Eşim Yalnız Kalmak İstediğini Söyledi :(

Başınız sağ olsun ancak burada herkes farklı farkı pencerelerden "eşinizin bakış açısı" baz alınarak yorum yapıyor. Sizin burada ulusa sesleniş yapmanıza gerek yoktu. Bu yazdığınız destana bakarak da çok fazla duygusal olduğunuzu ve psikolojik destek almanızın çok daha doğru olacağını düşünüyorum. Herkes yaş sürecini hele ki böyle zor bir hastalıktan sonra ise kaldıramaz. Ayrıca konunun kapatılmasını da siz talep edemezsiniz. Sayın begonvil hanım gelsin.

Kendi babanızı kendiniz içinize ağlaya ağlaya traş ettiniz mi
Burası çok içimi yaktı. En son babam traş olmak istemişti hastane odasında.. Trasın sonlarına doğru baygınlık geçirmiş, gözlerini açamamıştı.. 7 sene oldu. O acı, o sızı hiç geçmedi

Gercekseniz basiniz sagolsun. Cogu kisi size hak verdi aslinda. Esiniz size sadece kendisini hakli cikartacak tek tuk birkac mesaji gostermis.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir insanın acısı, baba özleminden bile acaba aldatıyor mu, ölümü abartıyor diyen mide bulandırıcı yorumlar yapan sahısları vicdanen biz kaldıramıyoruz. Bu forum google dan aramalara açık sonucta ve bu adamı daha fazla üzmemeli.. zaten yanında olmayan bir eş, ve burada ki iğrenc ağızlar yeterince üzdü… konuyu lütfen kapatın.. Kimse yorum yapamasın. iyi geceler

Yok okumadım o yüzden iddialaşmıyorum eski konularını bilenlerin hepsi böyle diyorsa vardır Bi bildiğiniz.

Anne baba acısını nedir bilmiyorsunuz sanırım.
Bilse konuşur mu ? Damdan dusenin halini damdan düşen anlar. O yüreğini tırmalayan acı kalbinin paramparça oluşu hayatın anlamsiz gelişini nerden bilsinler.

Bir gün bi adama bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim sadece anlasılmak isteyen bi adam…
Ve çok sabırlı bir adam. Sürekli ikinci plana atılmış hep başkalarını düşünen karısının bencilliği de ezilmiş. Ama en çok da yaralı bir adam. Evet bir tek babası ölen o değil ama onun bir tek babası vardı o da Gitti.

Bilmediğiniz acının ahkamini kesmeyin o zaman. Allah babanıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin.

Söylenmemesi gereken şeyler söyledim yazdı ilk konusunda. Belki çok ağır ve bencilceydi lafları. Benim babam da aynı süreci yaşadı ve vefat etti. 4 ay geçmiş, kalk anamlara gidelim, gezmeye gidelim, evde misafir var gel gönüllerini eğle diyen eşten soğumasın da ne yapsın? Anladığım kadarıyla çevrelerinde ne kadar insan var hepsini taziyeye çağırmış. Konu sahibi bana biraz "herkes gelir yapacak bir şey olmadığını söylerse ikna olur kabullenir" i denemiş gibi geldi. Benim kocam "tek senin baban mı öldü " dese ben boşanırdım ama demedi. Ne söylersen ben dinlerim dedi.

Herkesin yas tutması farklı, demek ki kocası çevreyle iletişimi kesip kendi halinde kalmak istemiş. İnsan görmek istememiş, kendi içinde hesaplaşmasını bitirmemiş. Ne zaman yapacak bir şey kalmadığına, babasının ölümüne kimsenin engel olamayacağına kimsenin onu kurtaramayacağına ikna olur anca o zaman düzelir.

İyi günde gezelim gidelim yapalım edelim denir de kötü günde şartsız şurtsuz yanındayım seninleyim denir. Ay hadi ne zaman bitecek ya diye insan darlanmaz.

Begonvil kendini mi akladın gülüm

Bugün burası baya karıştı yahu Gerçek misiniz bilmiyorum ama öyle olduğunu var sayıyorum. Evet çok acımasız insanlar var ama baba ölümünü de fake bir konu açıp trolleyeceğini düşünmüyorum. Öyleyse de yazık bizim insanlığımıza. Yazıda çok içtendi çünkü.
Başınız sağ olsun, Allah size sabır versin. Ama lütfen şunu unutmayın, burada çoğu kadın size hak verdi. O birkaç yorumda muhtemelen konunun genelini bilmemesinden kaynaklı.

Taziyeye değil ailesi oturmaya geliyor neymiş niye sadece selamlasip yüzü asık oturuyormuş. Ailesiyle sen şakrak eglenmiyormus. Zaten kocası da üyelik açıp uzunca bir mesaj yazmış.

Son düzenleme:
Bu ne şimdi? Bizim muhattabımız siz değilsiniz. Çoğu kişi de eşinize hak vermemiş zaten. Millet sanki küfür etmiş gibi ne bu celal? İkinci ağızdan dinleyip kendi bakış açımıza göre yorum yapıyoruz. Bu kadar netseniz gidin boşanın.

Adam söylemiş zaten, ya sen ailenin yanına git ya da ben otelde kalayım demiş. Adam üst düzey yönetici, kazancı çok iyi yıkatır çamaşırını otelde. Bana inandırıcı geldi çünkü benim babam da aynı hastalıktan aynı süreçlerden geçti vefat etti. Yaşatmaya kurtarmaya çalışırken ellerinden kayıp gitme hissi gerçek yani.

Kocasının ne yaptığı nereye gittiğiyle ilgilenseydi az çok anlardı aldatılıp aldatılmadığını. Almış eline fotoğraf makinesini dağ bayır gezip kuş böcek fotoğrafı çekiyor yazmış. Kendi de arada bir gidebilirdi eşiyle, onun yerine izin al anamlara gidelim diye darlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…