Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

ortak hesap açtırın parayıda oraya yatırın olsun bitsin..

Bence eşiniz paranızla veya altınızla birşey gerçekleştirme hayali var , yoksa niye bu konular olsun ki yakında rengini belli eder ve genelde senin o ne karar alırsa onaylamanı isteyecek , baştan alışmasın bence tepkini koy , de ki her ne yapacaksak beraber karar verilip o şekilde para ve altın harcanacak , para meselesi sadece erkeği alakadar etmiyor ,

yoooo gayette sen acmışsın konuyu

Yoo artık ya...

Nasıl evlilik arkadaş bu?

Çocuk yapmak için mi evlendiniz?

Hani sevgi, saygı, güven...

Beni yanlis anladı diyip hala aynı şeyi devam ettiriyorsunuz. Yemin ederim adam eksik anlamış.

senin benim mi var derse evet haklısın senin benim yok o halde benim hesabıma yatırmanda da sorun yok diyeceksin bu kadar basit.

kendimden örnek veriyim bizimkide ortak kasaydı eşim bütün altınlarımı almış şuan boşanma davamız var eşyalarımı görümceme vermiş şuan ne eşyam ne param var.bir de bebişim var ona bir bez bile getirmedi.düğünde 6 bilezik takmışlardı bizim tarafta 10 tane takmıştı. bizimkilerin taktıgını bile almış .bence altın kadının olmalı keşke hiç konuyu açmadan kendinize kasa açıp koysaydınız bence kimseye güvenmeyin ilerde ne olucagı hiç belli olmuyor

sen de kendi üzerine yatırma çabasındasın
eşin de.
parayı ikiye bölün, yarısı senin olsun yarısı onun

para muhabbetiyle başlayan evlilik sonra istenmeyen noktalara gelebilir

Kadın ilk günde son günde kendini düşünmek zorundadır. Kadın için dirençtir bu.
Dünyanın binbirtürlü hali var. Burada oldukça fazla örneklerini görüyoruz. Bugün canciğer olan yarın düşman oluyor.
Evden kovulan, dayak yiyen, parasını pulunu harcayan, savuran erkekler görüyoruz.
Ne malum 2 gün sonra başına gelmeyeceği?

Konu sahibesi arkadaş diret, o para senin hesabına yatacak. Tabiki ikinizin parası evli kaldığınız müddetçe. Zorda çıkmazda kaldığınızda birlikte karar verirsiniz kullanıp kullanmayacağınıza.
Onun dışında senin hesabında olmasının bi sakıncasını görmüyorum.
Mademki senin benimmi var diyor, sen benim hesabıma yatıralım dediğinde 'Tamam' demek bukadar zor olmasa gerek.
Ama cümle kurarken biraz dha özen göster derim, ani tepkilerle ağzından yanlış şeyler çıkmasa daha iyi olurmuş.

Daha 15 günlük evlisiniz fakat esinize senin paran benim param yok benim hesabım gibi seyler söylemişsiniz. Evlendikten sonra hersey ortak olur bunu unutmayın. Sen ben olmaz BİZ olur.
Esiniz tepki göstermekte cok haklı. Benim esim duyarsa bana benim hesabıma yatsın illa diye ısrar etse hakkında hiç hoş seyler düşünmezdüm.

Hah işte olayda bu
Örn araba benim üstümedir
Birikimimız benim üstüme
Ev alırsak oda senin üstüne olsun diyor eşim yok ortak tapu olsun diyorum masrafıa ne gerek diyor

Evet senin söylediğin nedenlerden dolayı üstümde olmasi rahatlatıyor
İlk yollarımızı ondaydi bana sormadan araba almıştı

Sok oldum daha şimdiden ayrı sızın herseyınız araya para sokulurmu ya ustelik dugun takıları ıkınızın ... Nıye bı taraf sahıplenır... Üç kurus için boyle yaparsanız esınız sıze sogudugu zamanda oturup aglamayın.. Ben butun hepsını esıme verdım tıcaret yapar yada degerlendrır düşüncesıyle... Bana gorgusuzluk gıbı geldı ...

Ben düğün takıları için şöyle düşünüyorum;eşimle ikimizin düğünüydü orda takılan takılarda onunda Hakkı var bana göre,be baş edemeyince ne yapdım dersiniz ailemin takdığı bilezikleri anneme verdim anne al bunlar bozulup gideceğine sende Kalsın dedim verdim,eşimede geri kalan ne varsa gerdanlık hariç al ne halin varsa Gör dedim aha böle kaldısürekli aşkım ver şu ihtiyaç aşkım buraya borç aşkım araba taksidi ev kirası bıktım usandımdı çünkü artık el elde baş başda kaldık şimdi çok pişman geri almaya çalışıyor ama çok zor,arabayıda sattık onun parasıda gitti,

Yani canım MİHİR senindir onu ayrı tut derim,ama geriye kalanları almayı eşin kafaya koyduysa alacaktır yada sen benim gibi bıkıp önüne atacaksın,kolaygelsin

boyle dusunmekte gayet haklisiniz, ortak hesaba yatirin. Bir digeri cekecek oldugunda haberdar edilmeyi talep edin bankadan. Ayrica ceyiz parasi ve mehir sizin hakkiniz, dilerseniz esinizle birlikte yersiniz. Dilerseniz de klozete atar ustune sifonu cekersiniz, sizin hakkiniz olan bir para.

bence her ailenin dinamiği farklıdır.
Bazı ailelerde senin benim de olur ayrılabilir paralar, o kadar büyük dert değil.
Bazı ailelerde tamamen ortaktır her şey.
Bazılarında kadında durur, bazılarında erkekte, neden herkes bu kadar karşı oldu ki.
Bence konu sahibi bu şekilde rahat olmayacaksa elbette eşinden bunu talep etmeli.
Ben böyle daha rahat edeceğim demeli.

Sen ona güvenmiyormuş gibi bana güveniyor musun? Güveniyorsan yatıralım dersen, önce kendini teklif edersen sana paragöz der. Tamam mehir dinimizde var ama çoğu insan bunu peşine dümüyor. Devletin çeyiz parası ise 3 kuruş. Evlenmişsiniz ya karı kocasınız, onun hesabı benim hesabım mı var. Benim aklıma dahi gelmez benim hesabıma yatsın demek.
Sen bu duruma alındın mı bilmem ama ben kocanın yerinde olsam fena alınır ve para canlısı biriyle evlendiğimi düşünüp herkesin çalıştığı kendine derdim. Evin masrafını ikiye bölün herkes üstüne düşeni ödesin oldu olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…