Eşim Yalnız Kalmak İstediğini Söyledi :(

E uzatmasın o zaman be annem,bassın gitsin öyle değil mi? Bu kadar beklediği hata. Anlamsız yani.
İlişkiler internet sekmesi değil ki kapatıp çıkasın. Bir sürü farklı değişkeni var. Zaten karar almak için düzgün bir psikolojide değilken bir de boşanmak gibi ağır bir süreci kaldıramayacağını düşünmüştür. Ayrı kalıp toparlandıktan sonra yoluna bakacaktır.

Öyle yaptıkça yara almaya devam eder. Kestirip atmadıkça düzelmeyecek tek şey evlilik bence.

Tabi bu benim görüşüm,farklı görüşlere saygım sonsuz.

Siz eşinizi zerre anlamamışsınız
Kanserle mücadele hayatın diğer yanlarıyla tamamen alakasız sürekli dibe giden, sonu belli, çaresizliğin en üst seviyede yaşandığı bir alan.
Benim ki 9 yıl sürdü, annem öldükten sonra hayatımdaki her şeyi değiştirdim, o mücadele beni değiştirdi çünkü, bunun yas süreci ile ilgisi yok. İnsanlara bakışım, dostluk anlayışım, sevgi anlayışım her şey değişti. Eşiniz baba acısını size yüklemiş değil, vermediğiniz desteğin cezasını çekiyorsunuz hepsi bu. Şu süreçte vicdanı rahat olsun diye yalnız kalmalıyım diyor ama ben kendimden biliyorum ki ruhunda çoktan silmiştir sizi

Ben sizi taşlamadım ki,önceki yazdıklarını özet geçtim

Hayatta her şey kadın-erkek ilişkileriyle alakalı değil ya. Adamın babası can çekişmiş aylarca. O hastane senin bu şehir benim babasını taşımış. Bu bile insanı o kadar yorar ki. Üstüne kardeşlerinden destek görmeyi bırak, babası öldüğünde umurlarında bile olmamış. Beraber büyüdüğün insanlardan şunu görmek bile insanın hayata bakışını kökten değiştirir. Bunlar yetmemiş gibi eşi gelmiş tek babası ölen sen değilsin diyor, ailemle ilgilen diyor. Ben kapının önüne koyardım da adam merhametli biri belli ki.

Duygularını ifade etme şekli çok kadınsı
İşte bazıları öyle. Yalnız karısı ile aynı yazmıyor o dikkatimi çekti. Birbirinden farklı geldi, vallahi burada herşey mümkün yanlız eğer doğru ise adama üzüldüm. Aşırı anlayışsız ve bencil bir karısı var. Bir de hiç aklı yok buradaki mesajlar adama gösterilir mi ? Hadi gösterdin diyelim bari eleştiri yapılan mesajları gösterseymiş bak haksızlık etmişim diye ki onuda yapmaması lazım.

Duygularını ifade etme şekli çok kadınsı
Yalnız bir dk, paragrafları ayırma şekli benziyor gerçi. Sadece kelime seçimleri biraz farklı. Şüphelendim bak şimdi.

Eğer kadın yazdıysa eşi gibi yuh derim yani hasta mı ne ? Üşenmeyip detayına kadar nasıl yazdı ne hissettiğine kadar. Ayrıca eline ne geçecek ki bu kadının eşi gibi yazınca. Kendini haksız çıkarıyor işte beynim yandı akşam akşam

E adam gitti tamam da konu sahibi neden banlandı , ikinci üyelikten mi ?

Bu hangi sizofrenik vaka oluyor sayın terapistler

Eee karısını suçlaması garip geldi işte bana. Kadın yanında olmamış ama adamda bahane aramış gibi. Kendi kardeşlerine hiç ses etmemiş.
Sizin başınız sağolsun. Allah sizlere uzun ömür versin.

Ne yapabilirdi mesela bu hanımefendi eşine? Nasıl teselli edebilirdi? Sanki ne yapsa aynı şeyi diyecek gibi geldi bana. Ama gerçekten biraz bencilce olmuş

Adamın yaşadığı yas değil suçluluk duygusu, yetememe, ondan ağır geçiriyor bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…