• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim yuzunden ailem beni sildi

Böyle rezil kv, işe yaramaz koca için ailemi asla üzmem, ezmem.
Doğru söylüyor baban.
Her türlü denedin, gördün. Bundan bir b.k olmaz.
Kendine, bebeğine eziyet etmenin anlamı ne?

Böyle böyle yüz buluyor bu çirkefler.
Kadın benim saçımı başımı yolacak ben hala anne diye laf anlatacağım he..
Yaşına, başına, sıfatına bakmam valla:KK14:

O senin yerinde olsaydı bir an bile düşünmez bosardi seni.. Sen niye bu kadar düşünüyorsun ki.. Aileni asla bir erkek için kaybetme gün gelir yapayalnız birakiverir o çok severek evlendigin adam.

çok zor anlayabildim ,karışık olmuş biraz ama benim söyleyebileceğim eğer devam edeceksen önce işini bırakma pahasına dahi olsa kv yolla, aynı evde değil aynı gezegende bile yaşanmaz böyle kadınla.
ben babanı da hakli bulamadım,sen o evde o eziyeti keyfinden mi çekiyorsun ortada bi bebek var,
bozmak kolaydır,eğer oluru varsa yapıcı olmakta fayda var. ama o kv ile aynı çatı altında huzur muzur olmaz bu kesin

Baban hakli. Ama boyle bir konu actigina gore babani dinlemeyi de dusunmuyorsun zaten. Esinle bosan diyecegiz ama bosanmayacaksin, belli. Verecek pek bir akil yok bu durumda.

Oooof çok karışık, git bebeğinle ev tut huzurlu sakin yaşa, bebeğine yazık beee, psikolojisi bozulcak.

zorla okudum paragraflara ayırsanız şu yazdıklarınızı :KK14:
ayrıca baban sonuna kadar haklı ben olsam seni çoktan silmiştimo_O
rezilliğe ezilmeye aldatılmaya alışmışsın senin için yapılacak bir şey yok verilecek fikir yok allah
babana sabır versin

Yarisini anca okudum onun da yarisini anca anladim.türkçeyi katletmiş sin

ne bebegi arkadasim ne bebegi, birak su koca musvettesin alsin anasiyla gecinsin mutlu mesut
git anne babanin elini op siz haklisiniz ozur diliyorum, bosuyorum bu adami de

nasil katlanirsin bunlara, sen insan degilmisin, senide bir ana dogurmadimi, hic mi kendine saygin yok yapma Allah askina bir gun daha kalma o evde
esimi annesi dolduruyor diye kendini kandirma, bahaneler uretme, adam gibi adam olsunda doldurusa gelmesin ozaman, sana azicik deger verse bunlari yapmaz

Bence babani dinle hep prblemler olmus, sen alieni terk edip kaçmissin ! Esini secmissin o sana deger vermemis bu adamdan sanä hayir gelmez odunu bükemezsin , yazik bebeginiz olmus hep fedakaligi senmi yapcan ne kadar gücün var , esinde annesiyle mutlu bahtiyar olsun kv olarak gelinimi cok sansli görüyorum o benim kizim , çocuklarimi üzemem ne anneler var okudukca hayret ediyorum su zamanda

Ya kv kim oluyor da sana el kaldırıyor. Sen buna nasıl müsade edersin. Ve de anneme kul köle olacaksın diyen bir adama hâlâ dönmeyi mi düşünüyorsun. Ve hâlâ çocuk için dönsem mi falan... 40 tane çocuğum olsa böyle adamla bir gün yasamam

Back