünkü o baba olmuştu
Ve benim hiçbir meslegim yok calismiyorum ve inanin sizin yasadiklarinizi yasasam maddi gucumun sıfır olmasina ragmen yoluma bakardim...
Memursunuz paraniz hayatinizi idame ettirecek gucunuz var...Peki siz neyi reva görüyorsunuz kendinize ve cocugunuza...
Ben esinizin kusura bakmayin düzeleceğine zerre inanmiyorum....Erken dogum yapma riskiniz olacak sizi ailenizin yanina birakacak hadi eyvallah diyecek...yaaa eşlik kocalik bumudur degildir bunu sizde biliyorsunuz...Ben en zor animda yanimda olmayan koca yi napayim...Sancim olurdu hastaneye giderdim eşim zirtt is yerinden atlar gelirdi....
Koca diye yaninizda sizin hayat enerjinizi somuren bir asalak tasimayin...bu fenaligi kendinize oglunuza yapmayin....Bu hayat sizede verilmis bir armagan kimsenin üzerinize çöreklenmesine musaade etmeyin
Hersey gönlunuzce olsun