Bir şey, olamayacak kadar mükemmel görünüyorsa değildir. Siz çocuk bakmak değil çocuk şekillendirmek istiyorsunuz. Burada yazdıklarınız hep bütün annelerin onaylayacağı şeyler ama ben dozun farklı olduğunu düşünüyorum. Dediğim dedik ve hatta "madem ben bu adamla evliyim ve çocuk da burada kalıyor, her şey benim istediğim şekilde olacak" diyen bir yanınız var. Çocuğa kafayı takmışsınız. Evet yemeğini temizliğini yapmak uykusunu dersini düşünmek güzel, bunda hemfikirim. Ama siz biraz da babasından takdir sevgi ilgi görmek için yapıyorsunuz. Görmeyince çocuğun üstüne daha bir gidiyorsunuz bunaltıyorsunuz. Burada bile takdir iyi yorum alkış arıyorsunuz. Biraz eleştiri geldi mi eşimin yatıp kalktığı kadından olma çocuk diyorsunuz. Yani üzgünüm ama bu olmaz, adam sizden çocuk bile istemiyor çünkü aile kurma derdi olmamış. Ev temiz düzenli olsun, hem benim hem çocuğun ihtiyaçları giderilsin, kızım geldiğinde de bütün ihtiyaçları görülsün diye evlenmiş sizinle. Ben, gerçek en derindeki bilinçaltındaki düşüncelerinizin bu kadar anaç karşılıkısız saf sevgi olduğunu algılayamıyorum kusura bakmayın.