- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 18
- 32
- Konu Sahibi Justholdme_
-
ama farkındamsnz yazdıklarımın bilmiyorum ama o da içten içten kendi hesabına yatırma cabasında neden buda görülerek yorum yapılmıyor.üfff ne sıkıcı ilk günden böyle şeyler üstüne basa basa habire adamın kafasına çarpa çarpa benim hesaba benim hesaba demeniz.
Henüz 15 günlük evliyim.. düğünde baya takılan nakit paramız çeyrekler ve mehirim oldu.. Benim babam vefat etmişti tek cocugum evlendiğim için aylığım kesildi babamdan dolayıda çeyiz parası alacağım 2 3 ay sonra direk olarak benm hesabıma yatacak.. imam nikahım kıyılırken kayın babam 10 bin liralık mehir söyledi .. her neyse.
Eşimle gecen konuşuyorduk ben çaktırmadan konuyu açtım.. para konusunda bana ne kadar güveniyosun diyerek konuya girdim.. mehir su bu oaralara ve bileziklerime geldi konu.. bende bozdurunca benm üzerime yatsın dedim.. oda senn üzerin benim üzerimmi var felan dedi. çeyiz paranda altında akçede senn üzerinde olsun dedi.. sert bir dille. Bende onlar benim dedim. birazda beni yanlış anladı ben yanlış ifade ettim daha dogrusu uslubum yanlıştı..
herneyse bugun iş yerinde iken mesaj atmış altınlarımızı bozdurlm die bu fiyatta iken bende tamam bozdurlm dedim..
Ogle arasnda gider bankaya yatırırız dedi.. hallederiz felan.. yani demekki kendi üzerne alacak bozdurulan takıları ben onu sezdimm.. bende dedim kii
Benim hesabıma yatıralım olur mu yarın birgün çeyiz param gelince ikisi bir olur daha değerlenir paramız dedim. çeyz paramıda bahane ettim cevap vermedi molası bittiği için öglen ne diyecek bilmiyorum
Ama sezdim kadarı ile eşim kendi hesabına yatırmaya niyetli bende bunu istemiyorum. hayat ne getirir bilmiyorum .. eğeer senn hesabın mı benm hesabım mı var derse ne demeliyim ailem onlar senn kendi üzerime al dıyor.. eşim kendi üzerine alacaksa ben bileziklerimi felan bozdurmam hatta yüzünede demek istiyorum.. açık acık
benm üzerime yatsn .. kendi üzerine alacaksan bileziklerimi bozdurmmcm die ama bekliyorum diyemiyorumda çünkü aramızda bozulacak bu para konularınıda sevmiyorum hiç sizce ne yapmalym yardmcı olurmusnz .. ben mi abartıyorum yada kendi üzerime istemekle bencillik mi ediyorum
lütfen beni yanlış anlayıpda para göz ile yargılamayın.. eşim kendi üzerine yatırma cabasında .. neden böyle anlamıyorum.. madem öyle o neden kendi üzerine yatırma cabasında ki ? o zaman o da hesap yapıyor kafasına göre değil mi?
en mantıklısı ortak hesap ozaman öyle bişey yaptırın.ama farkındamsnz yazdıklarımın bilmiyorum ama o da içten içten kendi hesabına yatırma cabasında neden buda görülerek yorum yapılmıyor.
evet kendisi tamam demedği için ben burya takıldım sorunds tam burada tamam diyemedi demekki benm üzerimde olmssını istemiyoraslında eğer onun ıcın sorun olmasaydı direk tamam derdi sizin sıkıntınız orda sanırım. ben mesla kuveyt turk ıyı diye orda hesap acıcam oraya yatıralım demiştim olur dedi direk o sorun yapmadıgı ıcın bende yapmadım ben gıdemedım eşim gıttı actı yatırdı ama eger sorun cıkarsaydı bende farklı algılayabılırdım.
E paragözsünüz.Henüz 15 günlük evliyim.. düğünde baya takılan nakit paramız çeyrekler ve mehirim oldu.. Benim babam vefat etmişti tek cocugum evlendiğim için aylığım kesildi babamdan dolayıda çeyiz parası alacağım 2 3 ay sonra direk olarak benm hesabıma yatacak.. imam nikahım kıyılırken kayın babam 10 bin liralık mehir söyledi .. her neyse.
Eşimle gecen konuşuyorduk ben çaktırmadan konuyu açtım.. para konusunda bana ne kadar güveniyosun diyerek konuya girdim.. mehir su bu oaralara ve bileziklerime geldi konu.. bende bozdurunca benm üzerime yatsın dedim.. oda senn üzerin benim üzerimmi var felan dedi. çeyiz paranda altında akçede senn üzerinde olsun dedi.. sert bir dille. Bende onlar benim dedim. birazda beni yanlış anladı ben yanlış ifade ettim daha dogrusu uslubum yanlıştı..
herneyse bugun iş yerinde iken mesaj atmış altınlarımızı bozdurlm die bu fiyatta iken bende tamam bozdurlm dedim..
Ogle arasnda gider bankaya yatırırız dedi.. hallederiz felan.. yani demekki kendi üzerne alacak bozdurulan takıları ben onu sezdimm.. bende dedim kii
Benim hesabıma yatıralım olur mu yarın birgün çeyiz param gelince ikisi bir olur daha değerlenir paramız dedim. çeyz paramıda bahane ettim cevap vermedi molası bittiği için öglen ne diyecek bilmiyorum
Ama sezdim kadarı ile eşim kendi hesabına yatırmaya niyetli bende bunu istemiyorum. hayat ne getirir bilmiyorum .. eğeer senn hesabın mı benm hesabım mı var derse ne demeliyim ailem onlar senn kendi üzerime al dıyor.. eşim kendi üzerine alacaksa ben bileziklerimi felan bozdurmam hatta yüzünede demek istiyorum.. açık acık
benm üzerime yatsn .. kendi üzerine alacaksan bileziklerimi bozdurmmcm die ama bekliyorum diyemiyorumda çünkü aramızda bozulacak bu para konularınıda sevmiyorum hiç sizce ne yapmalym yardmcı olurmusnz .. ben mi abartıyorum yada kendi üzerime istemekle bencillik mi ediyorum
lütfen beni yanlış anlayıpda para göz ile yargılamayın.. eşim kendi üzerine yatırma cabasında .. neden böyle anlamıyorum.. madem öyle o neden kendi üzerine yatırma cabasında ki ? o zaman o da hesap yapıyor kafasına göre değil mi?
evet kendisi tamam demedği için ben burya takıldım sorunds tam burada tamam diyemedi demekki benm üzerimde olmssını istemiyor
bu arada duygusal kısmınızı bilemem ama nick inizdeki gibi pişmaniye olmanız gereken bi durum içindeyken hala kendi hesabı dio hala para dio yaama farkındamsnz yazdıklarımın bilmiyorum ama o da içten içten kendi hesabına yatırma cabasında neden buda görülerek yorum yapılmıyor.
Siz birbirinizi tanıyarak evlendiyseniz güven olması lazım.beni anlayan birilerinin olması o kadar iyi geliyor ki.. bazı kişiler para göz vs demiş ama öyle değilm.. geçrekten anlaşılmayı isterdim.. bu konu öyle bi konu ki insan anlayamıyor bile.. ben nasıl caba içindeysem oda kendi üzerine alma çabasında
ben bazı tepkileri yorumları anlamıyorum gerçekten.. eşimin parayı kendi üzerine yatırma cabasını gördükten sonra bende benim üzerime yatsın dedim.. ilk cabayı başlatan içten içe o aslında.. madem öyle.. diyemedi bile senn üzerine yatsn.. demekki kendide caba içinde ben bunu anladm ve gördm para gözle yargılayanları hiç anlamıyorumValla ben paragoz olarak gormedim sizi ... sonucta mahkemeler bile bu altinlari gelinin hakkidir diyip bosanmalarda kadina veriyorken sizin de altinlarin parasini kendi hesabiniza yatmasini istemeniz hakkiniz ... Sonucta altinlari bozdurayim parayi hesabima yatirayim sonrada adami bosayim dememis kadin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?