Eşim

konuyu çözmeden eve gitmeyin. hiçbişey olmamış gibi davranırsanız kendini haklı görecek
annenize bağırması büyük saygısızlık bunu asla alttan almamanız lazım
sizin tavırlarinizda da öfke kontrolü olmadığını görüyorum
mesajla ağzınıza geleni saymakla bişeyleri çözemezsiniz, sakin olmaya çalışıp mantıklı düşünerek hareket edin
alın karşınıza konusun, hissettiklerinizi anlatin ve ona cozumle gidin, sürekli sikayet eder tavırda olmayın. baktınız düzelmiyor ona göre tavır alın
bir de sık sık annenize giderseniz tabiki o bu durumu ciddiye almaz, nasıl olsa dönecek diye düşünür. biraz kendi içinizde çözmeye çalışın sorunlarınızı, evladiniz var öfkeyle kalkıp zararla oturmayın

Gitmek zorunda bırakıyordu örneğin bi sorun oluyordu tatlı dille söylüyordum olmadı kavga ettim olmadı küstüm olmadı sustum o bi süre o düzeliyor sonra ufak bi tartışmada yine aynı sorunları yaşattı öyle her şeyde bırakmadım.hakaret edip şiddete kalkışacağı zaman terkettim
hep evi.dediğiniz gibi alışmış

afedersiniz ama alışmış değil arsizlasmis
şiddete kalkışmak ne demek
bir insanın geçinmeye gönlü olsun bunlar konu değil
bu sefer annenize gitmekten farklı biseyler yapın, ornegin konuşmayın ve ona söyleyin bir süre evliliğimizi gözden geçirmek istiyorum deyin, yani ayrılma sinyali verin
üzgünüm ama kaybetmekten korkmayan erkek bu kadar rahat davranır
sizinki üstüne bir de saygisizlasmis
annenizden ve sizden mutlaka özür dilemeli, bu konuda sakin geri adım atmayin sessiz kalmayın

Dediğiniz gibi yapacağım ve o annemden özür dilemeyene kadar konuşmayacağım onunla.Ama ben zaten annemin evindeyim tartışma burda oldu güya beni almaya gelmişti tartışma büyüdü annem ona kızdı ve o da hiç bi şey demeden çıktı gitti.şimdi kalkıp yarın eve gitsem ama hiç konuşmasam mı etkili olur yoksa hiç gitmesem bi mesaj atsam ve bundan böyle o kendine çeki düzen vermeyene kadar onunla tüm iletişimimi keseceğimi söylesem mi diye düşünüyorum ben de.maalesef ben de artık kaybetmekten korkmadığını düşünüyorum

Sen hic arama sorma sessiz kal bi sure.o merak edecek bi haftaya kalmaz doner gelir.erkekler boyle hepsi ayni degismez.akillari baslarina sonradan gelir.

sizi dolduruşa getirmek istemiyorum sizin kararınız ama annenize de saygısızlık yaptığı için tartışma gereğinden çok büyümüş oyuzden oraya gelip özür dilemeli bence. sadece siz olsaydınız eve gidin derdim.
kendine çeki düzen ver gibi genel ifadeler kullanmayın bana kalırsa.
ondan ne beklediğinizi net olarak ifade edin. erkekler biraz çocuk gibidir, doğru motivasyonla ve basit yönlendirmelerle onu çözebilirsiniz
ailesi hakkında bi süre konuşmayın. kendi yuvanız hakkında konusun, gelecek beklentilerinizle ilgili. yani onunla "biz" olmaya çalışın.
eğer gerçekten sizi seviyorsa toparlamaya çalışacaktır
sıcağı sıcağına siz de üzerine varmayın o konuşmak istediğinde de dediğim gibi bir süre uzak durmak istediğinizi söyleyin.
tavirlariniz sinirli değil tam tersine oldukça soğukkanlı ve sakin olsun.
kaybedecek biseyleri olan siz değil oymuş gibi rahat olun

Eşine ailesini kötülemeyeceksin
Herseyi duyup görmeyeceksin
Eş ailesine politik olacaksın üzgünüm
Politik olma durumu nasıl oluyor ya hiç beceremiyorum
Ve konu sahibi eşiniz ailesine gitmesin istiyorsunuz ama bu mümkün değil gitme desen daha kötü olur ailesine de aşırı bağlı belki kpne eşin bir şeyler dedi o yüzden o da senin onları doldurduğunu düşündü ne konuşuyorlar bilemezsin
Annene yaptığı çok ayıp bu konuda kesinlikle özür dilemeli

Maalesef ben de politik olmayı hiç beceremiyorum

Sen bu tuhaf varlığı adam edemezsin. Anneme bağıran bir erkekle bir dakika bile evli kalmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…