Eşim Yalnız Kalmak İstediğini Söyledi :(

E uzatmasın o zaman be annem,bassın gitsin öyle değil mi? Bu kadar beklediği hata. Anlamsız yani.

Bunun eski hesabındaki konusuna ve mesajlarına da bak, korkunç bir kadın bu.

Bunun eski hesabındaki konusuna ve mesajlarına da bak, korkunç bir kadın bu.
Öyledir mutlaka.
Adamı da mal gördüm ben açıkçası. İlk hatasında göndermezse aha böyle çeker durur.
Kimse kimseyi çekmemeli bu devirde.
Babasının ölümüne kadar kimbilir neler yaşandı. Zamanında ayrılmazsan ne diriye ne ölüye saygı beklememelisin.

Dedim zaten bu adam hala seni boşamadıysa ona da müstehak. Kimseye acıdığım yok, bi şekilde yaşıyorsan böyle, çok da şikayetin yok demektir, beslendiğin bir yer mutlaka vardır. Konfor alanı şeysine her zaman hak vermiyorum.

Bu adam dediğin gibi onun için etiket. İşiyle mal varlığıyla millete hava atabileceği biri. Asla kocasını sevmiyor.

Benimde aklıma bu geldi.

Babam oldukten iki ay sonra anneme de parkinson demisken doktorlar ,eşim onunla ilgilenmedigimi soylemisti ve sonraki süreçte benim de iliskim bozuldu ve ayni sizin eşiniz gibi gercekten uzak kalmak istedim.Eşimi bi süre görmek istemedim net bi şekikde.Şimdi nispeten iyiyiz ama ayrı da kaldik .Siz hayatınizda hicbirsey eksilmedigi ve bozulmadıgi için eski evlilik atmosferini geri ariyorsunuz ama hadi geçti bitti eskiye dönelim bir süreç değil bu.Yakinin hastaligi ve ölüm süreci.O yüzden siz cok caba sarfedin ki ,eşiniz biraz yaklaşsin.Şu iyi gelebilir mesela her durumda yanindayim seni yalnız birak mam sözü.Umarim gec kalmamissinizdir.Gelen misafirle de konusmasin anlayislia karsılasin misafiriniz de zaten aileniz degil mi

O gün sorgulamaz 4 ay sonra aklı başına gelince gayette sorgular.

Ölüm acısı yaşamış olabilirsiniz ancak o kişilerin anne ya da babanız olmadığı belli oluyor sizin de. İnsanların duyguları hakkında son kullanma hakkı olduğu tavrından çıkarsanız ben de yorum yapmam. Haksızca yapılan yorumlar insanı çileden çıkartıyor,bu konu eşin aldatması konusu değil. Tecrübenizi doğru konularda yansitabilirsiniz.

Eşiniz bi psikiyatriye mi görünse acaba yaşadığı şeyler kolay deyil ama bu süreçten çıkması lazım ölenle ölünmüyor ki

Yanlış tesbit. Babamı kaybettim, ben de herkes gibi ölüm acısı yaşadım, bu konuda da gidip kimseye sataşmadım,kimsenin benim acıma saygı göstermesini de beklemedim. Beklemeyi doğru bulmadığım için.
Yorum benim,haklı veya haksız,kimseye yorumumla ilgili hesap vermek zorunda değilim. Etrafımda acılarını paravan olarak kullanan insan da çok. Bunu buraya yazarken kimseden izin almak mecburiyetinde de değilim.

yo daha önce de yapılmıştı.
hemde o zamanın popüler üyelerinden birinin eşi tarafından. bu beyefendi gibi de kibar değildi.
Valla benim eşim değil üye olup paragraf yazmak okumak için vakit ayırmaz gider kendi işiyle ilgili şeylere göz atar. Burda çizilen profil bu konulardan uzak durmak isteyen konusu açılınca kapatan bi profil üstelik. Ben işinde gücünde olan birine göre yorum yapmıştım.

Ay en terbiyeli sizsiniz. Isinize baki. Sizene benim yorumlarimdan. Empati kralicesi ya

dogru söylüyorsunuz ölenle ölünmüyor hadi ilkokul ortaokul caginda bir cocuk olsydi anlardim da koskocaman evli barkli olmus adam yas tutacaksada tutsun fakat bunun yükünü sana yüklemeden ne yapabilirsinizki babasi vefat etmisse Alllah rahmet eylesin ecel gelmissse hersey bahane sanki kp mhasta yatarken siz gününü gün ettiniz vur patlasin cal oynasinmis gibi esiniz sizin onun acisina ortak olmadiginizi mi ima etmek istiyor bilemedim eger bu olumsuz seyleri yasatmadiysaniz esinize hicte üzerinize alinmayin bazen ne yaparsan yap görmek istenmeyince yapilan fedakarlik vs görünmüyor kendini bos yere üzme ne kadar üzerine gidersen kendini okadarda hakli zannedecektir gözden coktan cikartmissa seni evliliginizi cokta yapilacak birsey yok insanlar gecinmek icin mutlu güzel bahaneler bulmali hata kusur ararsak o kadar cok ki kimse kimsenin yzüne bakacak yüzü olmaz hakkinda hayirlisi olsun üzülmeyin

Tamamen uydurma konular. Eski nicke de bakınca belli oluyor zaten. Eşşek kadar adam çocuk mu zorla enişte ile görüşecek de, izin alıp mezara gidecek de. Neyse diyelim gercek konu, kadın ne kadar bencil ve sorunlu ise adam da o kadar ne istediğini bilmeyen, şımarık birisi. Herkesin acısı olabilir ama kimse de kimseyi sürekli çekmek zorunda değil. 21 yaşında yurt dışına çıkıp 6 sene çalışmasını bile dram gibi yazmış. Aşırı arabesksiniz. Herkes ayrılıyor 17 yaşında evinden okuyor çalışıyor, aç kalıyor neler neler yaşıyor. En sevmediğim insan tipi ya sürekli dram şikayet. 2 senedir bu durumu asamadiysaniz bir destek alın, ben bu kadar bütün yukumu başkasına atmaya utanırım açıkçası. Eşinizden zamanında gerekli desteği göremediyseniz o zaman düzgünce isteseydiniz. Kafanızı açıp okuyacak hali yok, o kadar akli da yok belli ki. Siz yıllar önceki konudan beri bu kadını haklı olarak sevmiyorsunuz ve bu acıyı da ayrılmaya bahane ediyorsunuz. Haklı çıkmak için de asla kabul etmeyeceksiniz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…