- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- Konu Sahibi okeanoss00
Basitçe bahsettim ama çok laf ettiler. Eşim araya girmese görümcem belki de vuracaktı bana. Kayınvalidem tüm bu olanlar karşısında önce ateşi körükledi sonra kollarını kavuşturup izledi. Napıyorsunuz deyip bir büyük olarak kimseye bir şey demedi. Benim babamın psikolojik rahatsızlıkları var. Eğer konuşursa çok ağır konuşur dönüşü olmaz. Annem bir kaç kez denedi eşim müsade etmedi, konuyu değiştirdi problem yok gibisinden.Annelıgı beceremedıgını düşünmüyorum gerçekten , adil olmayı kocan beceremiyor .
Buarada ettıgınız kavga dıyorum cok sacma yanı cokta buyutulecek bısey soylememıssınız kı esyalarını toplamaya calıssın esın veya kayınvalıdenın o anda cekıp gıtmesı vs hepsı uzerınıze yıkılmıs ama ben sen belkı baskaları daha farklılarını ılla kı duymusuzdur, bu kadar buyutmek ıstesek pekala buyutecek seylerımızde ılla olmustur.
Bıraz annesının tavırlarını , esınde gordum sankı anlattıklarından .
Cok buyuk sorunlar yok evet , ama yerınde olsam bende gorusmezdım evet .
Onun dısında cokta elınde olan bısey degıl, esının bıraz kendıne gelmesı gerekıyor. Annen baban karsısına alıp hıc konusmadı mı , buna ızın vermeyız neden bu sekılde yapıyorsun dıye aıle buyugu konusabılır bence, onun aılesı sızı arkalamayacagı ıcın senın annen baban konusabılır. Benım kızım olsaydı mesela mudahale etmek olarak degıl ama alıp karsıma konusurum , nedır evladım derdın dıye