Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

üfff ne sıkıcı ilk günden böyle şeyler üstüne basa basa habire adamın kafasına çarpa çarpa benim hesaba benim hesaba demeniz.
ama farkındamsnz yazdıklarımın bilmiyorum ama o da içten içten kendi hesabına yatırma cabasında neden buda görülerek yorum yapılmıyor.

Ortak hesap açın bence ..

aslında eğer onun ıcın sorun olmasaydı direk tamam derdi sizin sıkıntınız orda sanırım. ben mesla kuveyt turk ıyı diye orda hesap acıcam oraya yatıralım demiştim olur dedi direk o sorun yapmadıgı ıcın bende yapmadım ben gıdemedım eşim gıttı actı yatırdı ama eger sorun cıkarsaydı bende farklı algılayabılırdım.

Yatirim hesabi ya da vadeli hesap hanginizde varsa ona yatirin. Vadesiz hesaba atmanin mantigi yok.
Yatirim hesabi bendeydi, benimkine yatirdik.

Konunuzda eşinizin parayı üstüne alma çabasını görmedim özellikle belirtmenize rağmen. Konuyu açan siz, ısrar eden siz. doğal olarak onun da söyleniş tarzına göre inat etmesi de normal.
Bir de beni paracı olarak yargılamayın demişsiniz ama benim evliliğim iyi gitmeyecekse yemişim parasını ya.
Herkesin dediği gibi ortak hesap açın o zaman konu kapansın.
Umarım yanılırız da evliliğiniz iyiye gider. mutluluklar..

evet kendisi tamam demedği için ben burya takıldım sorunds tam burada tamam diyemedi demekki benm üzerimde olmssını istemiyor

E paragözsünüz.

15 günlük evli kadının para hesabı yapması cok cirkin. Olay aileye kadar yansımış bi de.

valla sonuna kadar okumaya bile tenezzül etmedim bozdurulunca direk benim hesabıma yatsın die bi cümleyi okudunktan sonra gerisi umrumda değil,
paranın altınların peşine kimin düştüğü bunu nasıl söylerim die kafasında kimin kurduğu ortada mehir falan bile daha 15 günlükken dile gelebilio herşey ortada üyeliğinizi kocanıza verinde o içini döksün yazık valla şimdiden üzüldüm...
ben kocamdan mehir bile istemedim be parası batsın...

evet kendisi tamam demedği için ben burya takıldım sorunds tam burada tamam diyemedi demekki benm üzerimde olmssını istemiyor

yanı o zaman sııznde suphelenmenız normal aslında cok paragoz algılamadım sızı guvensızlıkten sıkıntınız dıye dusunuyorum. keza paragoz olan bırını tanıdım :) kalem kalem butun harcamalarını yazmıstı nısanlısının ve ıstedı :) yanımda dunyanın bınbır turlu halı var vermek zorundasın guvencem olmak zorunda aşk başka bu başka demişti ve kendı fırması vardı bunu dıyen bayanın. ve babadan falanda durumu ıyı.

ama farkındamsnz yazdıklarımın bilmiyorum ama o da içten içten kendi hesabına yatırma cabasında neden buda görülerek yorum yapılmıyor.
bu arada duygusal kısmınızı bilemem ama nick inizdeki gibi pişmaniye olmanız gereken bi durum içindeyken hala kendi hesabı dio hala para dio ya

Anlamadım ben Onun kendi hesabına yatırmayı kafaya taktığını söylüyorsunuz ama siz sanki farklı mısınız? Siz de benim benim benim deyip duruyorsunuz. Ailenizden fazlaca etkilenmişe benziyorsunuz. Keşke aileler şu konulara hiç karışmasa. Siz başlatmışsınız konuyu, para mevzularına siz girmişsiniz ilk adam da rahatsız olmuştur belki, haklı olarak.

Evliliği ticarete dökmeyin arkadaşım.. Hayatın ne getirecegi belli olmaz diyorsun sen kendini garanti altına almak için evlenmişin o zaman.. Evlilikte önemli olan saygı sevgi huzur.. Gerisi boşş..

benim olacak. benim olacak.

yahu daha 15 günlük evlilikte ne altınmış arkadaş. ortak hesaba koyun olsun bitsin. benim de benim benim de benim...

Siz birbirinizi tanıyarak evlendiyseniz güven olması lazım.
Kadın ne kadar çalışırsa çalışsın bu tür şeylerin üstüne olmasını ister.
Benim çalışmayan iki eltim var evleri üstlerine yaptırdılar. Neden ki? Para göz oldukları için mi?
Genelde evler kimin üstüne evli insanlarda?? Kaldı ki mal paylaşımı sırasında 2 ye bölünecek olmasına rağmen psikolojik rahatlık için..
Para çok daha ince bir detay.. Eşin onu çekebilir istediği zaman.
Erkeklerde aile konulardında bazen dengeler bozuk olabilir. Şurada ne kadar çok konu okuduk eşinden gizli ailesine kredi çeken erkekler falan filan...
aksini konuşan kaç kadın Allah bilir evde aynı olay için mücadele ediyordur.
Bazı yorumlara aldırış etmeyeceksin, akıntının mahsülü..

Valla ben paragoz olarak gormedim sizi ... sonucta mahkemeler bile bu altinlari gelinin hakkidir diyip bosanmalarda kadina veriyorken sizin de altinlarin parasini kendi hesabiniza yatmasini istemeniz hakkiniz ... Sonucta altinlari bozdurayim parayi hesabima yatirayim sonrada adami bosayim dememis kadin...

15 günlük evlilikte cidden bunu mu düşünüyorsunuz

ben bazı tepkileri yorumları anlamıyorum gerçekten.. eşimin parayı kendi üzerine yatırma cabasını gördükten sonra bende benim üzerime yatsın dedim.. ilk cabayı başlatan içten içe o aslında.. madem öyle.. diyemedi bile senn üzerine yatsn.. demekki kendide caba içinde ben bunu anladm ve gördm para gözle yargılayanları hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…